HBO GO

А дават ли и тия по кината, или айде, седмица след като им падне прожекцията? Да речем сега предстои последна седмица на Лоши момчета 3. След това ще се появи ли във видеотеката им, за да е свободно за гледане? Или? Само тогава му виждам смисъла. А от глупавите им сериали гледам само Силициевата долина. Всичко друго ми е леш.

Май от два до три месеца, зависи как преговарят за правата им за разпространение.
 
Да, това е ново за мен. :) А там сигурно има добри субтитри. :) Лошото е, че нямам практика да гледам от нета неща, да свалям, да опъвам кабели, да нагласям. :)
Въпрос на свикване . Аз компа ми е вързан към тв и директно си гледам. Отделно има хромкаст да ти пускаш от тела на твто с едно копче. Та намираш най удобното за теб и действаш. Може и с флашка - външен хард да пускаш на тв.
 
На скоро ми казаха за един доста по-евтин начин за нетфликс - 2лв на месец излиза. Чрез приложение за виртуални карти. Т.е всеки месец си правиш нова регистрация с нова виртуална карта, която струва 1 евро и при нова регистрация получаваш 1 месец trial. Не споменавам коя е виртуалната карта за да не правя реклама, но сигурно на пазара има поня няколко такива.
 

Горе