niks vs AMOUN епизод N от темата за Норвегия

Статус
Not open for further replies.
От: Заминавам за Норвегия

Па и бангьоз бил, бърка приятелката си Кръчмата( K1K3K4) с пича който му изкара кирливите ризи и го направи за смях к1к2к3:oops:

Вече грам не ми е интересно, лако ноч:arrow:
 
Re: Заминавам за Норвегия

Е не разваляйте боя с катинари де .. :/
 
От: niks vs AMOUN епизод N от темата за Норвегия

Понеже е ОЧЕВАДНО,че неустановеният полов субект,Niks, избива серизони комлекси,породени от буксуващия бизнес с порно файлове(в добрите месеци залебващ с 198 лева/месечно!) си мисля,че споменатия субект определено завижда на традиционния си таргет.
Ако греша в преценката си,моля,поправете ми и щше се извиня на таргерираната аудитория:)


те тоя валдес, е подставено лице от админите да налива масло в огиня... нали ма никс?

Не го знам ловец ли е рибар ли е...

Абе,хермафродити,Мунио(Амоун),горкият човечец,дошъл нашия в Голуамета София,продал няколко К тона китайско карго,моля, иска съответните четки(всеки човек иска да се докаже,дали пред съпругата си или заобиколните приятели,,познати),Бихте ли били така добри да му ''Очешете'' съответното карго-съксис или по традиция-плюването е най-важно..

Оставям потребителите да решат.!!!(чеки сложа малко удивителни,че яко връзват на потенциалният купувач на вибратори за 4$/пеасе.:))


Плюе наред и дебне за дивиденти, кат битиви рипуртиерка...
 
От: Заминавам за Норвегия

подбрани цитати сред изцепките на никс...

Ма не бе той не лъже, само си измисля и попреиначава:)


400 лева взимам само от рентата на апартамента които отдавам...
...Как да не са пари 400 лева, ти за тези стотинки забрави ли колко подметки и дирници трябваше да лижиш ежедневно на Илиенци...
...Апартаментчето си е ЛИЧНО мое и е ново стройтелство построено върху парцел на дядо ми...
Какъв наем прибирам колега, половината ги взима баща ми.

послиедноооо :)))))

За 200 лева на месец назница бачкат само форумни плъхове като теб, аз правя между 1400 и 2000 лева на месец докато си клатя краката и гавря с карго бизнИсмените и техните фенове без дори да е необходимо да излизам от нас.
Аз да не съм мошеник като теб, това са парите за миналата седмица, парите за всеки изтекъл месец си ги дърпам в началото на следващия както и направих току що и са около 700 лева.
Остава ми само да си прибирам по около 2 бона на месец КЕШ и разбира се да се гавря с карго бизнИсмените

700 + половин наем не прави ли 900 лев а в най-светлите месеци, или аз се бъркам със сметките, как станаха 1400 - 2000? ти взе да удвояваш вече ,и да закръгляш :)


Ти нямаш акъл един блог да спретнеш ще ми говориш за порно файлове.
Значи ти понеже си умен и се занимаваш с порно файлове? Не знаех че качването на порнофайлове в нета е показателно за умствен капацитет и житейски успех...

Ти па къде се буташ нещастник, дето си купуваш готови сайтове или даваш пари да ти ги правят

Всеки може да разцъка из форума и ще намери информация как с готиви пори от секс телефоните, студиата за масаж и китайското карго си решил да се правиш на онлайн "бизнесмен", хайде у лево и на бът плуга.....
С или без парите от наема(който получавам от две години) пак си живея както съм и живял досега като БЯЛ ЧОВЕК, нещо недостижимо за теб и цялата ти прошлясала рода.
Само от чичо гошо ли взимаш пари, вземи изкарай някойл лев от нещо друго, някоя продажба онлайн като мен да напрвиш да те видим
[/QUOTE]
Копа ли ти от вътре че те разкрих пред всички какъв бездарен селски цървул си ?

Така е направо ми разби детските илюзии просто като си помисля как вземаш 200 лева от наема и ми тръгват киселини, щото се сещам какви боклуци ще си купиш и тази вечер от кварталната бакалия...


Моят интелект е доказан където трябва и си личи от далаче, от планински кози копащи на заплата едва ли може и трябва да бъде оценяван.
Аз имам всичко за което един прост и необразован селянин може само да мечтае.
ДА ИМАШ СИ... НЯКОЛКО ПАПКИ С ПОРНО ФАЙЛОВЕ И СПИСЪК СЪС САЙТОВЕ ЗА КАЧВАНЕ И СПАМ ЗА ТЕЗИ ФАЙЛОВЕ... да ти пикая на мечтите...


Госпожа е баща ти дето изсра такава безмозъчна твар като теб, изказваща "мнение" без да има ни най малка представа за какво говори.
Ти освен да лижеш китайски и арабски задници друго не можеш, а с изкараните от тази "работа" пари си плащаш за да те направят "онлайн предприемач"
Всеки може да разцъка из форума и ще намери информация как с готиви пори от секс телефоните, студиата за масаж и китайското карго си решил да се правиш на онлайн "бизнесмен", хайде у лево и на бът плуга.....
Ах колко жалко е да си беден и прост цървул принуден да лиже китайски и арабски задници за пари, нещо което през целия жалък живот му е липсвало
Ти не печелиш не пет цифрена сума ти печелиш пет цифрена подигравка от всеки ЧОВЕК имал нещастието да се засече с теб било онлайн било офлайн. Единствените които ти се радват са мургавите приятелчетата от индо арабски произход на Илиенци където заработваше доскоро за коричка хляб и разбира се курвите от салоните за масаж които все още въртиш.
На какъв език и кога ти го казаха това китайските и арабските мангали преди или след като ти пръснаха халката
Говедо защо сереш по пет поста не можеш ли да се изсереш наведнъж или арабите така са ти разлахлабили халката че карантийте ти висят и отпуснеш ли веднъж няма спиране
Кажи го бате това на карго мутро бизнИсмена той е във форума само за да си избива комплексите от тежкото, мизерно и лишено от семейство и образование детство
Вземи изчезни от този форум защото ставаш за резил и си личи от сто километра че парите които изкарваш не са твоя заслуга
Квичи, квичи куче умряло
АЗ съм Човек а ти си Животно, при това Грозно, Тъпо, Бедно, Необразовано, отритнато от обществото и служещо за посмесище дори и на най нелицеприятните девойки и жени, дори и бабичка няма да ти върже
Ти си ДЕБИЛ, всяко твоя дума е ДОЛНПРОБНА циганска ЛЪЖА и сега ще го докажа
Хората с които аз общувам може само да ги гледаш по телевизията и да се молиш когато случайно ги срещнеш на улицата да не те заплюят като кирлив пес както обикновенно се случва.
Ти трябва да се радваш и благодариш на господ че проявявам снизхождението да обърна внимание, дори и под формата на ГАВРА на такъв дегенерат като теб.
Магистралите са работното място на теб и циганската ти фамилия от поне четири поколения назад, от там тръгнахте и там ще свършите.
Моето семейство си изхвърля боклука там където вие се раждате като РОБИ, "живеете" като РОБИ и умирате като РОБИ
Е това е истината за Карго бизнесмена, типична селска средностатистическа безмозъчна Мутра с основно образование привличаща пачаврите от чалготеките с ДжиПа купен на старо за хиляда лева.
Майка ти изпрати ли бурканите с зимнината приготвена от крадени плодове и зеленчуци или и тази година ще гладувата с пачаврата ?
Тук вместо аз да отговарям - ще пусна просто още един цитат на никс:


Всички ти видяха умствения багаж, от теб не става и чеп за зеле.
ТАКА Е ...Видяха го... и ти се смеят, повярвай ми :)



Ти разбираш от интернет маркетинг и продажби колкото и оная пачавра ламята дето е по бездарна и от теб та двамата сте си лика прилика, само стойте далеч от цивилизацията и белите хора да се не гаврят с вас както правя аз
Значи гледай сега ти логика...
аз не разбирам от интернет маркетинг и продажби и затова изкарвам за месец от нета толкова колкото той за две години...
Ти си готов за кубински държавен ръководител, да им обясняваш кака те с 7 долара заплата са по велики от тъпите американци със 7 000 долара :)
Искам да разбера кака така ти разбираш повече от интернет маркетинг, а изкарваш по малко... ?



Имам си достатъчно пари, но за кибуц(апартамент) ги не давам. Ако ги давам то ще е за къща или парцел за построяването и.

Значи ти понеже си тарикат имаш пари за апартамент , ама не ги даваш...
аз по същата причина съм идиот :) щото имама, ама не ми се дават за смотан апартамент?
ебах тая логика?
Значи ако ти се насереш в гащите си герой
ако аз се насера съм дришльо ?
а:)


кво да е занимаваме повече...

Твоята дебилаторна идиотия си е факт...
спора е само за спора :)
 
От: niks vs AMOUN епизод N от темата за Норвегия

Това лудото пак е изкарало тежка нощ, то не му е за севте.

Да сър, не сър, разбира се сър, веднага мистър

Така ли се обръщаш към хазяина когато дойде да прибира наема за да не те изхвърли като кирлив пес на улицата или да ти вдигне рентата с 10 лева което с твоя семеен бюджет ще е равносилно на първото.:lol:

Създадохте отделна тема с което на практика ме задължавате да се гавря с Карго Цървула а АЗ не правя нищо по задължение само за удоволствие или поне не на доброволни начала.

Направете достъпа до темата платен за кибиците, а някои членове на форума може и безплатно да ги пуснем за агитка и тогава ще продължа.....в противен случай когато на мен ми е кеф:arrow:
 
От: От: niks vs AMOUN епизод N от темата за Норвегия

Това лудото пак е изкарало тежка нощ, то не му е за севте.



Така ли се обръщаш към хазяина когато дойде да прибира наема за да не те изхвърли като кирлив пес на улицата или да ти вдигне рентата с 10 лева което с твоя семеен бюджет ще е равносилно на първото.:lol:

Създадохте отделна тема с което на практика ме задължавате да се гавря с Карго Цървула а АЗ не правя нищо по задължение само за удоволствие или поне не на доброволни начала.

Направете достъпа до темата платен за кибиците, а някои членове на форума може и безплатно да ги пуснем за агитка и тогава ще продължа.....в противен случай когато на мен ми е кеф:arrow:


га идва собственика за да прибира наема никс ми се кланя до земя и трепери всеки месец да не му кажа че си тръгвам :)
Щото знае че трудно ще намери друг.
Такива като теб много да дават ама такива като мен с пари малко за да плащат.
И само ме пита всичко наред ли е- има ли нещо, знае че всеки месец плащам по рано, но винаги ме пита ако има проблем да изчакам ...
а а колко пъти е идвал да ми се моли като куче да му дам 500-1000 лева предварително че е закъсал с парите:)

мухльоооооооооооо знаеш ли кога ши ме стигнеш ма :) ти по 3000 наем на месец знаеш ли кога ще плащаш? от къде да ги вземеш за да ги платиш а :)
от порно файловете у нетя?
или от половината наем, ако баща ти не го изпие целия :)
ахахахахахаххаха
аааааааааааааааааааааааахаххахахахахха
 
От: niks vs AMOUN епизод N от темата за Норвегия

мани никс не се занимавай да четеш, ще се сконфузиш много ...
и като сметнеш че това са пари които давам за наем на складова площ и си представиш че щом ги давам значи са пълни складовете с
карго...
ба било то и бамбукови сопи от по 6 метра, значи майката си трака...
на кофти място си тръгнал да си вреш малката чурка :)

ходи тегли на жена си едно ибание за минута и трийсе, пий една ариана... и после я набий за да се почувстваш мъж ч1е тук яко се сгръчваш :)

щи спре желанието да качваш порно файлове по нета:)
 
От: niks vs AMOUN епизод N от темата за Норвегия

images
 
От: niks vs AMOUN епизод N от темата за Норвегия

Я добитъка пак се е изходил в гащите, пък и мирише

След като нямаш пари за памперси защо не използваш вибраторите да си запушваш отверстията, на зрителите едва ли им е приятно наред със споделянето на жалката си съдба и да ги овоняваш

На мазето от 3 квадрата пълно с евтини китайски боклуци което върви заедно с панелната гарсониера за 150 лева склад ли му казваш.

Легни поспи да наваскаш че явно си имал поредната безсънна нощ след вчерашната гавра и закопаването ти в плитък ГРОБ

PS

Харконе като ходиш в зоологическата градина при екзотичните китайски животни само пари за пуканки ли даваш или и за билет.
 
Последно редактирано:
От: niks vs AMOUN епизод N от темата за Норвегия

чакай да се разпиша само, че да съм абониран за нови постове :D
 
От: niks vs AMOUN епизод N от темата за Норвегия

Харконе като ходиш в зоологическата градина при екзотичните китайски животни само пари за пуканки ли даваш или и за билет.

Не ходя в зоологическата градина.
 
От: Re: Заминавам за Норвегия

то и аз предпочитам монолит ама някои ако е ходил във вилно селище ягода на боровец там бунгалата са от цели трупи от цели трупи може да се правят и къщи :)

иначе тези дето харесваме повече планината + басейн пред морето ни е по лесно да ги мислим тези неща :) иначе ако мигрираш бизнеса максимално онлайн може да си където си искаш даже да обикаляш света с яхта :)

а тия къщи в боровец бива ли ги като стана дума, че ги гледах за нова година
 
От: niks vs AMOUN епизод N от темата за Норвегия

Между другото там дето спорихте да ли е по-добре да се живее под наем или ипотека. В България нема фалит на физическите лица и ако не можеш да си плащаш вноските такъв ще го издухаш, че не можеш даже да си го представиш. И апартамент няма да имаш и няколкостотин хиляди евра ще дължиш. :mrgreen:
 
От: niks vs AMOUN епизод N от темата за Норвегия

може и да нямаш и пак да дължиш...

апартамента струва 130 000 лева взимаш заем за 100 000 и даваш 30 на ръка
100 000 имаш лихва за 25 години... по незнам си колко на месец...
средно
имаш да даваш 250 000 като си взел 100 000
плащаш 3 години остават 220 000
уволнен си или умира бизнеса
спираш да плащаш вноски...
банката продава апартамента на търг за 70 000 лева с които покрива лихви и част от главница, накзания лайна...
и се оказва че си назад
30 000 първоначални
30 000 вноски дето си давал
и имаш да даваш още 20 години по 500 лева на месец!
И НЯМАШ АПАРТАМЕНТ...
знаеш ли колко хора има так изгорели...

а ако са те и набутали във франкове да е кредита... улиййййййййй


ония там в имотите са бита карта не съм влизал там от година...
влизах когато търсех да купувам имоти
и там са непоправимо заблачени.
те са разделени на две и двата видя спорят и не слушат какво говорят другите...
все едно гледаш никс но и от двете страни на окопа...
и те са дърти... немат шанс да им дойде акъла...
тук поне сте млади и приемате нови идеи, макар че най-добре се учиш когато сам го изпиташ...

Мен и да ме съветва някой не прави така... не вярвам да не направя каквото съм намислил, за да се уверя сам :)


мани ги тях бити карти са...

преди няколко дни даваха един се оплаква на оня кънчев по нова под наем за същия проблем- били го излъгали от банката да вземе ипотека във франкове, намери и гледай...

но сами са си виновни... пуста лакомияяяяяяяяяяяяя
ако си бяха стояли под наем... нямаше да имат дадават и щяха да си имат пари в брой!
 
От: От: Заминавам за Норвегия

аве никс помниш ли тия снимки? :)

Виж файлът 2257Виж файлът 2258Виж файлът 2259

тея всичките пичови от снимка номер 3 те уважават :)
от снимка номер две за кое ши са фаниш за пачката или за чепа :)
а снимка номер едно... тя за теб е недостижимо бъдеще....
даже не го знам тоя сандък де е... в склада ли е метнат къде е - така си е пълен още...
Хубаво де,приятел.Не виждам голям смисъл от това,което ще напиша просто,защото може би няма да го осъзнаеш,а ще ме нападнеш,но все пак...Моя съвет към теб е да си намериш сандъка и като не ти трябва да отидеш до някоя болница и да го дариш на човек,който има нужда,защото някои хора умират заради ей такова едно сандъче забравено в мазето на някой си.Освен това(пак съвет)стига си говорил за пари и.т.н.Човек се определя с парите,само когато няма други качества.Пари се печелят и се губят,взаимоотношенията и здравето са най-важните неща в света.Жал ми е да ви гледам как спорите за глупости при положение,че явно не знаете какво значи човек да има истински проблем.

П.С.Не искам да навлизам в никакви спорове.Пиша това само,за да замислите.
 
От: niks vs AMOUN епизод N от темата за Норвегия

Когато човек изгуби здравето си, чак тогава разбира колко е бил богат и, че е изгубил най-голямото си съкровище. Слънцето изгрява всеки ден и ние сме свикнали с него. Ако спре да изгрява и поживеем само 5 дена на тъмно и студ, преди да умрем ще разберем колко наистина ценно е било слънцето за нас.
 
От: От: Заминавам за Норвегия

Хубаво де,приятел.Не виждам голям смисъл от това,което ще напиша просто,защото може би няма да го осъзнаеш,а ще ме нападнеш,но все пак...Моя съвет към теб е да си намериш сандъка и като не ти трябва да отидеш до някоя болница и да го дариш на човек,който има нужда,защото някои хора умират заради ей такова едно сандъче забравено в мазето на някой си.Освен това(пак съвет)стига си говорил за пари и.т.н.Човек се определя с парите,само когато няма други качества.Пари се печелят и се губят,взаимоотношенията и здравето са най-важните неща в света.Жал ми е да ви гледам как спорите за глупости при положение,че явно не знаете какво значи човек да има истински проблем.

П.С.Не искам да навлизам в никакви спорове.Пиша това само,за да замислите.

от 158 публикации в поста, тоя пост като че ли е най-смислен, имаш репутация от мене.
 
От: От: Заминавам за Норвегия

от 158 публикации в поста, тоя пост като че ли е най-смислен, имаш репутация от мене.

Ем аз па ще му дам отрицателен да компенсирам...
щото според мен
ПРЕКАЛЕНИТЕ МОРАЛИСТИ И БОГУ СА НЕУГОДНИ!!!

Поста му не е никак смислен, не казва нищо, а си е жив популизъм...
като на репортер за голяма телевизия...

Ние може да говорим глупости ама тоя нищо не каза

и тоя след него и той, ама той трупа мнения затва пише простотии :) и му е простено

и vsestranen MarjB

ще ви пиша заедно щото постовете ви са еднакво популистични , тати си жена гаранция... щото ако не си жена е по лошо :)

Нямало да го осъзная... отдавна съм осъзнал това за което ти още не си узрял...
ПОВЕЧЕТО ХОРА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМ СЕ ПОМАГА!
и не желая да рискувам като помогна на някой който не го заслужава...
това е моето виждане на нещата.
в случай че не си съгласен с мен.. еми... нормално...
им и такива дето вярват че човек може да живее само на слънце и вода...
има и такива които вярват в господ...
та така хора много и идиоти много...
кака да спориш с такива промити мозъци...

Всичко има две страни, като се научите да ВИЖДАТЕ И ДВЕТЕ СТРАНИ, тогава ще виждате реално нещата,
и никс си има хубава страна... предполагам де, щото аз не съм я видял още, но може пък негови приятели да я виждат.

няма черно и бяло нали знаете...


Според мен ти ако имаше такова сандъче немаше да го дадеш на никого :)
щеше си го наедриш и да си обиколиш мола...
мани... "Не виждам голям смисъл от това,което ще напиша просто,защото може би няма да го осъзнаеш,а ще ме нападнеш,но все пак..." тук мога да сложа твоите думи вместо да се хабя да пиша... щото са универсални.. идеални за поредното весникарско изделие или новина по ярка телевизия...

Лицемерна си, просто повечето хора няма да го видят... обичат да бъдат заслепявани, затова и такива като теб имат успех. Действай маржб имаш добра тактика!
 
Последно редактирано:
От: niks vs AMOUN епизод N от темата за Норвегия

Не съм казал, че бих го дал, просто от толкова хейт тука, тоя пост изпъкна.
 
От: niks vs AMOUN епизод N от темата за Норвегия

Аз пък ще ви кажа, че за мен ипотека е мръсна дума. Вземеш ли заем ставаш истински роб, не такъв "виртуален" както се изразява Никс. Роб на някой шибам банкер, който ако го закъсаш ще те преследва до гроб, а после и наследниците ти, за да може с твоите пършиви пари да си направи една екскурзийка до някой остров.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе