Предлагам: Inspire Infinity - графичен дизайн

Happy George

Active Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
Последно редактирано:
uL0XH78.jpg

l1QsLhF.png
 
Последно редактирано:
Ревюта за работата ми извън форума:

"I hired George to make a logo and .. This guy is amazing! He is very talented, creative, friendly. You must hire him if you need good stuff to be done. I can't tell you how happy I am with the final logo :)"

- Клиент от Upwork

"George did the work in less than 30 minutes and made verry quick adjustments when needed. I'll definitely hire him again !"

-
Клиент от Upwork
 
Последно редактирано:
Поздравления за перфектната и професионална работа! В най-скоро време мисля да се възползвам от услугите ти!
 
Ъпдейтнах втория ми пост с принт материали и корици, които съм правил на скоро. Свободен съм за поръчки.
 
Здравейте хора, искам да представя работата си и по малко по различен начин. Смятам да направя описание на логата ми, защото смятам, че това е цяла наука и зад всеки един символ или цвят има послание. Понякога посланията са скрити в логата и ние трябва да ги открием. Надявам се да ви е интересно.

Ще започна с един от любимите ми проекти тази година. АСА е ресторант, в който се предлага предимно риба. В описанието на проекта беше наблегнато, че логото трябва да изглежда модерно, луксозно, семпло и стилно. Цветовете са бяло и златисто, което подчертава лукса на ресторанта. Шрифта е в стила на символа отпред.
Исках да добавя символ, който не е толкова ясно изразен, за да има малка загадка. Сигурен съм, че първия път когато погледнете логото, ще се зачудите какъв е този квадрат отпред.
Ако се загледате внимателно ще видите, че всъщност това е рибка.

Свободен съм за поръчки.

Ww4BTff.png
 
Възложих на колегата да ни изработи Лого и спокойно мога да кажа, че е удоволствие да се работи с него. Много добре свършена работа преди крайния срок. Добра комуникация и отзивчивост. Според мен може да се разчита на него. Искам да му пожелая успех и да е все така добър в работата си .
 
Благодаря за хубавите думи!

Днеска ще споделя още един проект, който правих на скоро. Клиента искаше семпло лого и мисля, че го постигнах с предложението ми. Компанията ще продава основно био хранителни добавки насочени към хора, които искат да подобрят начина си на живот. В иконката, която направих исках да има някаква символика - за това реших да използвам инициалите на продукта V - C. Ако се вгледате ще ги откриете "скрити" в логото.

Свободен съм за поръчки.

pUGOwr2.png
 
Лого за ресторант, в който предлагат предимно сандвичи. Интериора на ресторанта е луксозен и по стените са написани цитати на известни личности. На опаковките за сандвичите също има цитати и изглежда това е запазената "марка" на ресторанта. За това и вкарах кавички в логото. Логото трябваше да е луксозно и изчистено, цветовете тъмно кафяво и златисто.

Доста се чудих дали да не добавя някакъв сандвич или хамбургер, но реших да оставя изчистен вариант. След това добавих чертите отгоре и отдолу, които да "претискат" името наподобявайки сандвич.

Свободен съм за работа!

TefmlSJ.png
 
Здравейте, приятели!
Официално завърших първата ми илюстрация. Това е доста нова за мен материя и се надявам да ставам все по-добър с всяка следваща.
Всъщност ми беше много интересно да я направя и най-вероятно ще направя и "нощна" версия с луна и звездички. Надявам се да ви хареса... ;>

Stay Inspired!

vVcVXpv.png
 
Здрваейте!

Искам да споделя последното си лого за онлайн магазин за фитнес уреди. Целия проект е още в самото начало.
Свободен съм за поръчки! Прочетете първия пост, ако искате да поръчате дизайн, за да не си губим взаимно времето.
RzQqbuG.png
 
Един Work in Progress проект, напълно ръчно направен шрифт. С пускането на проекта, ще пусна и завършения вид.

Свободен съм за поръчки!

XumhBLI.png
 
Добавям още едно лого към портфолиото си. PetBoardings е хотел за домашни любимци. Клиента искаше логото да е в един цвят, да съдържа лапичка и къща. Беше доста доволен от резултата, както и аз.

Свободен съм за поръчки.

RNTjq2j.png
 
Вдигам темата. Свободен съм за поръчки.

Искам да споделя двете ми социалки, ако ви харесва работата ми, може да ме следите и там.
Фейсбук - цък
Инстаграм - цък
 

Горе