opencart 2x модул за задаване на различни цени при различни количества

Pandicha

New Member
Привет, нов съм във форума и ако вече има подобна тема, моля да бъда извинен. Имам малък бизнес с тениски и ме вълнува модул, който да пресмята различни цени за различни количества от модел/цвят. Подобен модул видях на следния адрес:goo.gl/SD5rEZ . Модула работи на следния принцип - при поръчка на 1-20 бр от модел/цвят размер цената е X лв. от 21-100 бр от модел/цвят размер X-30% , над 100 br X-40%., Например:
Поръчвам S-5 бр - черни, калкулира ги на цена X, Добавям 21 М черни - тука дава отстъпката за над 20 бр, но С-ките остават с цената до 20 и т.н.

Моля ако имате идея за подобен модул да споделите. Благодаря предварително
 
Това е вградена опция. В редакция на продукта таб "discounts". Избираш каква цена да даде при покупка на Х бр.
 
Привет, да в момента точно го тествам, но не ми върши работа. Идеята ми е ако имам листнати няколко цвята, клиента избира от цвят червен S-4 br получава ги на цената до 20 бр, после купува цвят зелен 15 бр, пак ги получава на цената до 20, в момента в който купи 2 бр от цвят Синьо, всички предходни се калкулират вече на цената за над 21 бр, което на мен не ми върши работа?
 
Ето и конкретните модули:

https://liveopencart.com/opencart-extension/

"related options" и "live price"
Дали са pro версиите или не открий сам.
Имам го инсталиран related options и работи , но при избор на различни цветове в кошницата ми показва само един цвят, сега ще опитам и с това деа се справя, мерси все пак за отговора
 

Горе