Facebook - промени и новости

И как ФБ разбира за половин минута, че снимката е чужда? Нещо не ми се вижда логично. По-скоро ако се нарушаваше авторското, трябва да има наказания. Иначе как ще докажеш, че тази снимка е чужда?

Не за половин минута, за половин секунда разбира, че си използвал крадена снимка и те реже. Пак се радвай ако само ти сваля анонса а няма други последствия.

В този случай Странникът до някъде е прав. Наскоро фб направи алгоритъм, според който ако някой ползва твоя снимка получаваш известие. Не знам за България дали е в сила това, но със сигурност известните личности си търсят правата :)

Има го вече и за България и това е един от начините, които много хора използват да защитят труда си.
 
Да, ама в моя случай не е това. Снимката е от pexels.com. Ще нищя мистерията.
 
Странник, само догатки и това е. Уж махали клик байта, я сега да ти пусна как някой е починал, без да казвам кой е и как ще накацат като мухи...
 
Странник, само догатки и това е.

Да, само докатки кое какво е, но ти казвам един от възможните варианти, за който знам със сигурност, че действа и това е един от начините за ограничаване, изтриване на линкове.
 
Странник, обаче някой път трябва да се видим и да полафим за бизнес. Винаги имаш интересни мнения. Идваш ли до София често?
 
Можете ли да споделяте, при мен само зарежда линка но не може да го зареди?
 
Е добре сега аре обяснете ми какви са тия неща във Фейсбук, това нещо има над 21 хил преглеждания, 194 харесвания и 324 споделяния и нито профила му е барнат нито публикацията. На мене заради някакви снимки супер нелепите неща ми правят мизерии, че нарушават малоумните им правила, а това нещо 5 дена най-спокойно си обикаля фейсбука, и между другото не за първи път побадам на такива публикации в последно време...
6e30fa0e5e.jpg
fb.jpg
 
Вчера и аз гледах някво клипче как бащата на изнасилено дете пробожда с нож 70 и няколко пъти извършителя. Кървища и всякви такива. Отдолу хиляди коментари, реакции, споделяния...
 
Да ви попитам: искам да споделя един пост в няколко групи (17 е точния им брой) чрез личния ми профил (то аз друг нямам във Фейсбук).
Ще бъде ли сигнал за спам (за фб алгоритъма) и деактивиране на акаунта?
 
Да ви попитам: искам да споделя един пост в няколко групи (17 е точния им брой) чрез личния ми профил (то аз друг нямам във Фейсбук).
Ще бъде ли сигнал за спам (за фб алгоритъма) и деактивиране на акаунта?
17 ще са много като за един път. Сподели 3 пъти в по 5 групи с разтояние няколко часа.
 
Член съм на едни руски групи за онлайн маркетинг. Постоянно ги архивират и разархивират. Това с цел достигане на всички потребители ли е?
 

Прикачени файлове

  • Screenshot_2017-06-21-23-58-37.png
    Screenshot_2017-06-21-23-58-37.png
    188.3 KB · Преглеждания: 28
Като влизаш от няколко профила е хубаво да е през различни браузъри, за да не се разлогваш

Аз браузъри по у-вата нямам. Скрийншота го доказва :D
 

Прикачени файлове

  • Screenshot_2017-06-22-00-26-24.png
    Screenshot_2017-06-22-00-26-24.png
    273.1 KB · Преглеждания: 28
Можете ли да споделяте, при мен само зарежда линка но не може да го зареди?
След колко време се оправят facebook страниците и отново може да се публикува в тях? В две от страниците ми, в които публикувам рядко, днес забелязвам, че не мога да постна линк. Колко време при вас продължава забраната?
 
Последно редактирано:
Благодаря за отговора! А, каква е причината да ги спират, аз не спамя? Не публикувам чужди неща. В едната от страниците даже не съм публикувал нищо от 2-3 месеца, а е спряна.
 

Горе