Justin Bieber е най-търсената личност за 2012 г., според Bing.

От: Justin Bieber е най-търсената личност за 2012 г., според Bing.

Най-големия фен съм му! Даже 1 песен не му знам...
 
От: Justin Bieber е най-търсената личност за 2012 г., според Bing.

Бих ти дал червена точка заради нещата, които си писал за хората, но ще се въздържа и няма да ти дам зелена.
Първо > щом тия хора са търсени, струвало им е много да станат толкова известни, не си мислете, че става тъй лесно, много неуважение към тия хора виждам, пък не мисля, че има смисъл, а пък точно от блинки не съм го очаквал. Не е хубаво така да се говори за успели хора.
Аз това не го отричам, просто като медия, и тук изразявам независимото си и лично мнение. Поправи ми, ако нещо лошо съм казал или съм излъгал. :)

Това, че има ирония, по никаквъ начин не съм искал да дам негативното си мнение. То реално и Азис тук е №1, но няма да тръгна да го превъзнасям. Ще му призная, че е станал известен и популярен, но само толкова. Всичко друго ще е лъжа, ако тръгна да го хваля. Поне до колкото се познавам, не бих го направил. :)

Успели са, определено. Но ако забеляза само на 2ма не съм фен, което си е лично мнение. Ще е някак си страно всичките да ми допадат, нали? :) При мен едното няма нищо общо с другото. Какво като е известен, човек е. Комедиините серии на Крис Рок се базира изцяло на това, да се базика с извесните. Пичът изразява собствено и мнение на сценаристите си. :)


Принципно избягвам да пляскам червени точки, но това ти изказване си го просеше.
Не може този келеш да каже, че се чувства като Кърт Кобейн на това поколение. Трябва да си сляп, глух, а и американец, че да си достатъчно тъп, за да приемеш подобно изказване.
Хлапака, с вид на грозна девойка, може да има 12 годишни фенки, но дори и сестра ми не го понася (тя е на 17).
Грозно е, когато музиката се опорочава от такива "изпълнители". Ако имаше възможност, съм сигурен, че Фреди Меркюри, щеше да се извърти в гроба си, ако беше чул кавъра на Бийвър.

Нищо лично, знаеш. Това май е първата ми червена ряпа, която ти бия, ама подобни изказвания са смешни. Музиката се обезличава, а и колкото повече такива изказвания има, толкова по-зле.

Хахах, това лекенце така ли е казал. Еее, сега ми стана още по-противен. :) Кърт е легенда, а Бийвър даже се чудя дали ще успее да се порадва на славата си или и той с Бритнито ще помещават една килия с някой санаториум. Като му слушам изказванията, не е далеч от там.

Еее, Алане, нали си наясно, че всеки има мнение по даден въпрос. Ако съм те засегнал, сори, но прото това ми е мнението. Какво да кажа, че го харесвам ли? Нека има тъсене, даже дано другата година е все по-велик. Всичко хубаво му желая.
 
Не мислех да се включвам отново в тази тема, но бях принуден, защото не ми се отговаря на реакцията от друго място в темата на манта.

Та защо си написах мнението, а и защо дадох червена репутация на АлънФорт - просто си го заслужи с изказването за Бийпър. Извинявай, може да се сърдиш, но това което този хлапак прави е много далеч от музика. Обидно е за всеки, които търси качеството да слуша нещо, което е много далеч от истината. Още по-обидно е, когато гигант в музиката е пренебрегван на фона на млад нещастник със солидна ПР акция зад гърба си.

Обидно е да гледаш как ПР-а прави музиката. Защо го казвам - Justin Bieper - Somebody to love = 200,962,552, Queen - Somebody to love = 1,091,919. Аз ценя музиката, харесвам качеството, а не кавърите на някой добре подкрепян тинейджър, който твърди, че се чувства като Кърт Кобейн на поколението си.
Обида е за всички отминали величия в музиката. Обидно е за мен като фен на банди, които децата дори не знаят, че съществуват. Разбирам, че всеки се бори за върха, но за мен просто е смешно, а и грозно да избиеш с кавъри, да не говорим, че са зле направени.

Основната причина за горното, беше, че просто ми писна хората от новото поколение да не оценяват какво е дадено преди това.

А що се включих. 111, пич, нали знаеш, че докато нямаш 50 мнения не можеш да направиш нищо? Виждам, че си се издразнил от репутацията в предишната тема, ама вместо да си създаваш врагове, можеше да осмислиш думите си. Червената ти репутация беше напълно заслужена, защото се опита да вкараш интрига, не където трябва, а и в неща, които явно не разбираш.

Та сега ще те плясна ей тук, просто за да знаят останалите, що за "гражданин си" :)

nali-znaesh.png

А и ако е възможно да дефинираш арабията, че нещо не ги владея тези езици :)
 
Последно редактирано:
От: Justin Bieber е най-търсената личност за 2012 г., според Bing.

Не съм съгласен, че дължим уважение на човек само защото е известен. Kim Kardashian също е в класацията и предполагам, че е заради порното с нея. Сега да тръгнем да и правим евала освен?
 
От: Justin Bieber е най-търсената личност за 2012 г., според Bing.

Така нека да ви разкажа малко за какво иде реч.. това което Бийбър прави не е никаква музика.. Сега съм сигурен ,че зад него има хора които печелят и просто го използват. Как го вкараха в бизнеса? Намерили са 16 годишен ,то е ясно че ще събере доста фенове... Хващат го и хайде дует с Ludacris, едва ли някой щеше да го слуша ако неговото името не беше споменато, следва дует с Chris Brown, и т.н. и ето че вече го знаят, започва да събира фенчета.. Бам изстрелват един филм с неговата песен , какво по хубаво оттова за реклама ... Наливат яко пари за него ,наливат и сега дойде време да си ги събират..

Не може с 2-3 песни да стане толкова известен и същата година да си създаде собствен парфюм , то е ясно че всичко е планирано..и сега сигурно купуват яко малките фенчета..
И това че ходи със Селена Гомез , хаха какво да прави оная със 17 годишен пиклио , та дори тя е по-голяма то е ясно че всичко е за ПР , взаимно се държат на върха.. постоянно новини , подарил часовник за 50 бона , водил на круиз, купил кола за 100 бона на приятеля си.. незнам си на каква ексурзия са били..
гарантирам че до 3-4 години ще изчезне от погледните и ще се появи някъв друг малчок по същия начин..

Другото което започна да ме ядосва че започнаха да го сравняват или той се сравняваше с Еминем и 2pac... Да ама не , не може да им стъпне дори на малкия им пръст.. който разбира от музика ще си го знае...
 
От: Re: Justin Bieber е най-търсената личност за 2012 г., според Bing.

А и ако е възможно да дефинираш арабията, че нещо не ги владея тези езици :)

Иска да ти каже, че ще последва джихад срещу всички, които злословят срещу Justin Bieber. :mrgreen: Пък ти ако му дадеш още една червена ряпа, червен ван с експлозиви ще се вриви пред вас. Аллах акбар! :D
 
Последно редактирано:
Re: От: Re: Justin Bieber е най-търсената личност за 2012 г., според Bing.

Иска да ти каже, че ще последва джихад срещу всички, които злословят срещу Justin Bieper. :mrgreen: Пък ти ако му дадеш още една червена репя, червен ван с експлозиви ще се вриви пред вас. Аллах акбар! :D

Искаш да кажеш

Combatart-3.jpg

За това съм съгласен :)
 
От: Justin Bieber е най-търсената личност за 2012 г., според Bing.

А що се включих. 111, пич, нали знаеш, че докато нямаш 50 мнения не можеш да направиш нищо? ..............
Томов момчето много добре го знае защото съм убеден че е стар член на форума с нова регистрация, но напоследък е все неразбран и явно е решил леко да мине на тъмната страна щото нали вече се виждат от кой са червените репи та явно му е неудобно :)
 
Re: От: Justin Bieber е най-търсената личност за 2012 г., според Bing.

Томов момчето много добре го знае защото съм убеден че е стар член на форума с нова регистрация, но напоследък е все неразбран и явно е решил леко да мине на тъмната страна щото нали вече се виждат от кой са червените репи та явно му е неудобно :)

Не съм напълно сигурен, на фона на предните му теми/питания/публикации.
По-скоро реши да ползва, американската идея за оживяване в затвора (поне според филмите). Изправи се срещу някой с реноме, пробвай се да го победиш и стой и гледай цирка. Само дето е пропуснал, че това не е американска комедия.
До преди два дни да пита къде да си хостне блога, днес да дрънка колко измислени са търговете. Разбирам го - и аз не си мълча, когато имам нещо да кажа, ама поне не вкарвам конспирации и всякакви зайтгейст лайк теории.
Пича ще го разбере, рано или късно.
 

Горе