GSM антена срещу къщата

За соковете, откакто един вносител, внасящ джибре от Бразилия за портокалов сок ми обясни какво има в тези варели не пипам:)
 
За соковете, откакто един вносител, внасящ джибре от Бразилия за портокалов сок ми обясни какво има в тези варели не пипам:)
То е може би се отнася за едно 90% от продуктите тук. Почти не се сещам за нещо,което не блъскано, пръскано, поливано, обогатявано и какво ли не с "добавки" - разбирай неща затлачващи организма. :)
 
Човекът дошъл да мери у нас спомена нещо за широколентово заглушаване. Което обяснява защо постоянно нямаме обхват(на конкурентен оператор сме). Куриер дойде да ми донесе пратка и не можеше да си пусне касовата бележка. Защо го правят тези с антената?
 
Имам следния проблем. На малко растояние от нас, на къща която се намира по-ниско поставиха GSM антена.
Направихме едно частно изследване и се оказа че стойностите са извън норма. Пуснах оплакване и дойдоха комисия и направиха хиляда нарушения. Накрая, подписахме протокола и се прибрах. След малко се сетих че излизам, и ги гледам надолу по улицата, на кола на оператора собственик на антената си попълват данните от проверката.

Освен всичко друго антената заглушава сигналите на конкуренцията, като събота и неделя това се случва най-много. Ако застанеш зад две или три къщи в редичка между теб и антената сигнал имаш нормално. Е тази събота и неделя ни изпържиха направо и сигнал все още няма.

Да добавя- кучето на съседите умря от рак, моето куче умря от рак преди 4 месеца и котката ми умря от рак.

Приемам предложения.

Да добавя, това са мръсници действащи с всякакви мръсни похвати. Предния път питах в една фб група и ми репортнаха/блокираха акаунта след което с месеци не можах да го оправя.

За съжаление си прецакан.... Първо: Поставянето на антени е ЗАКОННО според една част от закона, а според друга заради наднорменото излъчване на предавателя, което принципно е нормално в близост до него е НЕзаконно. Реално антените трябва да се поставят извън населеното място около него или на достатъчно високи сгради. Аз живях на подобно място и постоянно имахме проблеми, не само от силното облъчване, но и от магнитни аномалии всичката електроника полудяваше от време на време. Заглушаването на честоти не е от вчера и днес, нормално е да г орпавят срещу конкуренцията, а това обаче удвоява вредата.... ВЪПРЕКИ ВСИЧКО можеш да ди потърсиш правата. Препоръчвам да се изнесете от там или да задействате съдебен процес възможно най-скоро. Седенето там ще ви увреди!!! И между другото имате право да извикате международен състав от комисия, нямащи пръст в Българското законодателство, които да представят доказателствата си пред съда
 
callpchelp може ли малко повече инфо за това: И между другото имате право да извикате международен състав от комисия, нямащи пръст в Българското законодателство, които да представят доказателствата си пред съда
 
callpchelp може ли малко повече инфо за това: И между другото имате право да извикате международен състав от комисия, нямащи пръст в Българското законодателство, които да представят доказателствата си пред съда

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=BG

http://www.ecc.bg/submit-a-complaint_language-2.htm

След тези двата сайта, ДИРЕКТНО към омбудсмана! Препоръчвам, ще обърне внимание! При омбудсмана иска нахалстване, повече звънене на телефоните, писне на имейли. Резервен вариант, пиши и на gospodari.com - не знам до колко ще помогнат, но колкото повече толкова по-добре. Може да си подадеш жалба в полицията с оплакване, ка ксе чуствате за случаите с кучетата и т.н. за всеки случаи да има подадено, АКО все още не си.

Ако нищо от това все пак не помогне, по-добре се изнасяй. Личен съвет ти давам! Собственика на сградата, няма да с имахне антената, защото се взима доста солидна пара за да е там, както и обезщетение от облъчването, макар, че под самата антена няма да е толкова голямо облъчването, само магнитните аномалии.

Има и друг вариант, но няма да ти го споделя, че ако те барнат ти ще си надупения и то много повече от колкото сега ;) \Дори бих казал, че едно местене, ще ти излезе по-евтино от този вариант, ако случайно те гепят... А ако не знаеш ка кда го скриеш сто процента ще те хванат.

Гугъл теми със разрешените левели. Някъде имаше и за законите за поставяне, но не го намирам сега: https://www.google.com/search?clien....1.64.psy-ab..4.6.947...33i21k1.0.4-3TJx6rhFc
 

Горе