Ingress играете ли ?

От: Ingress играете ли ?

ХАХАХ! Добре, че е Гугъл да ги изкара навън. Особено, като започнат да използват разни ръкавици и очила, и да виждат холограми, които не съществуват в реалния свят :)

Не мисля, че гугъл ги кара да слагат каквото и да било. Ти като не искаш не слагай нищо, кой те задължава :) То по тая логика не трябва да гледаме филми, че не са реални и не съществуват в реалния свят. Не виждам проблем, лошото е ако някой започне да си мисли, че нереалното е реално, тогава вече този човек ще има нужда от принудителна помощ :)
 
От: Ingress играете ли ?

Това, че гугъл "ги кара" (малко пресилено казано) да се събират на разни места го казвам, защото прочетох, че има разни мисии. Примерно: Завладей еди си коя точка... и двете фракции за да съберат точките отиват и се борят за завладяване на дадения пункт.

За филмите, разликата е в интерактивността. Дори и 3D киното не е интерактивно (все още), докато тук имаш "добавена реалност", която обвързва виртуалното и реалното. В смисъл, ако цъкаш WOW, примерно... като изключиш играта, света в който си "действал" остава в играта - напълно виртуален. Докато, при "добавената реалност", заради микса на виртуалното с реалното, като изключиш играта, пак виждаш паметника(реалното) като портал(виртуалното). Защото мозъка ни е една асоциативна машина, тя прави асоциации 24/7. Създадеш ли грешна асоциация - ети ти изкривяване.

А за излизането навън... redrum го каза :)
 
От: Ingress играете ли ?

Който така лесно си създава грешна представа в мозъка, може да го направи с всичко. А това, че могат да манипулират е ясно, но те го правят и по много други начини - религии и т.н. Който се поддаде - негов си проблем. Това е бъдещето, харесва ли ви или не, и това е само началото. Повечето неща, които присъстват във фантастичните филми, ще се случат, всичко ще стане роботизирано и до голяма степен виртуално. Там е работата, че не можем да го спрем. Аз също не искам живота да е такъв и предпочитам естественото, въпреки че се интересувам и от технологиите, но то е неизбежно. За нас остава или да бъдем аутсайдери и да се възмущаваме на нововъведенията, или да се опитаме да се приспособим към новия свят.
 
От: Ingress играете ли ?

ХАХАХ! Добре, че е Гугъл да ги изкара навън. Особено, като започнат да използват разни ръкавици и очила, и да виждат холограми, които не съществуват в реалния свят :)
Порното ще се развие... слагаш си ръкавицата и очилата и ...... Ще има много почитатели
 
От: Ingress играете ли ?

охохо току що пристигна invite-a, няколко месеца го чаках :) Ей ся ги скъсах :)
 
От: Ingress играете ли ?

Покана може да се вземе с публикуване на картинки с логото на играта и/или двете фракция. Друг вариант е да се разкодират съобщенията, които пускат от Нианатик. И последен някой да е получил повече от една покана. Често последните измислят собствени загадки и ги пускат..
Като чета нагоре ми се струва, че има доста консервативни хора, които не искат да приемат новите неща.
Относно облъчването, ръсенето, поливането и пръскането с химикали на масите. Идеята на порталите е да се правят на лесно достъпни публични места представляващи забележителност. Т.е. то по принцип там си има много хора.

Винаги можеш да вземеш мотичката да запалиш с бензин компютъра и телефона и да си живееш на село. Там със сигурност никой няма да те залива с реклами, спам и да следи житието и битието ти. :!:
 
От: Ingress играете ли ?

Добре де. Поне тази игра те кара да излезеш навън. Какво да кажем за милиардите WOW играчи по целия свят (и не само WOW ами и D3 и подобните). Преди 5 години имах колега в ПУ. Момчето беше супер точен. Висок около 1.80 и тежеше 85 кг. (не говорим мазнини, а мускули). Започнахме първи курс заедно по средата на втория триместър момчето изчезна (спря да идва на лекции и т.н.). В последствие ни покани на рождения си ден в тях с смс и отидохме от курса 4 човека. Момчето беше станало 55 кг. (може и по малко) от недояждане (това са двете крайности с игрите пред компютъра или напълняваш много или забравяш да ядеш) и през целия "купон" не стана от компютъра, че имаше райд. В последствие май някакси спря да играе (и по добре). Затова не бъркайте игрите пред компютъра с тази игра. Може и да е зарибена, но по трудно е да излезеш от WOW отколкото от тази игра. Като не ти се играе Ingress, спираш GPS и играта и си продължаваш с живота.
 
От: От: Ingress играете ли ?

Ей тука, човекът има интересни мисли за играта... :)

http://www.parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/438--google-.html

Това връчване разбира се се случи на 11.11. (преди 11 дни), което е просто поредното доказателство за ритуалния характер на смъртта на Уитни.

Само това като прочетох и ..... Тоя да ходи да се прегледа..
 
От: Ingress играете ли ?

То че има конспирации е ясно, но някои хора се вманиачават и започват да търсят коварен замисъл в абсолютно всичко :)
 
От: Ingress играете ли ?

Затова не бъркайте игрите пред компютъра с тази игра.
Тази е по-опасна? :)
Чел съм доста новини за инциденти с такива "зарибени играчи" и то на игри като cs, wow и т.н.
представям си какво ще стане като се изкарат на улицата сред нормалните хора тези лабилни и неумеещи да се контролират и да разделят виртуалността от действителния свят, "хора".

То че има конспирации е ясно, но някои хора се вманиачават и започват да търсят коварен замисъл в абсолютно всичко :)

Въпрос на гледна точка? :wink:
според теб е конспирация, според мен е опасно.

Във всяка конспирация има поне няколко тези които не могат да се отрекат. И смятам, че е правилно ако перифразирам "Във всяка лъжа се крие доза истина" на "Във всяка конспирация се крие доза истина"
 
От: Ingress играете ли ?

Че те от играта не лъжат! ;) Казват си го точно и ясно. Че и го показват. "Ingress не е игра". Има и много знаци на илюминатите - ключ, око, портал, просветени, контрол над обществото и т.н. ...
 
От: Ingress играете ли ?

"Ingress не е игра".

Защо да не е игра?
beee.gif

След като казват, че не е игра - то тогава какво е? това трябва да се знае...
 
От: Ingress играете ли ?

Къде трябва да се публикува тази снимка, за да ми пратят покана по-бързо?
 
От: Ingress играете ли ?

дам, това и мен ме интересува..
как по най бързия начин да получа покана.
Тези които вече са в играта, можете ли да пращате покани ?
 
От: Ingress играете ли ?

Тези които вече са в играта, можете ли да пращате покани ?

По принцип може, ама като гледам се печелят по някакъв начин, на мене ми пише че имам 0 покани за разпращане.

Пък колкото до конспирациите, тука по-различното е че играта си се смесва директно с реалния живот :) Досега такава филмарщина не беше правена (имаше разни Majestic и тн, ама не в такъв мащаб). При другите игри ставаш от компа и играта спира, докато тука директно ти се набърква в реалността и интересно какъв ще е ефекта :)

И аз го четох това в parallel-reality, даже от там разбрах, ама тоя по принцип си се увлича на моменти. То ясно, че тука са вкарали цялата илюминатска символика, само че то това са си общоизвестни неща... всмисъл такъв и аз бих го направил ако се бях сетил, че да стане по-филмарска играта :)
 
От: Ingress играете ли ?

Покани могат да се пращат (след като активират опцията, което не е известно кога ще стане), но в момента всички сме с 0 покани.
 
От: Ingress играете ли ?

получих покана, ама са прецакали играта. В момента може да се играе само на резолюция по-голяма от 480x800
и мисля че е умишлено :(
дано все пак го оправят този бъг
 

Горе