Bitcoin / Биткойн

Мога да Ви предложа схема, как банката да Ви отпусне голям кредит, с който в последствие да си закупите баяяя биткойн машинки. Освен всичко това имам решение, как срещу 5000 лв можете да имате безкрайно захранване, без да се занимавате с ЧЕЗ МЕЗ и всякакви сходни.
 
Мога да Ви предложа схема, как банката да Ви отпусне голям кредит, с който в последствие да си закупите баяяя биткойн машинки. Освен всичко това имам решение, как срещу 5000 лв можете да имате безкрайно захранване, без да се занимавате с ЧЕЗ МЕЗ и всякакви сходни.
Безкрайното захранване соларни панели ли са ? Биркойн машините генерират много шум та не е препоръчително да живеете с тях - освен ако нямате звукоизолация.
 
всъщност и аз чакам да падне под 1000 и ще помисля да купя няколко, като чета кво говорят как след 5-10 г щял да струва 100 хиляди до 1 милион долара
малко ме съмнява, защото идеята да няма банки е смешна - това няма как да стане, банките управляват света и не ми се вярва някаквъв биткойн да събори такива организации, които не могат да бъдат бутнати от войни и диктатори или квото и да е, ама за застраховка ще купя :D
1 милиард ще струва! Все едно, че няма още 200 валути!
Освен това Биткойн е супер неудобен за разплащане.
 
Нито е ЧЕЗ, нито са соларни панели колега, явно не си в час с новите технологии:)
Относно колегата Rabin не знам дали си запознат, но братушките разрешиха биткойна в Русия официално тия дни?
 
Сещам се, че в bitstamp искаше някакви лични данни с които да си верифицираш профила и така да купиш? Къде ги съхраняваш, че мисля и аз да взема пробно?

Ако не е проблем, може и на Лс, да не спамим тук.
А, ако е полезно и за другите, може и тук.
 
да, в битстамп може да се купят риппле
качваш лична карта и сметка за ток

иначе станал 0.093 вече :D
ще стане 15 цента днеска сигурно
 
Последно редактирано:
Аз си взех биткойн от crypto.bg

Вкарах си ги в телефона чрез приложението blockchain

След това си направих портфейл в gatehub.net и там депозирах биткойна от blockchain-а

След това ги обърнах през сайта в Ripple и дега в момента си следя всичко от телефона чрез приложението coincap
 
Удари 0.10. Какво мислите вие? Да продавам ли? Аз го взех с мисълта да чакам 1-2 години
 
Някакъв анализатор от hacked.com прогнозира, че до средата на лятото може да стане 0.25
 
е, ще черпиш :Д
вече трявба да почваш - 0.105 е :D
от 0.5 си удвоил парите за 3 дена :D

Според мен ще стигне поне 0.5 че дори 1 $
 
Ей спекулантите мислете как да си защитите позициите и къде ще ликвидирате на загуба, а не някакви милиони, милиарди, трилиони и квадрлиони :)
 
Крипто-койно балона като гледам е в 3-та си фаза:
Mania или фазата на манията – всички виждат как цените растат нагоре и обществото прегръща тази „инвестиционна възможност, която се случва веднъж в живота“. Бъдещата ценова перспектива на актива просто се екстраполират на базата на миналото ценово покачване, всеки вече е станал тесен специалист и агитира покупки – всичко това е обратно на пазарната логика. Тази фаза не е свързана с логиката, а с психологията. Наливането на огромни парични потоци води ръст на цените до стратосферата – колкото по-висока е цената толкова повече пари се изливат. Едва забележимо в края на тази фаза „умните пари“ и много институционални инвеститори затварят позициите си, докато обществото излива още и още пари. В този етап вече е почти невъзможно да се намери безпристрастно мнение що се касае до фундаментите на актива или сектора, след като много инвеститори водят цената до по-високи и високи нива. На пазара вече се правят състояния от съвсем обикновени инвеститори и това подхранва алчността още повече. Вече всички от обществото решават да закупят този необикновен актив или да инвестират в необикновеният сектор, нищо че досега са нямали и бегла представа какъв е фундамента на актива. Дори те си нямат и представа от фондовата борса, просто знаят, че инвестицията ще им донесе много пари. В един момент вече царува мнението, че фундаментите са се променили и цените винаги ще растат нагоре и всички ще печелят пари – тогава балонът е на сантиметри от спукване.

Така, че умната, ако не русата :)
 
Последно редактирано:

Горе