Търся: HTML/CSS developer - дребни корекции по сайтове

webstil

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
28   0   0
Здравейте, колеги, мисля, че така се нарича точната позиция, но не съм на 100% сигурен, затова ще обясня накратко в темата от какво имам нужда. Става въпрос за корекции по сайтове, които са свързани най-вече с дизайна на сайтовете. Всички сайтове са на CMS - OpenCart. Ако и двете страни сме доволни от сделката може да работим дългосрочно, тъй като периодично изникват нови неща за правене или променяне по сайтовете. Част от нещата, които ще искам да се оправят, ако е възможно:

1) Продуктова страница - контейнера с описанието на продукта мистериозно се премести от дясно в ляво. Искам да се върне, където си беше.
2) Начална страница на сайт - бутон КУПИ не работи, когато продукта е намален (при намаляне на продукта задрасква старата цена и долу се пише новата - това води до изместване на квадрата с линка addToCart)
3) При мобилен изглед (като гледаш сайта през телефона) на сайт - логото се застъпва с надпис от сайта.
4) При мобилен изглед Product Image Popup не може да се приближава и отдалечава, тоест заема целият екран на телефона и хем не се вижда цялата снимка, хем трудно виждаш останалото (тук по-скоро трябва да го покажа).
5) При инсталиране на модул Product option image PRO (модул, който на началната страница и страниците с категории под основната снимка на продукта показва малки снимки на различните цветови модели на продукта, ако има такива - по този начин клиента знае, че са повече от един преди да отиде на продуктова страница) темата буквално се чупи и става каша. На други сайтове го имам инсталиран и си работи супер. Трябва да се установи какъв е проблема и ако може да се оправи, ако не да си купя друг модул.
6) Да се направи така, че определени секции от сайта да не се виждат като го гледаш от телефон, за да е по-компактен? Това не знам дали е възможно.

Та такъв тип задачи ми хрумват на момента, има и други най-вероятно. Периодично изникват нови, така че ако сте freelancer може да работим дългосрочно.
Част от нещата мога да се мъча и аз да ги направя, тъй като съм си правил сайтовете сам, но първо ще ми отнеме много повече време и второ няма да е качествено.

Заплащане: по договаряне, по-важно ми е да намеря човек, който ги умее тези неща и да знам, че мога да разчитам на него и за в бъдеще.

Ако имате препоръки, за хора, които не са то форума - фирми или freelancers, може смело да ми пращате данни за контакт на ЛС.
 

Горе