Bitcoin / Биткойн

Има ли смисъл от това да се копае Etherium ? Примерно с 10 бона инвестиция, какво може да се изкопа и за колко време би се избила инвестицията.. За колко време се развалят видео картите и компонентите с които се копае..?

То изглежда, че най-добрия вариант за изкарване на пари от криптовалути е от копаенето.. Поне това би бил най-малкия риск..
копаене<директно купуване на валутата
 
Ето тук един обяснява кога кое е по-изгодно:
Според мен Ethereum е аха да пробие нагоре и като нищо може до Коледа да е вече на двойна цена, така че директното купуване ще е по-добрата опция. Но ако не ти се рискува, тогава два рига биха те топлили добре през зимата :)
 
Най хубавото на биткоина беше че беше анонимен но напоследък се говори че вече не можеш да запазиш анонимност.. което е един голям минус..

+ това кой ще ползва биткоин при тази цена?

никога не е бил анонимен, нищо не се е променило от ден 1-ви, вече не си анонимен когато спреш да получаваш и почнеш да продаваш.
 
За тези, които ползват Coinomi - изглежда е добре да си намерите друг портфейл защото виждам, че те рекламират CoinLancer и дори се твърди, че са част от екипа а да не са не им прави чест да рекламират тази жалка индиийска измама.

За повече информация - https://bitcointalk.org/index.php?topic=2241037.0;all и нека всеки само да прецени.
 
За LTC ще има 1000% корекция и то стабилна ще е.. няма никаква логика да е скокнала толкова много..
Чакам да избухне IOTA на 14 декември :D
 
За LTC ще има 1000% корекция и то стабилна ще е.. няма никаква логика да е скокнала толкова много..
Чакам да избухне IOTA на 14 декември :D

И какво от това? Купуваш и слагаш стоп на сума която си готов да загубиш. Тръгна от $90 а до къде ще стигне изобщо не е важно. Важно е да се актуализираш (вдигаш) стопа. :)

Същото беше и с ИОТА - пари направиха онези които имаха стоп и го местеха нагоре с повишаване на цената.

Ето инфо за трейдърите https://icostats.com/ който може да го ползва, аз не мога :)
 
За LTC ще има 1000% корекция и то стабилна ще е.. няма никаква логика да е скокнала толкова много..

Що да няма логика, нали по показатели е четвъртинка от биткойна и ако в миналото не е имало практически смисъл от лайткойна, то сега със сигурност е по-бърз и евтин за използване. Някой ще каже - да, ама нали има Bitcoin Cash... само че този скам няма нито одобрението, нито възрастта на лайткойна, а е с по-голям market cap.
 
ХАХАХАХ еуфория вика, те са изпаднали в милиярдерски сънища ти еуфория ся като стане 1 000 000 000 тоя койн ли тоник ли е се тая ще са милиардери бе, аз вече даже чакам сертификата да излезе, малко е бавен принтеро, но до 2-3 мин. е готов, кръстих си една крипто валута bitgoing и го оцених на 7 мил. - долара, та да ми е честито викам, ся търся да си купя къща и кола, ако някой продава да пише на лично давам добри цени, ако тия 7 мин. не стигат още ще си изпиша няма дерт :D

Ся сериозно това е нормална спекула никога няма да се превърне във валута, няма такава финансова способност, няма и нужда от такава, няма търговец който да търгува с нещо което се движи като махало ту на долу ту нагоре в огромни аплитуди смях. Това е супер Бизнес поздравявам ги всички който имаха възможност да постигнат съвременен супер модел на спекулативна стока - пример за това как да продадеш 1 нищо (Сам по себе си 1 биткойн е просто код не представлява нищо физическо, няма стойност, няма гаранция, няма армия която да го отстоява, няма държава) за реални пари (гарантирани от държавата - сиреч от народа) който са разменна монета за реални стоки!

Никой не очаква койна да стане реално разплащателно средство а просто спекулативно казвайки колко е изгодно да купиш 1 сега за 10 000 и след месец да го продадеш за 20 000 долара. Ама да се замислим как тай пък се увеличава с всеки ден тоя койн от къде идват тези пари??? как така днеска е 10к а след 2 дена 20к, ако всеки реши да го продаде веднага кой ще даде парите като ги няма?
Абе каквото и да блешите купувате койни не за ги разменяте за стоки а за да чакате да им скача цената и да ги продадете за какво за остарялата и тъва реална валута АМЕРИКАНСКИ ДОЛАР! Дали ще е биткойн или друг продукт няма значение просто продукта има някаква реална стойност, а койна след като е виртуален сиреч измислен обикновен въздух него може и да го продадеш за 100 000 000 милиона стига да има кой да ги плати!

Нямам проблем с този вид инвестиция но е същата като пирамидите от едно време печелят първите който продават високо после за да излезе сметката губи масата! Най-големия печеливш създателя на схемата! Има много готин вил за подобна доста първобитна спрямо това схема в замунда го имаше даже и в България ги е имало Молонтовки или нещо такова нова валута руска! Готин филм гледайте го забавен е по действителен случай!

ако биткойн е НЕЩО, то фючърси на биткойн са точно НИЩО, нямаш и ЕДНО сатоши, но можеш да го продадеш, ЕТО ТОВА Е НИЩО, и е 100% ЛЕГАЛНО И РЕГУЛИРАНО!
 
Що да няма логика, нали по показатели е четвъртинка от биткойна и ако в миналото не е имало практически смисъл от лайткойна, то сега със сигурност е по-бърз и евтин за използване. Някой ще каже - да, ама нали има Bitcoin Cash... само че този скам няма нито одобрението, нито възрастта на лайткойна, а е с по-голям market cap.
Аз избързах и продадох на 210 снощи и си взех IOTA на 4.15 и я продадох днес на 5, изкарах някой лев.
Ся се чудя в кво да ги обърна.. LTC няма да взимам докато не падне под 200 :D

а IOTA ще я чакам под 4.50 :D
 
NEO ми се струва че има да наваксва с около 10%. Но и биткойна е малко на кантар и има шанс пак да тръгне да прави нови рекорди, което значи че цялата плява около него пак ще се оцветява в червено. Малко труден момент е когато искаш да купуваш и всичко е на зелено :) Ethereum хвана посока нагоре като Litecoin, ама кой ги знае до къде ще стигнат тия. Това през няколко дена по една двойка валути се надуват :)

@webstil, не си нов в тази тема, а вече не знам колко хора се изредиха да питат от къде да си купуват IOTA. Отговора е един и същ за всички валутки - отиваш в coinmarketcap.com, цъкаш на валутката, после на Markets и разбираш къде се търгува.
 
Coinbase и Bitfinex се сринаха буквално... Нарочно?

Не, атака е, чети. Работи си и даже може да се обменя но бавно. Ще го оправят, стига конспирации. Те bitfinex или ще ги хакнат на цяло или ще ги заворят напълно понеже нямат никаква верификация на акаунтите, но все пак са едни от най големите и това би било голям скандал.

Ползвате ли Jaxx ? https://vxlabs.com/2017/06/10/extracting-the-jaxx-12-word-wallet-backup-phrase/
 
Май всички от по-сериозните валутки си удариха тавана за днес, дали няма да последва малко червенко? :)
 

Горе