Use the FORCE

dertre

Well-Known Member
Ето един джедай който владее силата.
Колко от вас след гледане на клиповете го вярват ?
Не знам за сила, ама не спрях да се смея след като прегледах всичките клипчета. Много болни хора им по тоя свят....
 

mr_big

Member
От: Use the FORCE

това по скоро бих го категоризирал като трагично, че е далече от смешно

не им е добре на хората...
 

2fast4you

Well-Known Member
От: Use the FORCE

Аха..

3691.jpg
 

ReminD

Well-Known Member
От: Use the FORCE

Tози път различното в геймплея, е че Сиромахов и Парашкевов играят кооперативка. Уловката е че, Сиромахов КРАДЕ винаги оръжията, които пуска играта и Митко е принуден да цъка с първото оръжие през цялото време. За Митко това не е особен проблем тъй като владее САИ, но въпреки всичко хиенстването на Иво дразни адски много. Иво не мисли че прави нещо лошо понеже според него когато играта пуска оръжия те са народно творчество, на същия принцип играта пуска от време на време в Интернет готови текстове.

от топ 10 линка - 8 – Contra
 

dertre

Well-Known Member
От: Use the FORCE

Дайте инфо за контакт с тоя. Искам да стана Джедай и аз. Интересно е колко пари ще иска за обучение. То какво и да се чудя като имаше китаец продаващ пръстени и медалиони за безсмъртие и лекуване на всички болести (продаваше ги по 1000$ парчето). Тоя сигурно и той ще иска нещо такова да те превърне в Джедай.
 

BESTINO

Member
От: Use the FORCE

Това че вие не го вярвате не значи че не е възможно!8)
 

LazarovDesign

New Member
От: Use the FORCE

Вярвам в 'чи', 'ки', 'чакра' и подобни, най-вече заради шаолинците. Енергията съществува/и колкото налудничаво да звучи/. Ама във видеата в първия линк виждам полусмешна пародия. Има хора, които владеят и усещат нещата, но те изключително рядко се срещат.

2d11b6280504574ead78309d07d159a3-vadering-8.jpg
 

Wicz

Member
От: Use the FORCE

ОМГ.... трагично...... този клип от 1-вия пост си личи ужасно много как жената в дясно се натиска надолу.... ако наистина не можеше да стане.... щеше да е съвсем различно... Пълна порнография е т'ва нещо....
 

bodyrock89

Active Member
От: Use the FORCE

Аз помислих, че правят някаква реклама на космодиск. Очаквах дядката да сложи на бабичките по един космодиск и да заприпкат като сърнички.
 

Горе