От: Make money on eBay
Да, от части е пирамида. Става въпрос за продаване на продукти от Amazon в eBay. Самата програма включва няколко видео клипове, които ти показват как се намира потенциален продукт, как се листва правилно обява, как да следиш конкуренцията и как да е пребориш. За всичко това има такса 20$ за първото ниво на програмата.
Както се досещате цялата тази информация е има със сигурност разпиляна в интернет, т.е. с повече търсене, четене и опити бихте достигнали за това, което си плащате на ниво 1.
Съществуват и други по-високи нива на програмата, според много възползвали се, има ефект от по-големи като стойност продажби, съответно по-голям профит.
Относно нотката на пирамидална схема. Плащаш си 9$ за да имаш реферален линк, който да разпространяваш т.е. от този под теб печелиш. Какво и колко, не съм запознат.
Тъй като аз преди 2 седмици се включих, ви казвам, че нещата, които четете в групата са напълно реални. Разбира се не отричам, че изказа на повечето звучи леко пресилено, може би целта за това е с цел мотивация.
Всъщност какво плащаш и за какво аз платих и реших да се включа. Плащаш 20$ и получаваш достъп до 20 видео клипчета, обяснявайки тънкостите и как да листнете обявите си правилно, въобще нещата които изброх по-горе. Също така има достъп до архивни Webinar-и, като такива се правят и всеки месец. Достъп до инструменти за ключови думи, снимки и др.
Аз имах желание да започна да продавам в eBay, не случайно съм попаднал на тази програма и съм се включил. Смея да твърдя, че след изглеждане на клипчетата съм една крачка напред от напълно начинаещият. Другото, което е това, че има много хора, които са готови да откликнат при всеки проблем. А, аз на това разчитам в началото.
Схемата Amazon->eBay е успешна. След около 10 дни вътре, вчера направих първата си продажба.
И все пак не обичаме да си плащаме и предпочитаме да го направим по трудния начин, не конкретно - попринцип.
Не искам този пост, като реклама, просто казвам от моята гледна точка, за какво става въпрос.