GenBucks - $1 for every new affiliate you reffer

CrAzY-MaST

Well-Known Member
coolice каза:
хаиде хората със сърф акаунтите деистваите :) сега е момента да разкешите нещо от тях :)

Абе аз все немога да възприема к'во ще стане като си сложа линка в сърфа(ръчния режим,пък за авто няма да коментирам :D ) то хората си кликат просто на 20 сек и не гледат много сайтовете и някой да се регне мисля че е много малък шанса или ще си изхабиш половината и повече от кредитите(които се предполага че са много :) ) за 1-2 регнали се от теб...

Някой ако е пробвал нека да сподели :) и да каже кой сърф ползва :lol:
 

Blinky

Owner
Бате, трябват ти Webmaster-и, които намират сайта добър ресурс, а и със сигурност се отличава от повечето аматюрско зглубени сайчета. Не е като да ложиш брутален банер с малко надъхващ текс. Там си има всичко нужно за добрата конверция на сайта.

Не се пропукса като поредният сърф предлагащ сам да ти изгради даунлайна. Но и това се харчи, там са предимно такива. Но има и както казах преди Webmaster-и-сърфисти, които си имат сайтове с много трафик и нямат нищо против да прибавят този линк, ако имат времето да прегледат програмата. И определено го правят, аз лично мога да свидетелствам. Но винаги са били ръчни кредити.

И е хубаво да се ън-сенднат периодично, например за месеца 2-4 пъти, това е защото сърфа привлича още нови Webmaster-и и ти ги налазваш, не стреляш всеки ден по старите, които са наястно с програмата от доста време и не представлява интерес за тях. Има по-голяма ефективност.

Даре съм обеден че може и да оцелиш десятката, представете си че някое SEO хареса програмата и се присъедини! Еми това се е случвало. Но повтарям че кредитите е хубаво да са Manual, PTC adverts.

Успехи.....................
 

Blinky

Owner
Здрасти FERRARIST, радвам се че си с нас и знанията ни. :D Надявам се времето ти тук да е приятно - между другото събота(тази) имаме среща на форума, ако случайно си пропуснал поста. Добре си дошъл.

Всичко най най на всички. :lol:
 

vitohol

Premium
FERRARIST каза:
Айде регнах се да ги пробвам и тия.......

Звучиш ми сякаш си пробвал доста и не си доволен нещо и решаваш че и тия са същите. Чесно да ти кажа има много мизерни програми в нет-а
Има много смотани и скам, но има и много хубави. Въпроса е да пращаш посетите които са таргетирани и да тестваш :)
 

takamato

Active Member
Още един в отбора! :D

Възможно ли e да си направим отделна секция във форума за GenBucks?

PS: GenBucks Name: "signed"
 

Blinky

Owner
Здрасти, takamato. Добре си дошъл във форума за Онлайн Бизнес, където се говори само за това и как да ти изкара сериозни пари.

Бате, аз си мисля че секцията за GenBucks ще е излишна - тъй като те си имат много голям форум и проблемите свързани с тази Affiliate Program са си само между афилиейтите им - че много хейтъри се навъртат около печелившите програми - Пример за изказването ми че преди време в топ класацията на GenBucks Affiliate Program говориме за топ 20 - пишеше кой колко прави за месец.

Това не беше добра идея - защото хейтъра седи и си вика - "леле колко са напред тези, трябва да им направя някоя мизери за да се почувствам по-добре." Някакво безлично чиновниче от Spam House ги топна за нещо си - не беше прав, но той си има власта да прави мизерии. И част от резужтата е че GenBucks не позволява E-mail Marketing, скри печалбите на топ афилиейтите си и още много други промени.

Но историята няма да е пълна ако не свършва и добре - да прави сте тази история си има готин край. Та същият мизерник се опита да топне друга компания - ама и тя е US Based и стана голямото съдене - там това го могат най-добре. :lol: И Spam House го отнсоха с няколко милиона, заради един хейтър - ако това не готин край.

Та мисълта ми е че там си има затворен форум, който се следи от афилиейтите си и никой външен не чете какво става. Това си е каласическо създаване на общност, в която са застъпени само проблемите и интересите на тази група хора. Но ако искаш помощ в направление Online Marketng - ние сме насреща.
 

Sobieski

Well-Known Member
Въпрос към успялите в affiliate бизнеса!
Дали мога да започна с темплейтите които дава генбъкс или да си направя примерно joomla или някое друго CMS и там да пускам по някоя друга статия за продруктите които предлагам или да ползвам тези темплейти готовите?

П.С. Вече писах в друга тема но там е оффтопик не вярвам да ми отговори някой затова тук ако може някой да ми помогне да продам 1вия ми продукта ше го черпя аз една бира :D
 

coolice

Owner
ами ако ще правиш SEO така или иначе е хубаво да промениш целият контент на темплеита мисля че ще по лесно да почнеш на чисто с някои CMS стига да ти се занимава :) иначе за Pay Per Click реклама качваш темплеита на домеина пускаш реклама

п.с. спомена че ползваш фри хостинг Gebucks предлагат доста добър за афилиеити те си :)

п.п.с - няма значение каде си постнал този форум се чете изцяло :)
 

Sobieski

Well-Known Member
Емии да значи ще изчакам още малко за да си взема подаръкът от форума за 50 поста темплейт който се надявам че ще ми свърши работа

Thnx!
 

coolice

Owner
Спирът $1 бонуса за набрани нови членове няколко страни.

This a list of countries, where you will not receive $1 signup bonuses.
However you will Still receive any downline commissions generated by them.

Taiwan,China,Indonesia,Malaysia,Egypt,Yemen,Jordan,Vietnam

(This list can update anytime without notice.)
 

Blinky

Owner
Това много добре говори за България - няма ни. Авно не им е креативно да дават пари за записали се от тези държави. Поне аз така си го обяснявам. Там един долар явно е много и си правят некви измислени врътки. Според вас за какво ги ограничават тези държави? Някой да има мнение по въпроса? :roll:
 

ZzZaPyr

Member
Blinky каза:
Това много добре говори за България - няма ни. Авно не им е креативно да дават пари за записали се от тези държави. Поне аз така си го обяснявам. Там един долар явно е много и си правят некви измислени врътки. Според вас за какво ги ограничават тези държави? Някой да има мнение по въпроса? :roll:
Cheating ? :)
 

Tsanko

Member
Според мен са направили програмки за регистриане на хора под тях и го използват яко :) И аз много се радвам, че България не е в списъка. Това означава, че още никой от нас не се е издънил.
 

arsenal

Playa
дано и за напред никои да не се издъни, китайците си помисли колко довнлайн са направили бая милярди долари могат да отидат за китай :)
 

Горе