Сигурен съм, че като влезе да види, че има писано по темата за Свежо, ще даде някакво инфо какво се случва.Какво стана с това "свежо"? Някакви 48 часа се чакат от 2 седмици за одобрение на регистрацията ....
Контактната форма е ясна (На мен хич не ми върви от някъде да се излъжат да ми отговорят)
Май всички това чакаме...Сигурен съм, че като влезе да види, че има писано по темата за Свежо, ще даде някакво инфо какво се случва.
Дано всичко е наред и да продължи да съществува и да радва потребителите си.![]()
То точно за това не е наспамен, защото, може би, не са дали на всички да си изливат там линковете.Не употребявайте този наспамен шит
Супер, ако почнете и на имейлите да си отговаряте ще сте ТОП. Аз съм писал поне 5 пъти за последните няклко месеца. Вече забравих с кой имейл и парола съм се регистрирал даже :ДЗдравейте на всички, ограничихме публикациите, чистим Спама, оправяме технически грешки, скоро ще дадем Ъпдейт каква е ситуацията
Момчета, действайте бързо, че докато стане, хората ще забравят, че го има.Здравейте на всички, ограничихме публикациите, чистим Спама, оправяме технически грешки, скоро ще дадем Ъпдейт каква е ситуацията
Супер, очакваме с нетърпение!Здравейте на всички, ограничихме публикациите, чистим Спама, оправяме технически грешки, скоро ще дадем Ъпдейт каква е ситуацията