DAX.BG получи голямо обновление

FalcoSoft ITS

Active Member

DAX.BG получи голямо обновление​

През последните седмици работихме интензивно по развитието на DAX.BG и днес сме щастливи да представим нова серия подобрения, които правят платформата още по-полезна за уеб агенции, разработчици и собственици на сайтове ( те и в момента я ползват за сверка на разработваните си клиентски сайтове ).

Сред новите възможности са:

✅ Публична проверка на DAX сертификати по номер на сертификат или домейн

✅ Подобрена система за WebTrust.BG сертификати и доверителни значки

✅ Нов блог с практически статии, новини и технически насоки

✅ База знания и често задавани въпроси (FAQ)

✅ Домейн календар с важни събития и срокове

✅ Подобрена администрация и управление на промоционални кодове

✅ Нова Agency 100 програма за уеб агенции и дигитални партньори

Защо създадохме DAX?​

Все повече фирми инвестират сериозни средства в своите сайтове, но рядко разполагат с независима техническа оценка за тяхното реално състояние.

DAX.BG анализира десетки технически, SEO, сигурностни и качествени показатели и генерира структуриран доклад, DAX рейтинг и публично проверим сертификат.

Нашата цел е DAX да се превърне в независим стандарт за оценка на качеството и доверието към уеб сайтове.

Покана към уеб агенции​

През следващите дни започваме програма за партньорство с ограничен брой агенции.

Одобрените партньори ще получат безплатен пробен достъп до платформата, за да могат сами да тестват възможностите ѝ и да я използват при работата със своите клиенти.

Ако представлявате уеб агенция или разработвате сайтове професионално, ще се радваме да се свържем с вас.

👉 https://dax.bg

Каква е идеята на тоо сертификат, щото с тия ИИ генерирани текстчета, освен "Коретна фирма", не виждам някаква особена стойност в него.

Понеже тоя плюнчо, реши да ми се пъне с предизвикателства...
ehehehe.png
Ето "проект" със почти същите функции създаден с 5 указаяния към ИИ и 0лв. за кредити...

Измислени сертификати за момента не издаваме, ма ако някой иска да се чуства специален и одобрен, може да му генерирам нещо набързо.

И като го знам какъв палячо е... освен желанието му да ебе майки, следваща му стъпка е да почне със заплахите.. първо ше прави проучване кой съм де... голЕм бизнесмЯн.
1785702183073.png

Последно редактирано:

Горе