От: От: От: bTV заменя един час праймтайм публицистика с турски сериал
ТИ си конкретизираната, конкретиката си ти.
Я конкретизирай?
Я конкретизирай?
Сега Слави го чакаме да напусне кораба и още някой.
Говори за типичната домакиня с промит мозък и дава конкретен пример с теб
Пускаш водата и това е. Много пумия се излива от там всеки ден. Ще видим кой политик колко ще си плати преди май месец.Каквото искат да си пускат. Аз не ги гледам. Така, че ми е все тая.
Пускаш водата и това е. Много пумия се излива от там всеки ден. Ще видим кой политик колко ще си плати преди май месец.
Естествено, характерно за един средностатистически пръчльо е да прави анализ на базата на аватар и 10 думи в изречение. ;-)
С това си обяснявам тъпото заключение на blaster.
След нашествието на "алтернативните уфси" забелязвам много тегава тенденция във форума - в доста от темите или тече ухажване по двойки, тройки или четворки (което е приемливия вариант)
или двама се хващат за гушите и не се пускат с дни. Бизнес и предприемачество не виждам. (е фейсбук вериша само процъфтява). 8)
Аз ли съм замесен, и защо? трябва да пиша дълги тиради за да си обясня собственото мнение или защото съм новобранец, но гоня 500 поста ви влязох в зоркия поглед? Мнее не е това, просто няма какво да кажете, кво да направя, че сте скучни и мислите в някаква рамка и като ви дойде някое мнение извън стандарта и не знаете как да реагирате, релакс и без омраза.
Човек, кажи какво те дразни в прав текст
Кривите текстове повече ги харесвам, затова в крив текст - не поставяй разни определения или заключения, без да познаваш човека отсреща!
Абе то си личи, че си крив човек и кривите текстове ти харесват...