GenBucks - $1 for every new affiliate you reffer

coolice каза:
хаиде хората със сърф акаунтите деистваите :) сега е момента да разкешите нещо от тях :)

Абе аз все немога да възприема к'во ще стане като си сложа линка в сърфа(ръчния режим,пък за авто няма да коментирам :D ) то хората си кликат просто на 20 сек и не гледат много сайтовете и някой да се регне мисля че е много малък шанса или ще си изхабиш половината и повече от кредитите(които се предполага че са много :) ) за 1-2 регнали се от теб...

Някой ако е пробвал нека да сподели :) и да каже кой сърф ползва :lol:
 
Бате, трябват ти Webmaster-и, които намират сайта добър ресурс, а и със сигурност се отличава от повечето аматюрско зглубени сайчета. Не е като да ложиш брутален банер с малко надъхващ текс. Там си има всичко нужно за добрата конверция на сайта.

Не се пропукса като поредният сърф предлагащ сам да ти изгради даунлайна. Но и това се харчи, там са предимно такива. Но има и както казах преди Webmaster-и-сърфисти, които си имат сайтове с много трафик и нямат нищо против да прибавят този линк, ако имат времето да прегледат програмата. И определено го правят, аз лично мога да свидетелствам. Но винаги са били ръчни кредити.

И е хубаво да се ън-сенднат периодично, например за месеца 2-4 пъти, това е защото сърфа привлича още нови Webmaster-и и ти ги налазваш, не стреляш всеки ден по старите, които са наястно с програмата от доста време и не представлява интерес за тях. Има по-голяма ефективност.

Даре съм обеден че може и да оцелиш десятката, представете си че някое SEO хареса програмата и се присъедини! Еми това се е случвало. Но повтарям че кредитите е хубаво да са Manual, PTC adverts.

Успехи.....................
 
Здрасти FERRARIST, радвам се че си с нас и знанията ни. :D Надявам се времето ти тук да е приятно - между другото събота(тази) имаме среща на форума, ако случайно си пропуснал поста. Добре си дошъл.

Всичко най най на всички. :lol:
 
FERRARIST каза:
Айде регнах се да ги пробвам и тия.......

Звучиш ми сякаш си пробвал доста и не си доволен нещо и решаваш че и тия са същите. Чесно да ти кажа има много мизерни програми в нет-а
Има много смотани и скам, но има и много хубави. Въпроса е да пращаш посетите които са таргетирани и да тестваш :)
 
Още един в отбора! :D

Възможно ли e да си направим отделна секция във форума за GenBucks?

PS: GenBucks Name: "signed"
 
Здрасти, takamato. Добре си дошъл във форума за Онлайн Бизнес, където се говори само за това и как да ти изкара сериозни пари.

Бате, аз си мисля че секцията за GenBucks ще е излишна - тъй като те си имат много голям форум и проблемите свързани с тази Affiliate Program са си само между афилиейтите им - че много хейтъри се навъртат около печелившите програми - Пример за изказването ми че преди време в топ класацията на GenBucks Affiliate Program говориме за топ 20 - пишеше кой колко прави за месец.

Това не беше добра идея - защото хейтъра седи и си вика - "леле колко са напред тези, трябва да им направя някоя мизери за да се почувствам по-добре." Някакво безлично чиновниче от Spam House ги топна за нещо си - не беше прав, но той си има власта да прави мизерии. И част от резужтата е че GenBucks не позволява E-mail Marketing, скри печалбите на топ афилиейтите си и още много други промени.

Но историята няма да е пълна ако не свършва и добре - да прави сте тази история си има готин край. Та същият мизерник се опита да топне друга компания - ама и тя е US Based и стана голямото съдене - там това го могат най-добре. :lol: И Spam House го отнсоха с няколко милиона, заради един хейтър - ако това не готин край.

Та мисълта ми е че там си има затворен форум, който се следи от афилиейтите си и никой външен не чете какво става. Това си е каласическо създаване на общност, в която са застъпени само проблемите и интересите на тази група хора. Но ако искаш помощ в направление Online Marketng - ние сме насреща.
 
Въпрос към успялите в affiliate бизнеса!
Дали мога да започна с темплейтите които дава генбъкс или да си направя примерно joomla или някое друго CMS и там да пускам по някоя друга статия за продруктите които предлагам или да ползвам тези темплейти готовите?

П.С. Вече писах в друга тема но там е оффтопик не вярвам да ми отговори някой затова тук ако може някой да ми помогне да продам 1вия ми продукта ше го черпя аз една бира :D
 
ами ако ще правиш SEO така или иначе е хубаво да промениш целият контент на темплеита мисля че ще по лесно да почнеш на чисто с някои CMS стига да ти се занимава :) иначе за Pay Per Click реклама качваш темплеита на домеина пускаш реклама

п.с. спомена че ползваш фри хостинг Gebucks предлагат доста добър за афилиеити те си :)

п.п.с - няма значение каде си постнал този форум се чете изцяло :)
 
Емии да значи ще изчакам още малко за да си взема подаръкът от форума за 50 поста темплейт който се надявам че ще ми свърши работа

Thnx!
 
Спирът $1 бонуса за набрани нови членове няколко страни.

This a list of countries, where you will not receive $1 signup bonuses.
However you will Still receive any downline commissions generated by them.

Taiwan,China,Indonesia,Malaysia,Egypt,Yemen,Jordan,Vietnam

(This list can update anytime without notice.)
 
Това много добре говори за България - няма ни. Авно не им е креативно да дават пари за записали се от тези държави. Поне аз така си го обяснявам. Там един долар явно е много и си правят некви измислени врътки. Според вас за какво ги ограничават тези държави? Някой да има мнение по въпроса? :roll:
 
Blinky каза:
Това много добре говори за България - няма ни. Авно не им е креативно да дават пари за записали се от тези държави. Поне аз така си го обяснявам. Там един долар явно е много и си правят некви измислени врътки. Според вас за какво ги ограничават тези държави? Някой да има мнение по въпроса? :roll:
Cheating ? :)
 
Според мен са направили програмки за регистриане на хора под тях и го използват яко :) И аз много се радвам, че България не е в списъка. Това означава, че още никой от нас не се е издънил.
 
дано и за напред никои да не се издъни, китайците си помисли колко довнлайн са направили бая милярди долари могат да отидат за китай :)
 

Горе