Bitcoin / Биткойн

@sedo

Аз също съм клиент на ЦКБ! Но! Гледах днес (вчера) тарифите на банката за нещо друго и случайно забелязах че за превод в евро, таксата е близо 20 лева. Мисля, че ще си отворя профил в poloniex и ще видя дали не са убийствени цените за instant депозит като при coinbase.
 
  • Like
Реакции: sedo
Ама CEO-то на рипъла е стабилен поне :D
Трон-а е някакъв льоло, много непрофесионално се държи пича. След тоя скандал ми е интересно Джак Ма, който е златното момче на китай, какво ще каже ако трон-а е скам, а неговото име беше така умишлено намесено от тоя Сън, парадирайки с връзките си с него, че разработчици от алибаба почнали в трон, че е в университета на Ма и т.н.
Ще е интересно тая седмица, или всичко ще се окаже слух и ще има добро партньорство с някаква голяма компания, или край с трона.
Честно казано трон-а има нещо много гнило, доста празни приказки, аз лично не вждам нещо работещо или идея как ще стане, кода от гитхъб е боза и написан набързо, за да се закърпи положението, че уж има отворен код. Таксата за прехвърляне на токените е абсурдна. Маркетинга е детски. Сайта е бъгав и т.н. - все неща, които будят подозрение.
Тая седмица ще е ясна съдбата му де :)
Ся чета по разни групи, че щяло да има coin burn на трона, а и на 22 Януари в Game.com влизало някво партньорство с TRON .. може и бая да избухне тоз, а аз толкова малко си взех от него :D
 
В скандала с Трона се намеси в коментарите и Justin Sun и опроверга 'обвиненията', темата беше изтрита после.
 
Рипъла се очаква да скочи до 6 долара тези дни... Кажете и вие къдете купувате и бързо ли става удобрението.
Това се очаква, онова се очаква... То и за Bitcoin Cash се очаква да изпревари оригиналния Bitcoin, ама само по думите на малкото му привърженици. На практика какво се получава - здраво помпане и после сигурен спад, щото доста хора не го харесват това. И рипъла е по същия начин, могат да се видят няколко помпания вече, след които следва почти 100% спад. Графиката му спрямо биткойн е като зловещ трион. И защо да не последва това - http://prntscr.com/hxdpds
 
В скандала с Трона се намеси в коментарите и Justin Sun и опроверга 'обвиненията', темата беше изтрита после.
Абе той се намеси, ама имаше въпроси в темата на които не беше отговорено - какъв е тоя прайвът инвестор маркет мейкър и защо вади пари в eth - аз знам защо - да гепи от форка на етериума, ама все пак ако си сериозен бизнесмен репутацията ти е по-важна от парите, лично за мен репутацията му е опетнена, замесен в скандал още от началото.
Тва гейм.ком ми изглежда много фалшив сайт, ако не е домейна бих казал, че е скалъпен за 1 час. Същото и със сайта на трон-а, много съква.
Само не разбрах кога токените ще станат пари и ще се пращат като пари, защото в момента е безумно скъпо и няма дори портфейл.
Има много въпроси и на цена над 5 цента много бих се замислил дали си струва да се купи, макар, че чакам тази седмица да видя тоя голям партньор листнат на борсата, ако е алибаба или тенсент ще избухне, ама Ма е скептичен към биткойна, а и инвестирал вече в друга компания, която се занимава с блокчейн, значи ще е някаква друга, според мен китайска ама листната на nasdaq както тоя каза
ама пак не му вярвам, щото имаше един стрим оня ден, в който каза, че ще покаже част от екипа и не показа никого и се водеше от хотелската му стая - малко непрофесионално ;D
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: sedo
TheKingGeek от BHW ги удари в земята обаче :D :D с 10к от август до сега 95 биткойна. Киви тоя пич като тебе някакъв връзва му кaквото пипне :D
RziISKi.png
 
Излезнах от трон-а, не му врвам на тоя мизерник.
Супер непрофесионално и неадекватно се държи след тоя скандал. Веднъж опетнил репутацията си, няма връщане назад. Алибаба не е тоя партньор за който толкова хайпи. Всичко е големи обещания, а и дори не е програмист пича.
Ако някой си е купил, нека обмисли изход ;)
 
PacCoin изравни доволно на ниска цена и в Cryptopia не мога да се преброят покупките в секунда :D 1000 покупки и нито една продажба.

Някой има ли идея кога ще отворят регистрациите в Cryptopia, че имам регистрация само в Bittrex но там ги няма нещата дето искам да си пазаря :(
 
Последно редактирано:
Както ви казах точно на 10 дни +-2 дни се случва това много по график почна да става това :D
 
Както ви казах точно на 10 дни +-2 дни се случва това много по график почна да става това :D
наяждат се китовет :D
 
Безуспешно се опитвам да намеря инфо, какво е минималното количество от всеки койн, коeто може да се тегли от Binance. Може ли да помогнете?
Благодаря!
 
ех, сложно, долу в дъното има fees, очевидно за да получиш нещо трябва да теглиш повече от таксата...
 
Не че искам да всявам FUD и суматоха, ама ето какво се получи като нагласих графиката на биткойна върху тази на примерния балон :)

http://prntscr.com/hxmxb4

DzxsDiKYRNyucHWRY6WP6g.png


Изглежда като обещание за разпродажба
 

Горе