Econt WooCommerce Plugin

PHP:
woo_bg_remove_api_filters()
е доста тъпо име за функция.
Едно време като гледах аз кодове, не само имаше по "странни имена", но и коментарите до тях бяха да се попикаеш от смях.

"Не пипай тази функция, че ще натрошиш чекаута" :D

Хубав сеир се е заформил.

Булгаризацията се закопава, вместо да се опита да се измъкне елегантно от ситуацията.
От ревю тийма били го посъветвали да изнесе връзката с апитата на неговия си сървър за да не му крадели кода... по-голяма глупост не бях чел. На ревю тийма им дреме за комерсиалните му тегоби - те даже нямат отношение към безплатната версия, предполагам, тъй че... :rolleyes:По-вероятно е да са го направили на въпрос и да им е надрънкал някакви глупости та да го одобрят.

И такова нещо като "крадене на код" в идеологията на Уордпрес няма. Има само крадене на авторство.

ПП: Мрежата и той пък подел някаква кампания вместо най-накрая (с ГОЛЯМО закъснение) да седне да се научи как се пишат Уордпрес плъгини като хората. Преди години му беше пълен боклук плъгина и сега само като гледам интерфейса на настройките и ми става ясно че не са дръпнали много напред нещата :D

Идеално обощи ситуацията, ама поне мрежарския е юзър френдли :D
Иначе това на българизацията е абсурдно - да седна аз да отговаря и гарантирам за всички поръчки от всякакви магазини с мой ресурс и то безплатно. Че и на споделен хост го държи

Да, голям купон стана с тия двамата във Фейсбук.
Следя ги с голям интерес. Явно имат какво да делят. Единият с голяма цена и кофти изпълнения, другия кофти съпорт. И верно, що го държи на шер в Джъмпа? Такива плъгини не ползват ли някакъв Амазон клауд, или аз нещо съм изостанал. :)

Горе