FREE soft за spin?

Fozzy

Well-Known Member
Здравейте! Предложете някой безплатен софтуер за спинване на текст? Не искам платени решения като TBS, които сами вадят спин формата. Искам аз да го подавам по този начин {word1|word2|word3}, а софта само да ми вади рандом статии.

Има ли такова? Преди работих със Spinner Chief, но гадовете са разкарали безплатната версия. Не ми се плаща защото платените функции просто не ми трябват.

Поздрави!
 
Нещо не ми харесва. Да не опускам някоя настройка? Пробвах с една статия 500 думи, на 1 дума - 4 са в спин вариант. Първите 3-4 изречения бяха напълно идентични във всички варианти. Като му дадох да ми отсее статии с макс 10% сходство между тях и то не можа и 1 да генерира.
 
От: FREE soft за spin?

Ей тва е най-удобното и просто решение, ако имаш готов текст в спин формат - http://spinner.cloxy.com/
 
Re: От: FREE soft за spin?

Ей тва е най-удобното и просто решение, ако имаш готов текст в спин формат - http://spinner.cloxy.com/

Е, то такива има бол. Въпроса е да го накараш от един текст да ти извади например 20-30. Много играчка е с тези онлайн туулове.
 
От: FREE soft за spin?

Скриптове, които правят случайна версия на статията има много.

Проблемът е, че в практиката се изисква не просто случайна версия, а няколко случайни версии, които да се различават максимално помежду си - тоест целта е да се изведат n броя най-уникални статии от всички възможни.
 
От: FREE soft за spin?

Аз ползвам Generate the web и за мен е страхотна програма, защото има доста параметри, които да се пипат при спинването. А на всичкото отгоре е и безплатна :)
http://www.generating-the-web.com/downloads.shtml
 
Опитай и това:
http://bgautosubmiter.com/tools/spinner

Подрежда получените текстове по уникалност. Колкото по-уникален, толкова по-нагоре.

Еее, това тулче изглежда екстра. Нещо такова елементарно ми трябва. % уникалност спрямо всички статии ли е или само спрямо първия вариант?

Поздрави!
 

Горе