bux.to

eltanculo

New Member
Вярва те ли на bux.to/purchase35.php :?:
Дали найстина може да си купиш реферали и да не правиш нищо :roll:
 
Като чета форума им никой не се е оплакал, че не са му дали парите или нещо такова.
 
eltanculo каза:
Като чета форума им никой не се е оплакал, че не са му дали парите или нещо такова.
А защо си мислиш, че администраторите им биха оставили подобни мнения?
 
То нее само да се оплаче човек но просто от такива сайтове нищо не печелиш :) само си губиш времето
 
Добре! Значи ще си поръчам online. В долари. :)
А можете ли да ми кажете после колко пари трябва да има в нея ? Знам че трябва да 1.50 евро, но колко долара са това? 5 ще стигнат ли ?
 
Тия трафик ексчейндж сайтове направо са нещо, което не че не си заслужава, просто не не получаваш достатъчно пари за труда, който ще хвърлиш по промотирането им.

Има други програми, където не само печелиш добре от трафика, но и не се чудиш дали ще стигнат парите до теб, след като си изпълнил твойта част от работата - промолтването.
 
Аз вече реших, че от мен нищо няма да стане и няма смисъл да чета за SEO-то и въобще немога да се занимавам с промолтване и другите работи затова ще търся нещо по простичко като за мен :lol: :lol: :lol: .
Някой пич ако е навит да се видиме някаде в София да ми обясни повече то неща на бързо ще съм му благодарен и няма да му остана длъжен
:wink: ... дай боже ако искарам нещо ... ще си му платя за тона на което ме е научил ...
 
Бате, какво означава това че не ставаш? Не можеш да си на 100% сигурен в думите си след като не си опитал. Всеки почва от някъде и повярвай, никой не е предполаг че ще се оправи отначалото. Но ако си уверен и опорит, ще стане. А консултации, да знаш че в ммента, тук в бг не е развита тази област, но изизат много пари на запад. Така че помъчи се малко, и ако стигнеш до задънена улица, прасни ми едно лично. :wink:
 
Не исках да пускам нова темичка затова реших да ви помоля тук :)
http://ft07.hit.bg това е сайтче което сътворих за 20 минути. Моля ви секи да влезне и да направи по 10-тина импресии.Много ще съм ви балгодарен.


thankyou.gif
 
то и аз така незнаех какво е сео само знаех малко програмни езици но минах ги тези етапи макар че не разбирам много от сео пак успявам по някакав начин а и се научават работите с четене!
 

Горе