Superhosting купи ICN.bg

Проблема е, че или сте много объркани или се правите на объркани :)

Колкото до темата, шлЯката в нея и тн, мое направиш една разходка по хронологичност и ще видиш какво се случва ;)

Иначе, ти пък ако може да се видиш отстрани кво предствляваш..като минимум щеше да спреш алкохола веднагически :p
 
За*би. Загубена кауза е. Който в различно от неговото мнение, следва безпомощно дразнене. Само ще си загубиш времето.


За суперите и исн. Но тъй като там няма ново, следва шлака от вече познатите герои. :)

За втори път да питам - в коя хостинг компания работиш?
Това са ти любимите теми, а и работното ти време съвпада с това на някой от отдел "съпорт" :)

Коректно е некакъв дисклеймър да има.
 
За втори път да питам - в коя хостинг компания работиш?
Това са ти любимите теми, а и работното ти време съвпада с това на някой от отдел "съпорт" :)

Коректно е некакъв дисклеймър да има.
Питай и за трети, явно ти е някакъв фетиш. Не работя за никоя компания, не виждам смисъл, не съм съпорт, не ме кефи този бизнес, и ако имаш други въпроси за умници, давай. Ако не, ходи и ти купи един 5 левов план за сателитки за експерти и се радвай на живота. :)

Истината е, че от 15 години съм обикалял с какви ли не сайтове по какви ли не хостинг доставчици. От българските, до международните. И ако си малко по внимателен, може да се забележи, че пиша и в много други секции.
 
Ако не, ходи и ти купи един 5 левов план за сателитки за експерти и се радвай на живота. :)
Имам 6-7 сайта на шернат хостинг за около 6 лв.
Вървят и се класират чудно.

Шернатия хостинг е идеален за 60%-70% от сайтовете на един средностатистически предприемач.
Стига да има средна техническа грамотност да ги нагласи да си плуват под лимитите.

ТЛДР: Голям фен съм на споделения хостинг.
 
Това е чудесно. Аз също нямам нищо против, още държа Шер планове и дори са в пъти по-използвани при мен. Не са от точно 5 левовите с купон код, но са идеално за нуждите дори за средно голям бизнес.
 
И значи не по врат, а по шия?? Един път сме страшните балъци, че използваме шаред, втори път - ти имаш поне 15 шареда..а да не стане 3-ти път, че не били твои..а само гледаш :) И да лансираш клоуд пред шаред, като цената на първото е колкото да използваш 10 от второто, и в същото време да си нагъл да твърдиш, че не само няма да има разлика за оптимизацията, а че имаш предимство с първото щото едва ли не е по-скъпо, т.е. престижно за бизнесът ти :D
Тва почти същото, като да използваш cdn за бг-аудитория, някой новинарски сайт и да го хостваш у БеГе, и в същото време да го даваш като предимство пред шаред :D:D:D и дори видиш ли, че щяло да е по-оптимизирано и по-бързо ахахаха

Добре, че тук малко могат да се вържат на такива куци постановки.. Лошо е, че кат се дават такива изявления от "топ" потребители, се създават две единствени вчепатления за външните, или че се въртят дребни мушенически схеми, или че нивото е ниско ;)
 
Къде, по дяволите, съм писал, че шера е за балъци? Писах, че с евтин шер не се прави сателитки. И 5 сайта на най-ниският шер план не ми говори за нещо много да си дръпнал онлайн. И съм с 15 години опит, не с 15 шера. Чети добре. Що не се наспиш, после ще си довършим тези толкова полезни за всички постове.

Клауда и шера са еднакво полезни, зависи какви проекти имаш. Имам и от двата типа и двете ги ползвам. И къв е този клауд бе, че 10 шера струва? :) Нали не мислиш, че AWS, Google са единствените клаунд провайдъра?

Това със CDN-а ме мъркаш с друг потребител, които пак бих сложил пари на него като опит. CDN не се ползва само са пърформанс. Прочети и за това. ;)

Моят единствен съвет, които винаги съм давал през годините е бил един и също и се придържам и до ден днешен към него: Хостингът (вида, ресурси и т.н.) трябва да съответства на самия проект и неговите нужди. Което автоматично се връща на горното ми твърдение какво точно ти държиш като сайтове, според това какво имаш като план. ;)

Топ потребителите са тези, не които много им знае устава / ръцете по клавиатурата, а тези от които излизат някаква полезна информация, базирана на опит. Всичко друго са глупости.
 
Сега вече говорим за едно и също нещо :) не го забравяй следващият път, като влезеш да плюеш някой, който търси хостинг според изискванията за сайтът си ;)

Иначе за поредното увъртане, разликата между "евтин" и "скъп" шер е единствено в кавичките, няма нито евтин, нито скъп шер, има само шер.. а тва, че в бг по дефаут е по-скъп много добре знаеш, че е съвсем друга песен
------
В бг освен за порнетки, за нищо друго не става :D:D:D
 
Както ти казвам и за трети път, с евтин шер не се правят сателитки за каквото и да SEO и прочие. И ми позволи да им сипвам наред на тези дето си мислят, че хоста им е виновен, защото на шер не може да отлепят, а не им се дават повече пари или да инвестираш повече в бизнеса си. Това мъст. Иначе си загубен. А ако се крепиш само на шер години наред, и то на същия си план, да знаеш, това не ми звучи като просперитет. :)

В бг е така, защото сравнявайки го с други международни компании, съпорта е идея по-добре. Давам ти пример между Хостгатора и Суперите. Даже и Джъмп бих сложил в играта. Направи си експеримент и виж дали някое чернокожо момче ще ти отговори на развален английски и ще те мота дни докато ти реши проблема, и това ако реагира въобще в рамките на няколко десетки часа.

Не веднъж съм го казвал. В един план влиза не само това, че ползваш машината и инсталираните системи и апове, влиза и съпорта. Да, такъв дето не е нужно да обяснява как да си сложи сертификат на домейна. Или обяснява защо редиректите му са смотани и е омазал нещо в .htaccess-a. ;)
 
Тия глупости вече сме ги търкали, няма смисъл повече. Проблема е, че се увърташ като лисица под гнездо :D Един път така, друг път иначе, това съм казал, онова съм казал, а всъщност изобщо не си разбрал какво съм казал или удобно се правиш, че е така.

Както и да е, полза от смисъла - няма. Но аз ще използвам калабалъка в темата да нашипа на тия дето не са толкова светнати:
Сървъра на който си хоствате сайта е като една стена, сайтът ви представлява едно листче хартия b6 на нея ;) Всичко друго са от маркетингови галимаци, та до чисто изнудване. Не позволявайте да ви правят на балъци!
 
Няма един път едно, друг път друго. Всичко ти го пиша 1:1, но гледам всеки път да е по-просто, за да схванеш по-лесно. Но май не успяваш нещо. :) Тъп пример брат. си дал.

Шер хостингът е да имаш апартамент в един блок, в който споделяте един асансьор, едно мазе, едно таванско. Като някой се насере на общите части, на всички им смърди.

ВПС е да имаш, да речем етаж от този блок, който си има индивидуален асансьор, мазе, таванско, само ти си търпиш вонята, ако си се уакал. Никой няма достъп до твоите неща, както и ти не може да ползваш на целия останал блок нещата. Но пък сте в една сграда.

Дедикейтеда е да имаш цял блок и каквото си направиш си си само ти там. С всичко разполагаш, и никой нищо от никъде не може да ти пречи или да съжителства с теб.

Не знам за какъв маркетинг си пишем. Става дума технически какво е, всичко друго, ако ще да го нарекат клауд в клауда, все едно.
 
ахаха аз просто исках да материализирам представата за ресурса... ти почна да ми дробиш планове, чупките и софтуерната им конфигурация, как изглеждат :D Пак бегаш от факта, че някои просто изнудват юзерите ;)

Технически ми дреме на гъзо кво е.. всеки знае, че собствена машина, колокирана в най-добрата свързаност, собствено, никога и от никой не използвано IP, e най-добрия вариант, и за уважаващите се бизнеси и за гошо... тук явно или не си разбрал за какво говорим или много умело се преметаш ахаха

Айде лека, стана банално..
Утре мое да обсъдим и порнетките с другия колега ;)
 
Работата е много зле.. хахаха

значи толкова бях доволен от ICN при някакъв проблем им пишех емайл и получавах отговор за 15 минути.. максимум 30 минути.. сега пиша на СХ и ми отговарят след 3-4 часа или повече
 
големите вдигнаха домейните с долар, нашите с 3-4 лева
 
За домейни, ако не са BG, не са много подходящи Суперите. Но всеки сам си решава, или местиш или си плащаш. Отнася се и за други места и за други продукти. Винаги има опция да ги преместиш, ако не те устройва. Всичко се вдига, имай и това предвид.
 
Сигурно ли е, че е точно от хоста това? Малко е не ми звучи така, но, ако го направиш на друго място и стане, вече може да се хвърлиш подозрения там. :)
 
Сигурно ли е, че е точно от хоста това? Малко е не ми звучи така, но, ако го направиш на друго място и стане, вече може да се хвърлиш подозрения там. :)
И аз не вярвам да е от хоста. Проблема е някъде другаде.
 
Проблемите са, че няма смисъл да се занимаваш тепърва с неща, които нито разбираш, нито те влечат :) Еееее Девиле, напомняш ми за времена (от хост гледна точка) дето и аз не знаех дали ми се пика или ми се е.е ахахаха Имат си и 7 и 7+, че и 8, просто трее ги накараш да се включат :D
Кажи кво стана с апа- не се праи на пръднал в рейса :D:D:D
 

Горе