SEO Factors! Задължително!

Много уважавам seomoz но такъв дизайн са му избацали че докато чета ми иде да се издрайфам :) Иначе мерси за инфото но нищо ново под слънцето. Ако някаде намериш как да си намираме линкове от супер трастед сайтове, пък да не са и платени прашай. Това ще да е инфото което ни трябва :)
 
И на мен ми харесват тези, много описателни неща си имат на страницата. :roll: Добри са. Иначе инфото и там е такова каквото е. :)
Ако някаде намериш как да си намираме линкове от супер трастед сайтове, пък да не са и платени прашай. Това ще да е инфото което ни трябва
Е това и аз искам да знам, впрочем кой не иска. Но всякакво ще ни помага нали? :)
 
Хехе наистина всеки иска да има такъв списък, но за съжеление все още никъде не съм го видял :( Ако някои има такова нещо явно го пази в тайна :cry:
 
Да таке е, трудно се намират такива списъци. Най много до някой такъв с директории или сайтове за събмитване на статии и така. Абе скоро ще поизпадне от някъде нещо :) Случвало се в някои webmaster-ски форуми да са се добмятали такива информации, но на лично съобщение естествено. За да не е публично. :wink: Еми ако комуникирате с повече webmaster-и, възможноста да се сдобиете с нещо подобно е голяма. Без съмнение, а тук 100% ще бъде даден след намиране. :)
 
georgimateev каза:
аз ще си пазя моят в тайна, докато не го осъвършенствам :П
Добре. :wink: Може да си го сложиш като статия, ама на малки порции. Иначе списъци с ценни неща могат да се намерят, но въпроса е колко са добри и могат да ти свършат работа. :)
 
georgimateev каза:
Е не мога да пусна статийка за идея, дето не съм я проверил в 100%. Нито пък бих препоръчал нещо такова на клиент или на колега.
? :roll: Защо, да не е нещо много набиващо се на учи за търсачките? Или то по принцип не се казва, просто е от козовете за оптимизация на търсачките на дадени оптимизатори. Едно от нещата за които се сещам е че някои оптимизатори използват коментари по блогове/сайтове в висок трафик, за да се сдобият с линк и оттам с висок PR. Това е не лош метод, но в повечето случаи остават тези коментари, които не са спам и са реални и по темата на дадената статия. Така бях забелязал един - два сайта да го правят. :wink:
 
Т'ва (трябва да) го прави всеки. Хем е хубав линк, хем може да ти доведе таргетиран трафик. Но трябва да внимаваш много какво казваш, а не като г-н Аполостолов да кажеш, че българските политици са пияндурници, и най-отдолу линк за сайт за отслабване. И това в коментар за новина относно полски политик, който вземал кокаин. Едно експертно мнение по някоя важна тема би ти донеслно много по-позитивен имидж и трафик (не знам кое от двете е по-важно, честно казано), отколкото подобен спам.

Иначе това, което аз мисля да изпробвам тази есен, е една автоматизация за генериране на хубави едностранни линкове. Много програмиране ще има, ще видим какво ще стане. Естествено, ако даде резултат, няма как да се сдържа да го блогна :)
 
Еми успехи с програмирването на тази програма.
Всеки носи отговорност за това което казва и прави, това си е така. :) А иначе като го блогнеш ще оастнеш един линк тук за да ни покажеш изобретението ти, а на какво ще го пишеш? Ако ми кажеш на ПАСКАЛ, лично ще ти стисна ръка. :) Предполагам че ще ползваш заявки на проверени източници. Късмет, бате. :wink:
 
georgimateev каза:
е PHP много ясно :)
Е добре, за момент си мислех че ще е нещо сложно и непознато. Много късмет и може да ни кажеш кога го почваш, за да те подържаме в програмирането или ние ще осетиме по слабото ти присъствие във форума (заради програмирането - ще ти отнеме време). :wink:
 
georgimateev каза:
е PHP много ясно :)
Бате успех и да ни се похвалиш :) когато го почнеш и след това когато го завършиш :)
 
е то присъствието си е слабо така или иначе
В момента всяка седмица бачкам и ходя на лекции, следващата седмица започва сесията -> учене и бачкане, след това е ваканция -> бачкане и лични проекти
 
т'ва май ще закъснее още повече.. предложиха ми оферта, на която не мога да откажа ^^ Абе в последно време се чудя дали изобщо да си правя мой сайт някога.. Толкова по-бързо се трупат пари като правиш чужди сайтове..
 
Тук не бих се съгласил с теб, можеш успоредно да си менажираш някой друг сайт, иначе ако взимаш по много на сайт, направи си сайт, който да предоставя тази услуга. Иначе и с проекти се правят пари - това е сигурно. Но ако работиш за себе си със сайт може да минеш по-горно ниво на печалби. :wink:

Като хобжи може да почнеш и като почне да получава трафик, да се вземеш малко по-сериозно. Иначе винаги има смисъл да си направиш нещо твое. Така си знаеш че си имаш нещо, не толкова за пари но за себе си. Иначе 100% ще ти изкарва някой друг $. :lol:
 
винаги можеш за някои по-мащабни проекти да си искаш процент от печалбата и то ти става твое :) На мен са ми предлагали вече 2 пъти, но аз отказвам, защото нямам никакво време за допълнителни ангажименти и отговорности.
 

Горе