Google Adwords

coolice

Owner
http://adwords.google.com

Google AdWords е бърз и прост начин да закупите високо прицелено цена-на-клик (CPC) рекламиране, независимо от Вашия бюджет. AdWords рекламите се показват заедно с резултатите от търсене на Google, както и на търсещи и съдържателни сайтове в растящата Google Мрежа, включително AOL, EarthLink, HowStuffWorks, && Blogger. С търсения на Google и прегледани страници в Google Мрежата всеки ден, Вашите Google AdWords реклами достигат до огромна аудитория.

Когато създавате Google AdWords обява, Вие избирате ключови думи, за които Вашата обява ще се появява и посочвате максималната сума, която сте склонни да платите за всеки клик. Вие плащате само когато някой кликва на обявата Ви. За да Ви спести дори още пари, нашият AdWords Шконтер автоматично намалява действителната CPC, която плащате, до най-ниския разход, необходим за поддържане на Вашата рекламна позиция в страницата с резултати.

Няма минимална месечна такса -- само 5 USD такса за активиране. Вашите обяви започват да действат минути след като подадете своята информация за фактуриране. Вие можете лесно да наблюдавате своето рекламно представяне посредством отчетите в Контролния Център на своята онлайн сметка.Колко струва AdWords?В програмата Google AdWords, цената на кампаниите Ви наистина зависи от Вас - колко сте готови да платите и доколко добре познавате своята аудитория. Всичко това "се кипва", за да изясните собствените си цели и ни информирате, какви са те.

За активиране на Google AdWords се заплаща еднократна номинална такса. След това, плащате само за кликванията на своите AdWords обяви, насочени по ключови думи, които можете да контролирате като ни казвате колко искате да плащате за клик и на ден.

Например, нов рекламодател плащащ в USD може да активира AdWords сметката си само за $5.00 USD и после може да избира максимална цена-на-клик (CPC) от $0.01 USD до $100 USD.

Дневният бюджета започва едва от 1 цент до какъвто и да е лимит, който рекламодателят е склонен да похарчи. За сайт-ориентирани реклами е необходима макс CPM цена от $0.25 USD или еквивалента в местна валута за 1000 импресии.


Къде ще се появят моите обяви?

https://adwords.google.com/support/bin/answer.py?answer=6119&hl=bg


КАК ДА ОПТИМИЗИРАМ КАМПАНИИТЕ СИ ТАКА ЧЕ ДА ПЛАЩАМ МАЛКО ЗА ТОП ПОЗИЦИИ И ДА МИ СЕ ОТКЛЮЧЪТ КИУРДИ НА ТЪНКАНА

https://adwords.google.com/select/s...=awblog&sourceid=awo&subid=us-et-awb-070706_4
https://adwords.google.com/support/bin/answer.py?answer=21388
Setting up Google Adwords Campaigns

YouTube - The New PPC - Setting up Google Adwords Campaigns - Part 1

YouTube - The New PPC - Setting up Google Adwords Campaigns - Part 2

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Добри практики за начинаещи в Adwords добавено на 17 декември 2011

http://www.ppchero.com/expert-advice-and-best-practices-for-adwords-dummies/

намерих този приятен гайд полезен е да се погледне...
 
Последно редактирано от модератор:
Оооо аз си се регистрирах за AdWords, платих 5 долара там ужжжж, рекламирах си сайтовете, докарах си трафик па ония не ми зеха пари, ами хубаво, кът щете уе, няма да одя да ва търся. Кат не ви трябват парите си остават зааааа мен!
 
Те ще те билнат - ще ти ги вземат, като одари 50 , 100 или нагоре. Тава им е политиката. Така че, не си се измъкнал още. И аз така си мислех, докато на края на месеца не ми ги взиха от акаунта.
--------------------------------------------------------------------
Affiliate Marketing Blog
 
Бате тук стана много голям инфо курс за онлайн маркетинг, незнам как го чувствате вие ама аз наистина си мисля, че става като училище - с тези видео и текст материали си стана яко добре. :)
--------------------------------------------------------------
Affiliate Marketing Blog
 
espy каза:
Питам, защото ми се е случвало да вляза през адсенс в сайт, който също има адсенс.
и на мен ми се е случвало, това не значи че е разрешено
 
ако вложа 100$ в адуордс долу горе как ще са конверсийте ? колко продажби?
 
Ами може и нищо да не изкараш първо отдели известно време за обучение има доста видео материали в адурдс хелп според качеството на лендинг пеиджа ще ти се отключат различни ключови думи на различен бид (тоест някои може да дава по доларче на клик а ти да си директно под него и да даваш по 25 цента защото имаш по добър куалити скор) Отделно в една и съща кампания различно написан реклами могат да влият брутално на конверсията... говоря за над няколко пъти...

Иначе усреднено с ГБ при добре направена кампания около 1:50 е конверсита а личният ми рекорд е 3 продажби с 23 клика или принлизително 1:7/8 ама тогава имах лъки деи ;)

И да внимаваш много с това PPC че едно приятелче без да иска вместо 30 цента бид беше дал $30 ... и не се изби

С две думи предида се захванеш разучи как се работи със ситемата

http://www.google.com/adwords/learningcenter/
 
да благодаря за бързия отговор сега ще почета малко...
 

Горе