Newspaper theme vs Soledad

KaterinaK

Member
Сменям темата на сайта ми и се чудя между Newspaper theme и Soledad. Искам да има повече функционалности, повече готови решения и да не я пипам поне три години още. Коя е по-добре оптимизирана за мобилна версия и за Google? Вие какво друго бихте ми препоръчали - www.detskitegradini.com ? Сайтът е новинарски, но нямам много категории, по-скоро съм за Лайфстайл хибрид между блог и списание. Един колега от форума предложи Sahifa, която ми допадна, но има твърде много категории и ме притеснява именно това.
 
Какво общо имат категориите с темата?
 
Soledad е по-красива обаче демото й зарежда за 5.9 секунди (заради многото картинки и други боклуци).

Ако няма да се прави нещо толкова претрупано, и по-семпла тема ще свърши работа.
Ако пък ще се прави... вече всеки си подрежда приоритетите.
 
Последно редактирано:
Искам бързо да зарежда, това не го бях преценила, Newspaper също е с по-висок ранг в Google 98 oт 100 и 91% за бързо зареждане - https://demo.tagdiv.com/newspaper_magazine_pro/ Искам нещо по-новинарско, но и с много възможности за цветни работи, светкащо, плъзгащо, джижавки., защото аудиторията ми е от 95% жени.
 
Не гледай какво пише в Темефорест. Според метриките и това зарежда за 5 секунди и всъщност са му пълен шит ранговете.
 
Колкото повече теми и категории, толкова по-голяма е нуждата от изглед на началната страница, поне така мисля аз
Не съвсем. Може да се изнесат страници, анкети, външни линкове (някакви кампании) и други уиджити. Не е нужно единствено и само категории. Дори многото категории объркват обикновения потребител. А и винаги имаш опция да отвориш нова категория и да преместиш там някой "блуждаещи" статии, които не са тясно специализирани за да попаднат там. ;)

Освен бързината на зареждане, гледай как е мобайла. Много е важно, защото повечето потребители така ще четат съдържанието - от мобилно устройство. Най-вече отнасящ се такъв тип сайт.
 
Ползвам newspaper темата и зарежда адски бавно сайта. Ако нямаш платени плъгини за скорост по-добре не я ползвай.
Малко е късно вече хахах.. бавно зарежда, но сложихме wp cache plugin и пренасочихме към по-близо дървари и така, надявам се да стигнем към 3 секунди на зареждане, сега сме 4,1.
 
Аз имам проблем с темата, настроих всичко за мобилен изглед, но влизайки от линк Фейсбук страницата на сайта, има статии, които се отварят на изгледа на стария сайт. Някой има ли представа как да адресирам този проблем? https://detskitegradini.com
 
Какво му направихте на тоя сайт - половин минута се чака да зареди...
 
Какво му направихте на тоя сайт - половин минута се чака да зареди...
Сигурно Станимир или кроса са ударили едно рамо :D
 
Вземи някакви мерки със зареждането. Няма да се получи иначе. Виж кое товари толкова. ;) Успехи, изглежда доста по добре сайта.
Да, ние снощи сменихме темата реално, още работим по сайта и следваме тези стъпки, като сме още на втората, заради това още няма никакъв ефект
и оптимизация на снимките
 
  • Haha
Реакции: Sky

Горе