ePay.bg с нов дизайн и мобилна версия

От: ePay.bg с нов дизайн и мобилна версия

Офф,
грозно бе..
То и стария беше грозен, ама поне му бях свикнал, ама на тоя колко ли време ще трябва да му свиквам.

Не мога да разбера компании, които оперират с толкова пари, как допускат такава аматьорщина!
 
Re: От: ePay.bg с нов дизайн и мобилна версия

Не мога да разбера компании, които оперират с толкова пари, как допускат такава аматьорщина!

Обикновено това е свързано с бързане, никакво проучване и най-вече търсене на фирма с "изгодни" цени. Комбинацията от това води и до съответните резултати. Спомням си преди време като правихме редизан и обновяване на системата на един сайт, колко ресърч и чернови се изписаха, за да достигнем до нещо оптимално, уникално и определено насочено изцяло към потребителите. Предложенията не идваха само от отделите, които бяха пряко отговорни за проекта - маркетинг и it, но и от другите - всеки искаше да има неговата си част максимално добре представена, не само за да не се обясняват на потребителите допълнително, но и да отметне част от работата им. Добрите обяснения и детайлните менюали щяха да отмятат много от работата на sales екипа. Партньорският портал - на хората, грижещи се за търговците и дистрибуторите. И т.н.

Професионализмът на една компания лесно може да се определи само при първи поглед на това, което представя в интернет. Не казвам, че сегашния сайт на epay е зле, определено има върху какво да се поработи още.
 
От: ePay.bg с нов дизайн и мобилна версия

Не мога да разбера компании, които оперират с толкова пари, как допускат такава аматьорщина!

Как се стига до това ли?

В България има точно 2 фирми, които разбират от уеб дизайн(според мен(занимавам се с уеб дизайн от доста време))

Едната работи главно с чуждестранни клиенти, а другата е взела всички "елитни" фирми на страната.

За едната съм сигурен, че най- "небюджетният" им сайт струва между 10-20к британски лири.

Нивото на другите фирми е критично ниско. Предлагат се пакети от готови пакети и други глупости на ниски цени. Съответно услугите, които предоставят са доста зле.Мотото на повечето е "Ми за тез пари толкоз".

От Epay сигурно са ги гръмнали 1 добра сума пари УЖ за "код", "защити" и "дизайн" според трендове от 2014. От код не разбирам много, но ако кодирането им е на нивото на дизайна им, работата е много зле.
 
@Nickchou, не съм много сигурен, че са само две, но карай. За другото ОК, ти кой смотан бизнес в бг мислиш, че ще отдели толкова пари за сайт? Всичките мишки реално чуят ли повече от 4-5К и им се дръпва лайненцето, защото са големи само на думи и бизнеса им е фалшив като тях. Бате, каквито ти клиентите, такъв ти и бизнеса. Няма как. И ти утре да вземеш ПИБ за клиент, на следващия ден си наел най-добрите кодери и дизайнери. Но нивото на фирмите не е такова, защото искат да е такова, а защото такова могат да предостаят за този ресурс, който фирмата е заделила. Казвам ти го като човек от вдете страни на барикадата.

Друго което искат да отбележа е, че сайта им е някакво скапано подобие и се надявам поне услугата да не са си позволили да я сдухат. Ето ти идеален пример. Виж какво казват хората тук. Според теб това нормално ли е, след като уж са си платили ПАРИ, което пак ме съмнява....не са....защото оня се е опитал да им обясни, че ще трябва един екип от специалисти да седне, да проучи тенденциите,да види кое визуално ще се хареса, какво харесва местния пазар и най-вече как да го изготви, за да доведе не само добро настроение в ползвателите му, но и да засили конверсията за нови, които се чудят. Но велия вожд е казал "Не, това са глупости, аз знам какво искам..." и какво иска.... ЕДНО ГОЛЕМО АКО, това е явно поискал, защото аз това виждам, сравнявайки го с големите играчи.
 
От: ePay.bg с нов дизайн и мобилна версия

Контролният панел вътре е доста удобен за ползване. По-добър е от оригиналият дизайн.
 
От: ePay.bg с нов дизайн и мобилна версия

Върнали са стария дизайн. :D

П.П. Май само временно.
 
Последно редактирано:
От: ePay.bg с нов дизайн и мобилна версия

Някой може ли да ме упъти къде е е генератора за бутони за плащане в новия дизайн?
 
Re: От: ePay.bg с нов дизайн и мобилна версия

Върнали са стария дизайн. :D

П.П. Май само временно.

Не, не са, просто е на този адрес: https://www.epay.bg/v3main/front - още не са минали на главния домейн с новия дизайн. :)

@Maverick, погледни тук: https://www.epay.bg/v3main/front?p=ep_button - но май след логване се виждат. Нямам акаунт на търговец. Ако ти върши работа. ;)
 
Уважаеми клиенти,

Напомняме Ви, че новата версия на ePay.bg ще замени текущата на 20.01.2015 г.
(вторник). Към момента обновената версия работи паралелно с текущата и през нея
се извършват реални плащания. Благодарим на всички, които вече посетиха новата
версия на ePay.bg и ни изпратиха своите мнения и препоръки. Надяваме се, че с
направените функционални промени и предложените нови услуги ще Ви осигурим бърз
и лесен начин за онлайн разплащания.

С уважение,
ePay.bg

Очакваме скоро да се замени стария на 100%. ;)
 

Горе