Use the FORCE

dertre

Well-Known Member
Ето един джедай който владее силата.
Колко от вас след гледане на клиповете го вярват ?
Не знам за сила, ама не спрях да се смея след като прегледах всичките клипчета. Много болни хора им по тоя свят....
 
От: Use the FORCE

това по скоро бих го категоризирал като трагично, че е далече от смешно

не им е добре на хората...
 
От: Use the FORCE

Аха..

3691.jpg
 
От: Use the FORCE

Tози път различното в геймплея, е че Сиромахов и Парашкевов играят кооперативка. Уловката е че, Сиромахов КРАДЕ винаги оръжията, които пуска играта и Митко е принуден да цъка с първото оръжие през цялото време. За Митко това не е особен проблем тъй като владее САИ, но въпреки всичко хиенстването на Иво дразни адски много. Иво не мисли че прави нещо лошо понеже според него когато играта пуска оръжия те са народно творчество, на същия принцип играта пуска от време на време в Интернет готови текстове.

от топ 10 линка - 8 – Contra
 
От: Use the FORCE

Дайте инфо за контакт с тоя. Искам да стана Джедай и аз. Интересно е колко пари ще иска за обучение. То какво и да се чудя като имаше китаец продаващ пръстени и медалиони за безсмъртие и лекуване на всички болести (продаваше ги по 1000$ парчето). Тоя сигурно и той ще иска нещо такова да те превърне в Джедай.
 
От: Use the FORCE

Това че вие не го вярвате не значи че не е възможно!8)
 
От: Use the FORCE

Вярвам в 'чи', 'ки', 'чакра' и подобни, най-вече заради шаолинците. Енергията съществува/и колкото налудничаво да звучи/. Ама във видеата в първия линк виждам полусмешна пародия. Има хора, които владеят и усещат нещата, но те изключително рядко се срещат.

2d11b6280504574ead78309d07d159a3-vadering-8.jpg
 
От: Use the FORCE

ОМГ.... трагично...... този клип от 1-вия пост си личи ужасно много как жената в дясно се натиска надолу.... ако наистина не можеше да стане.... щеше да е съвсем различно... Пълна порнография е т'ва нещо....
 
От: Use the FORCE

Аз помислих, че правят някаква реклама на космодиск. Очаквах дядката да сложи на бабичките по един космодиск и да заприпкат като сърнички.
 

Горе