Facebook - промени и новости

Ако не беше заради работата, нямаше да го отворя тоя сайт. Ебахти отврата е. Едно време си беше супер с MySpace, даже музичка си слагахме на профилите :D
 
На мене от един профил ми се вижда, че публикациите са публикувани, но нямат рийч. От друг профил се вижда, че изобщо не са публикувани. Като ги публикувам от втория профил, ми дава, че са публикувани със задна дата, а на първия профил виждам, че им тръгва рийча... Тотал щета!
 
И при мен е така с насрочените публикации, но като ги изтрия и пусна като Post Now се получават нещата.

Рийча от 300к на седмица ми го свалиха на 180к последните 2 седмици.
 
Системата е прецакана за всички - работят по въпроса. Но като цяло деня го пишете загубен, рекламните бюджети за него - също.

При мен е така във всички мои и клиентски акаунти.
 
Те и без това са му вдигнали мерника. Нищо чудно бордът на FB скоро да му бие шута, в момента направо е някакъв ПР кошмар за тях покрай всички скандали.
 
Май взе да се пооправя. При вас как е рийча?
Пуснаха съобщение, че всичко било фикснато.

при нас продължава да е някъв миш маш, един линк върви 2 не, страниците се върнаха към стария моделе на дизайн, явно новия дизайе е крашнал стабилно. Последните 4-5 дена е кошмар баш за черния петък, баси тапнята кликовете се вдигат от адсенсе а трафик няма :(
 
Настъпи някаква обърквация в последните дни. Когато постна линк, не излиза опция за снимка. Това е на всички страници, които са с новия дизайн.
 
Някой има ли нулев рийч на линкове във фейсбук страницата си? Сменях домейни, сменях IP-та и нищо. Линкове от blogspot обаче си имат рийч, демек страницата не е наказана...
 
Някой има ли нулев рийч на линкове във фейсбук страницата си? Сменях домейни, сменях IP-та и нищо. Линкове от blogspot обаче си имат рийч, демек страницата не е наказана...

стават някакви фалове с платформата, а и вероятно поради огромния брои заявки за реклама покраи черния петък допълнително са рязали от риича, не е в теб проблема.
 
Рийча как ви е тези дни?

При мен първия спад беше около 12 ноември. При среден дневен рийч 40-45к, спадна на 20к.
Следващият подобен такъв беше около 20, когато почнаха проблемчетата им.

От 20-ти насам тръгна само нагоре и средния дневен идва на около 48-50к, а в неделя гръмна със 78к дневен.

Всичко това е на основната ми страница, с която оперирам най-много.

При теб?
 
При теб?

При мен е дъното, но се чудя дали домейните са резнати или страниците. Какво рекламираш?
 
При мен е дъното, но се чудя дали домейните са резнати или страниците. Какво рекламираш?

Не са домейните, по скоро отново нещо човъркат и е въпрос на чесове, в дадени часаво е ок в други е почти на -80%, но не са някви фиксирани часове а както доиде.

За видеата още не работи за България, не се знае кога ще заработи още го тестват.
 

Горе