Gagabux

pavkata

New Member
http://gagabux.com/register.php/pavkata.html
Това е един от малкото BUXOVE който плаща.При него е хубаво,че може да си купуваш реферали и да печелите от тях.Дава по 20 реклами за разглеждане всяка една по 1 цент.Като съберете достатчно може да се купите реферали.Ако си вземете премиум дава по 2 цента на разгледана реклама. След като се регистрирате може да видите форума със доказателста прикрепени със скрийнове. Плащането става чрез Pay-pal и Alrtpay в рамките на 10ина дни. Тука буквално казано е възможно да се искарат по над 300-400 долара ако сте постоянни и си купувате рефрали. Внимание!!! Срока на купениия реферал е 30 дни след което може да си го купиш пак за същата цена от 0.60$ Успех!!!
http://gagabux.com/register.php/pavkata.html
 
От: Gagabux

Голяма оферта ша клицаме за по $0,20 на ден, те мангалите дето мият стъклата на колите по светофарите изкарват повече. :)
 
От: Gagabux

викаш един от малкото, които плащат. жалко, че нямах твота мотивация, иначе щях да изрина и реклами и реферали, щото съм извратен. толкова съм извратен (като теб), че ако бях нодист щех да хода облечен. ;) стегни се момче, това не става за изкарване на сериозна пара. вервай на ми, как викаше оня царо.
 

Горе