Bitcoin / Биткойн

Здравейте, имам един въпрос, по-скоро търся мнението ви, тъй-като едва ли някой ще разполага с точни данни. Но, според вас дали се върти приличен оборот по БГ борсите/посредници за покупко-продажба на крипто, да не правя реклама и да цитирам проектите, може би се сещате те са 3-4 за БГ… купуват и продават крипто чрез банкови преводи и изипей, като начисляват няколко процента такса(печалба за тях) ? Та какви са вашите предположения за оборот при положение, че има доста интернационални начини за обмен на крипто, карти и прочии… лично аз ги ползвам понякога, заради удобството, но ми е интересна общатата картина.
 
Bonex доста напреднаха в това отношение. Според мен те правят най-голям оборот от всичките. Като се има в предвид, че им туриха супер солидна глоба и продължават да работят- според мен си правят доволен оборот следователно печалба. Също така знам, че скоро ако ли вече не са, ще пускат нова услуга за счетоводство на крипто.
 
Скрийна е по скоро да направя "реклама" на въпросния телеграм канал. Качва се много актуално и полезно инфо всекидневно.
 

Прикачени файлове

  • Screenshot_20210708-155647.jpg
    Screenshot_20210708-155647.jpg
    315.8 KB · Преглеждания: 31
Реклама викаш. Само дет преиначават иначе нормалната новина.
According to Prabhu, Visa's goal is to make cryptocurrencies as useful as any other currency it handles.
Преведено на нашенски ми се струва, че не е точно това, което пише в показаното "полезно" инфо.

А това има ли го преведено или някак е пропуснато?
"We don’t hold crypto currencies on our balance sheet today," Prahbu told CNBC, the first to report the story. "We hold currencies on our balance sheet that we need to run our business. We hold currencies that we get paid in or we pay people in. That tends to be the dollar, euro, pound. So we don’t have plans to hold crypto currency because it’s not typically the way we get paid or the way we pay people."


Щото от интервюто с Vasant Prabhu, както и от блога на Виза извода е, че правят всичко възможно да направят по-ползваема VISA.
Ама чак пък да се борят за криптовалутите - айде нема нужда да се лъжат хората. :)

Та реално тука не знам за кое спорите. Крипто има, ще има и ще се ползва. Просто цената е смешна и ще се балансират нещата до 1-2 години. Някой просто ще изяде дървото. :)
 
https://www.coingecko.com/en/coins/metahero

Много готин проект, реален. Смешното е, че търсих някакъв шит коин преди 10-тина дни да взема, и намерих точно launch-a на това, убили са 1 нула тези дни, вижда ми се обещаващ за купуване на още за Long term
 
Kaк е банда, стискате ли алт-инвестицията с догита? От 68 на 17 цента, 6 пъти и нещо по-евтинки. Няма да се притеснявате, щом не сте разкешили значи не сте загубили. Как беше - влагаш пари колкото си склонен да загубиш! :)
 
Промоцията още не е дошла, ето къде се срещат много важни линии само след 3 дни:

1626701108184.png

Но е толкова очевидно, че едва ли ще падне чак до 20 само за да се отбие :oops: По-вероятно е да падне до 15k и от там да се отбие :D:eek::D Ванчо, приготвяй пуканките, че се заформя шоу.
 
Ванчо, приготвяй пуканките, че се заформя шоу.
Шоуто не е свършвало, пуканките не са прибирани.
Ама чакай сега, нали били ограничени и ще свършат по-бързо от златото? Кви ги приказваш, цели държави ще минават на Биткойн. Само преди 2 месеца щяхте да ме изядете, защото не вярвам в новата секта на крипто апостолите от последния кешов ден!
 
Промоцията още не е дошла, ето къде се срещат много важни линии само след 3 дни:

Виж файлът 21693

Но е толкова очевидно, че едва ли ще падне чак до 20 само за да се отбие :oops: По-вероятно е да падне до 15k и от там да се отбие :D:eek::D Ванчо, приготвяй пуканките, че се заформя шоу.

Едва ли тези дни ще падне до 20, на 24 има силен съпорт. Но ще е весело с тези мечета, да. :)
 
Давай да пада, че да вземем.

Изобщо не чакам аз. Купих на 34, купих и на 30. Дали ще падне - може, но и тогава пак ще купя. Имам още малко USDT, а ще пробвам тези дни дали ще ми мине превода от ДСК към Бинанс директно, защото преди ползвах Айкарт със сепа превод. Къде точно ще е дъното никой не знае и все повече ТА не успява да помогне откакто се събудиха мечките. :) Ордери на 28 и 24.5 и чакане да хваща пътя нагоре или надолу.
 
Цикли на луната:

Белите кръгове : Пълнолуние

Черните кръгове : Новолуние
 

Прикачени файлове

  • 217993233_10158724401997529_4799927772355011937_n.jpg
    217993233_10158724401997529_4799927772355011937_n.jpg
    130.9 KB · Преглеждания: 11
Няма теза бе, чудих се за кво ви е. Аз като давам пари за нещо доброволно, обикновено вземам нещо в замяна. Просто питах, нямам теза. Изостанал съм, изтървах влака с догитата, две за долар, кво му плащаш. Алтернативна инвестиция с алтернативно крипто.
 
Шит, бай Елон се появи (съвсем случайно разбира се) точно навреме за да прецака цената да достигне толкова очевидните 20k. Това не го очаквах... или пък го? :)


Нищо, тогава на 29-ти първа спирка на 43k и после "ту дъ муун". Брансън, Безос, Биткойн. Само наш Ванчо вместо да лети в ракета си остава на Земята да си кара новата кола с кеф. Е, не сега, но някога... когато събере достатъчно фиатни левчета да си я купи.

1626912513690.png
 
Абе тия технически анализи тук доказано не работят. Биткойн си е пълно шано схема, но тва не пречи да съм печелил от него и да спечеля още. Чиста спекулация си е и се води от изключително прости правила като цяло, има някои тенденции, които сякаш се повтарят. Според мен ще продължи да пада до зимата поне, пък да видим. Аз лично чакам да падне поне до 20К, за да вляза отново :D
 

Горе