BlackSea -----> домейн

Статус
Not open for further replies.
От: BlackSea -----> домейн

домейна има 33,100 [Exact] Global Monthly Searches

мерси за бида

държа да отбележа: че съм отбелязал цена (бин) ако не се достигне удовлетворяваща цена,домейна няма да бъде продаден!

Успех!

6 долара от мен (до кога е търга)

Колко е удовлетворяващата цена? Споделил ли си я с някого? Щото домейна е хубав, но да не излезе така, че си се надявал на много повече...и всички бидове са напразно

11$

Защо търгът не започна от минималната цена която търсиш?

Колко е удовлетворяващата цена? Споделил ли си я с някого? Щото домейна е хубав, но да не излезе така, че си се надявал на много повече...и всички бидове са напразно

За какво трябва да се споделя с някого?
ако не би го продал за под 150$
и търга стигне 151 - естествено, че ще го даде..нали най-малко толкова иска за него... :mrgreen:

извинявам се, че се намесвам в темата ти, BlackFriday..но все се чудя за това и реших да попитам тук :)

а @soyo до някъде е прав...защо не започне търга от минималната за която би го дал? (ако минималната е 150$ - търга започва от ня - един да наддаде - 151$ той го печели.. а сега ако 100$ наддават по 1$ - ще се стигне до 100$ което няма да те удволетвори и всичко ще е загубено време)
защото в момента тези бидове от 1-2 долара е губене на време :)

Бе той каза вече, че го е споделил с админите

от това няма смисъл... той е решил, че за под 150$ (примерно) няма да го даде - ако търга стигне до тази цена и без да я е казал на админите ще го продаде...
а ако иска да се подсигури с план за отхвърляне на всякакво наддаване - на админите трябва да каже цифрата - 500$ (която е трудно постижима) и накрая да си реши дали да го дава или не на човека спечелил търга - без да се е задължил с дума пред админите....

От: От: BlackSea -----> домейн

За какво трябва да се споделя с някого?
ако не би го продал за под 150$
и търга стигне 151 - естествено, че ще го даде..нали най-малко толкова иска за него... :mrgreen:

извинявам се, че се намесвам в темата ти, BlackFriday..но все се чудя за това и реших да попитам тук :)

а @soyo до някъде е прав...защо не започне търга от минималната за която би го дал? (ако минималната е 150$ - търга започва от ня - един да наддаде - 151$ той го печели.. а сега ако 100$ наддават по 1$ - ще се стигне до 100$ което няма да те удволетвори и всичко ще е загубено време)
защото в момента тези бидове от 1-2 долара е губене на време :)

от това няма смисъл... той е решил, че за под 150$ (примерно) няма да го даде - ако търга стигне до тази цена и без да я е казал на админите ще го продаде...
а ако иска да се подсигури с план за отхвърляне на всякакво наддаване - на админите трябва да каже цифрата - 500$ (която е трудно постижима) и накрая да си реши дали да го дава или не на човека спечелил търга - без да се е задължил с дума пред админите....

много си прав както винаги!

НО, винаги има НО и за това съм решил да го пусна с цена начална 1 $ което означава че след тази цена може да се съглася и да го продам.Въпреки всичко съм уведомил админите да знаят и при необходимост с мое съгласие да обявят исканата цена от мен...
Мисля до тук всичко е коректно и се надявам на добър бид..

домейна и на мен ми харесва,но нямам време да го развивам....

бтв: горе в ляво има Buy This Premium Domain където също може да пуснете адекватна офрта

Поздрави и Успех на всички заинтересовани

" и при необходимост с мое съгласие да обявят исканата цена от мен..." - попринцип след такива търгове винаги трябва да кажат исканата цена блинки и ли кулайс.

според теб трябвали да я обявят публично?

къде пише че трябва да я обявят,тяхната дума не стига ли че съм изпълнил търга ?

аз може и за 10$ да го продам :)

единствено и само може да я обявят ако сметнат че има ощетени при търга,това е според мен!

Поздрави

" и при необходимост с мое съгласие да обявят исканата цена от мен..." - попринцип след такива търгове винаги трябва да кажат исканата цена блинки и ли кулайс.

Опитвам се да направя някаква интрига, виждам, че има накъде да се развие темата ( към хейт ) и нямаше как да не се отчета с коментар.

Сега малко по сериозна критика - след като искаш 200 долара не може бида да е 1 долар - не може да очакваш 200 постове, по-добре бида да е по-висок, така е смешно след като buy now e 200, бида да е 1 долар + 1

Стъпката е 5 долара , не знам защо всички се хванахте за този 1 долар.

Опитвам се да направя някаква интрига, виждам, че има накъде да се развие темата ( към хейт ) и нямаше как да не се отчета с коментар.

Сега малко по сериозна критика - след като искаш 200 долара не може бида да е 1 долар - не може да очакваш 200 постове, по-добре бида да е по-висок, така е смешно след като buy now e 200, бида да е 1 долар + 1

хем съм ти свикнал и бях готов да се наема :)

ами за това си има резерве цена и бин ,няма как да се направи по друг начин ;)

няма нищо смешно,просто този който иска домейна или дава 1 $ или дава 200$ сега и го взема или участва в търга с резервирана цена и ако реша да го дам на последния бид го давам(при недостигната резервецена),ако бида надхвърли резервираната цена го давам на тая цена която съм обявил на админите,ако не здраве :)

Поздрави

Стъпката е 5 долара , не знам защо всички се хванахте за този 1 долар.

защото съм сложил начална цена 1$
и е нормално да се почне с нея

Успех, последен бид 16$ @bgtupanfighter

Статус
Not open for further replies.

Горе