RQ:Искане за няколко (два) плъгина :)

ZzZaPyr

Member
Трябват ми следните плъгини :
Такъв , който ми показва как се движат хората по блога (най четени постове)
За импорт на HTML файл (като в blogspot.com)

И един въпрос
Как да добавя в менюто линк които води към форум. Става въпрос за http://tech-bg.info/ (не е завършен) менюто горе - About и Home , да има едно Forum и да води към форума. Нищо не ми иде на акъл , пробвах с създваане на нова страница на име форум , и добавяне на такава папка там където води линка , но си отваря блогерска страница а не форума

Ааа да и препоръчайте някой хубав брояч :)
 
Еми пробвай да аднеш нова страница, освен че си го пробвал виж дали не изпускаш нещо, обикновенно е там . Или в "менажирай категории" Скрипта не ми е много познат но пък би трябвало да е със сходни стандарти като останалите блог платформи. :wink:
За брояч незна, но не ми и трябва да знам. :)
 
ZzZaPyr каза:
WordPress ползвам :)
А за плъгините ;)

Еми при мен с адването на нов пейдж става, но при тем не ми е ясно защо не. Пробва ли всички опции с адването на категории, страници, линкове и т.н. Другият вариант е да пипнеш в HTML кода. Незнам за плъгин който увеличава страниците горе в бутон менюто. :wink:
 
A има ли плъгин , който да ми показва кой е в блога ми и кои търсачки и ботове го навестяват ;)
Както тука във форума - Yahoo Slurp , Google bot и Alexa
 
ZzZaPyr каза:
A има ли плъгин , който да ми показва кой е в блога ми и кои търсачки и ботове го навестяват ;)
Както тука във форума - Yahoo Slurp , Google bot и Alexa

И аз от няколко дена търся такъв плъгин ама немога да намеря :( Ако намериш нещо направо направи нова тема и го постни там.
 
Искам да попитам как пингвате от админ панела на блога си. Ползвам WP възможно ли е направо от админ панела и трябва ли някакъв плъгин. Видях тук че имаше някакъв но линка не работи някой ако го има нека го прати или постне работещ линк към него.

Благодаря :wink:
 

Горе