Moreniche сайт ?

MAiK88

New Member
Здравейте готини хора ! Много съм зелен във вашия сектор ,но
наскоро си купих домейн и хостинг и си направих набързо АФФ сайтче с тема WEIGHTLOSS (wordpress) .Ta просто искам да ви помоля за съвет ,дали става тоя сайт за нещо ,как да оптимизирам за повече посещения и тн.
Сайтчето е http://realpills777.com
почти нищо не разбирам гледах струвах и го скалъпих и това е
;)
Мерси предварително ,да сме живи и здрави пък то другото ще се оправи .
:)има и рима смяятай.8)
 
От: Moreniche сайт ?

Пиши статии и статиите ги субмитвай в социални мрежи. 20-30 ти трябват...
 
От: Re: Moreniche сайт ?

ахм каде да ги набутам тея статии :) трябва да направя пост пейдж сиг и там на постове щото сега са на статик пейдж
 
може да си кръстиш една нова празна статична странциа Blog и от нстроиките General =>Reading на нея да и зададеш да се показват новите постове има падащо меню от което се избира ... почваш да добавяш стаиите постепеноо... един сайт мап плугин ако нямаш и започваш с натрупването на линковете... :)

разучиго woprdpress дава много възможности дори и за начинаещи в графиен режим :)
 
Здравей.

пипни малко дизайна. Или само аз го виждам леко счупен. Много е важно с какво ще конвертираш хората да купуват. Ако имаш време направи си едно твое собствено ревю на продуктите, които ще промотираш и си води към order страницата на самия продуктов сайт (по-малкото кликове е удобство за всеки потребител). А той ако иска повече инфо, ще си се рови из сайта. Не забравияй да генерираш точния линк с твойто affiliate ID.

Сложи му плъгини. Всякакви, които да ти помогнат за генериране на трафик и добро навигиране на потребители. Направи го така, че да си горд от него. Ако стигнеш ефекта, който описвам ще засилиш и продажбите. Хората са малко скептични, но за сметка на това винаги правят избор. Твоята работа е да им помогнеш и да има покажеш, че имаш решението за тях. Не гледай другите, просто взимяй най-доброто като идей и начини, и така ще дикараш и уникалността, която се търси последно време. защото сайтове като този хиляди. Уникалността резграничава.

Имаш възможност да сложиш и други продукти, но е важно да знаеш как да поднесеш инфото, за да се купува и ревютати да имат ефекта, който да носи и печалби.

Успехи ти пожелавм и много продажби.

П.П: Виждам, че имаш линк партьорски страници или мислиш да имаш. Свържи се за някой друг линк ексчейндж. :)
 
От: Moreniche сайт ?

Аз те съветвам да махнеш Adsense рекламите. Целта на всеки affiliate сайт e да има максимално малко разсейващи елементи (какъвто е adsense) и да конвертира посещения в продажби, а това става като привлечеш вниманието на потребителя и го задържиш максимално на страницата. Като цъкне на някоя реклама го пращаш на друг сайт, от където няма да си купи продуктът, който предлагаш, а целта е да печелиш от комисионна, нали ;)
 

Горе