BTV - Гледане на реклами в интернет

От: BTV - Гледане на реклами в интернет

Поне вече намерих лекар за 97% от потребителите:
psyholog.eu - Помощ при стрес, страх, емоц. кризи Фирмени обучения и консултации.
 
От: BTV - Гледане на реклами в интернет

@Sammy това твоя психолог ли е :) готин ли е :)

о то било психоложка ......
 
Последно редактирано:
От: BTV - Гледане на реклами в интернет

Не, не е моя психолог/моя не е един,много са - приятелите ми/, просто реших да направя услуга на съфорумците, като направя ресърч в гугъл и им намеря подходящия специалист /в случая специалистка/ :)
 
От: BTV - Гледане на реклами в интернет

а ти/той сега/утре сео/оптимизация ли/или му/на него правивиш?
 
От: BTV - Гледане на реклами в интернет

Тези бастуни от БТВ, това къде са го казали - по малките коментари ли? Аз искам да видя как този субект с кликане по реклами ще изкара една заплата. Направо аз ще му дам една заплата, за да го видя с очите си.

Да спрат да лъжат хората и да започват да им предлагат истинки ресурси в интернет, от където могат да се изкарват истински пари, а не да си чешат езика и да си пълнят новините с глупости. Дразня се, защото след известно време някой (абе бая хора) зеленчук ще пристигне тук и ще започне със спама. Защото било лесно и неангажиращо. ;)
 
От: BTV - Гледане на реклами в интернет

Имали някаде да го видим този репортаж, че ми стана интересно пък съм го изтървал.

Те базикали ли са се или са го казали насериозно? Щото ако е на сериозно това ще е първия кешфиеста милионер, които са го давали по ТВ хахаха:)

Сега ще плъзнат хиляди "ентелегентни" хора с много висока интернет култура да цъкат по рекламите:) И виждам как след 2год. България ще води по най-много кешфиеста милионери на глава от населението:)

Аз само немога да си отговоря на един въпрос-сигурно има хиляди теми из нета кадето е изписано, че с цъкане по реклами пари не се правят и пак има хора дето цъкат и си вярват, че ще станат милионери. Или простотията е безгранична или аз нещо не разбирам.
 
От: BTV - Гледане на реклами в интернет

Намерих го отивате тук http://www.btv.bg/videos/ и в търсачката пишете 01.04.09 и гледате късната емисия новини някаде след 12мин. е
 
От: BTV - Гледане на реклами в интернет

Аз на телевизията се чудя едно .. не е ли добре да инвестираш пари в реклама по бтв да речем в рекламното време към 20:30 когато всички гледат.. това ще ти струва много пари, но ? според вас най малко 1 милион гледат БТВ тогава .. мисля, че печалбите ще са много по големи от това което си дал ..
 
От: BTV - Гледане на реклами в интернет

Може ли такъв непрофесионализъм от тяхна страна? БТВ, никога не са били на ниво ставайки дума за интерент новини. Само да кажа пак - бастуни и щнорхели са се събрали да им ги правят тези нови.

1-во: в акаунта на момчете правещо по 300 лева на месец имаше $16.
2-ро: това не се знаеше за какъв преиод от време става дума, беше замазано и не се показа.
3-то: Бастуни са ;)
4-то: за момичето нямам никакви претенции, това много граничи с истината. Даже мисля си, че на едно 100% е истина.
5-то: не споменаха сайтове, като пример.
6-то: как подяволите за десет мин. на ден правиш по 300 лева на месец, даже и с голям реферал дърво.
7-мо: Бастуни са на квадрат. ;)
8-мо: как не хвана някой пример, който се доближава до истината поне малко.

Аз лично никога не съм бил на едно мнение с новите на БТВ, поне от към интернет технологии. Последното което чух в тази насока беше за бумнали вируси в началото на Април месец, е нема такива филми. Имаше бум на един сериозен червей наречен Conficker, който е модификация на предшественика си, този беше 4-ка.

Така че ако ще правят такива новини, да вземат да хванат някой, който е в час. Айде да не е в час с нещата, но поне да е адекват. Все пак тези новини се гледат от много голяма част от хората в и извън България. ;)
 
От: BTV - Гледане на реклами в интернет

Това е сайта waoindia[.]coм - BTV ви препоръчва "Кликайте до скъсване" :)

ПП: Не съм съгласен с твърдението им, че онлай бизнеса е надомна работа. Под надомна работа разбирам сгъване на котийки, шиене на уши на мечета и тем подобни простотии
 
От: BTV - Гледане на реклами в интернет

"голям реферал дърво" :neutral:
 
От: BTV - Гледане на реклами в интернет

Исках да прозвучи кодирано. :) Ако трябваше да се изразявам в подробности, щеше да е грубо. ;)

Мисля че в такива пазарни ословия форми за "как да си докараме допълнителек доход или кеш" ще засилят трафика, респективно членове, респективно доход. Само за едно им го признавам на БТВ - могат да пуснат БЪЗЗЗЗ-а, а всеки сам решава, ако е на пазара, как да хване трафика. Излишно е да казвам, че интернет е водещ ресурс за това. ;) За това едно мерси и от мен, продължавам да ги гледам... :)
 
Последно редактирано:

Горе