SEO Olympics 2012 - Отбора от Предриемач

Re: SEO Olympics 2012

Ще ги минем, те може би трудно преглътват момента, в който около 4 пъти по-малка армия ги прави смешни. И за това се надъхват, но ако забележите не са ни минали с много, само с 400 точки, което за техните мащаби си е нищо. Виж ако беше с 1000 и на горе, щеше да е невъзможно или адски трудно. Но е факт, че при тях всеки, който има 5-6 мин. свободно време играе. Нямат много обсървъри. :)

Ще чакаме следващата задача, а предприемача нарочно не излиза за името SEO Olympics 2012 в резултатите на Google. За да не се намираме лесно, защото тук всеки отговор се публикува. За това, ако ще го правите в другия форум, поне гледайте да не си личи, ама то пък и няма как. :) А и може да не ни следят, но 100% сме им в полезрението, защото представете си каква би била сумата, ако бяхме на тяхната бройка участници. Това е повод за сдух при тях. :)

Айде да идва и другата задача. И запомнете - първо играем за големите точки, да не кажа само. :)
 
От: SEO Olympics 2012

Нищо невъзможно няма - предвид направените точки от Бангладеш при последната задача излиза, че играят около 40-50 човека :)
Така че - давайте смело!!!
 
От: SEO Olympics 2012

Новорегистрираните играчи ги пуска директно от втори въпрос... Тъкмо се зарадвах, че ако привикам 4-5 познати и ще ги минем, а то какво се оказа... :(
 
Re: От: SEO Olympics 2012

Нищо невъзможно няма - предвид направените точки от Бангладеш при последната задача излиза, че играят около 40-50 човека :)
Така че - давайте смело!!!
Имаха слаба активност последния кръг. Това ще е само в наша полза. Ако се движим така ще ги минем убедително на следващата или по-следваща задача. Важното е да ми движим така като екип и всеки нов не е в минус за трупането на точки. Предполагам всеки ще удари максимума. За сега при мен това е 130 точки, което е 20+50+60, както са и заданията от началото. С максимум 5 нови ще сме по-силно от тях, съдейки по последната задача. ;)

За това няма значение от къде ще стартират, ние имаме едни сигурни играчи, които цъкат успоредно с Бангладеш и всеки нов е само допълнително преимущество. ;)
 
От: SEO Olympics 2012

Евала момчета, първи сме отново :beer:

Браво голям отбор сме. :beer: Въпреки че пак са ни минали.
 
От: SEO Olympics 2012

Go Bangladesh! Go Bulgaria! Go USA! You’re the strongest SEO Olympics teams so far! But who's gonna take the 1st place, ha?)))
Armenia, some more participants from your magnificent country & you will be the fastest growing team in SEO Olympics! Keep it up! UK, beware! You’re only 1% ahead of France in geek tasks!

Новата задачка е готина... :D Естествено пак се засилваме за Geek секцията! Изглежда обаче UK и France водят по най-много решени Geek задачи... или просто като процентно съотношение...

На първо четене:
1 - D
2 - B
3 - B
4 - A
5 - C

EDIT: Вече оправиха полето за отговорите. Ама аз още не съм проверил дали са верни всички. :D
 
Последно редактирано:
От: SEO Olympics 2012

Близко бях! Отговора е: dbbbc +70 точки. :beer:

Браво братле: Your Score: 200 points :lol: И пак сме първи!:beer:
 
Re: От: SEO Olympics 2012

Близко бях! Отговора е: dbbbc +70 точки. :beer:
Бравос бате. :) Днес не знак какво стана, но даже нямах и времето да прочета задачата. ;)

Your Score: 200 points

Предполагам всички, които са от началото и гонят максимума, имат пълния набор точки. ;)

Айде, дано до 10то число преборим другите. Не знам, но тази и другите 2 трябва да сме много силни и задружни. Вече второ място не е задоволителна награда. ;)

@tuger, не си само ти. ;) Изглежда ми повече за хора с администраторски нагласи за мрежи, отколкото за SEO специалисти.
 
От: Re: От: SEO Olympics 2012

Много им е бавен сайта .. направо нервите ме хващат! Вярно, че сега всички маймуни сме на клона ама да си бяха предвидили по як сървър :)
Гледай какво малоумие ! Не мога да въбмитна отговора хахаха :)

ПП - Айде и от мен dbbbc + 70 броя ;)
 

Горе