VPS в България

От: VPS в България

ще се радвам делта да предоставят впс на ицн
и ицн да предоставят впс на делата
и да направим нова тема
и вътре да се плюете
 
От: VPS в България

Вижте, клипчето явно показва, че контейнера все още работи, но достъпа ми до вашият сайт е прекратен. Нали целта беше да се изтества и рестартирането чрез него или аз се бъркам? Под 24 часов период аз разбрах - 24 часа работещ контейнер и 24 часа работещ уеб базиран интерфейс. И именно зареди това показах това нещо - за да се види какво сте казали, за да се види че контейнера все още работи и за да се види, че УЕБ панела вече не работи.

Както съм споменал, грешката тук е изцяло моя. Вдигнах профила ръчно и т.н и не съм обърнал внимание на дата. С едно емейлче щеше да Ви редактирам датата за 1 минути, а стана проблем за живот и смърт.
Пак казвам само ми подайте знак и ще сложа дата, достатъчно напред , за да тествате от каквото имате нужда.
 
От: VPS в България

Май закъснях със мнението за VPS-а на ICN. Само искам да спомена, че от 1 година вече харесвам и предпочитам icn от superhosting! След като получих мейл със данните се закачих за него. Скоростта беше повече от отлична, като ракета :) дойде и време да го рестартирам да видя за какъв период от врмеме става. Така и направих, и брей минаха се 5 мин, не отваря... :D брей минаха се 30 мин... пак същото... и чак след 1 час(от рестарта) вече беше online. Та това със което, аз оставам като мнение за ICN, е че всичко е чудесно, като имам едно на ум, а то е, че vps-а е сравнително скъп за параметрите които предлагат и рестарта е 1 час(поне за сега). Иначе всичко друго си е перфектно! ;) Така че хора, не плюйте ICN!
 
От: VPS в България

Абе къде са Суперхостинг? Не виждат ли, че им плюят по услугата?!
Я да се намесят тука, че темата замря нещо...
 
От: От: VPS в България

отваря... :D брей минаха се 30 мин... пак същото... и чак след 1 час(от рестарта) вече беше online. Та това със което, аз оставам като мнение за ICN, е че всичко е чудесно, като имам едно на ум, а то е, че vps-а е сравнително скъп за параметрите които предлагат и рестарта е 1 час(поне за сега). Иначе всичко друго си е перфектно! :wink: Така че хора, не плюйте ICN!
За това имах превид
 
Re: От: VPS в България

Абе къде са Суперхостинг? Не виждат ли, че им плюят по услугата?!
Я да се намесят тука, че темата замря нещо...

Техния човек само гледа сеира. Сигурно си е направил/а пуканки и се наслаждава отстрани.
 
От: VPS в България

Без да споменавам къде ползвам впс и т.н ще споделя, че рестарт на впс-а ми отнема 42 секунди. Засичано с хронометър. Имам нон-български впс, който се рестартира за около 73 секунди. Самите контейнери имат apache, mysql, memcached.

Не ми го побира ума, как може рестарт да изисква 1 час или дори 5 минути.
 
От: От: VPS в България

Направих си труда да тествам 2 технологий OPENVZ и XEN.
При командата sudo reboot, контейнера се рестартира при debbian за около минута и половина, ubunto за окло 2 минути, а при cent OS отне около 2 минути и 40 секунди. Всички шаблони са 64 бита с apache, php, myslq, pureftpd.
Под XEN бе почти същото.

След това с командата shutdown -r now, всички сървъри се стартираха от 40 до 55 секунди, като убунтото бе най-бавно.

Повторих операцията с shutdown -r now и отново всичко се стартира за горепосочения период.
Тествах с хронометъра на телефона си, като може да има -+2 секунди отклонение.
Не успях да тествам със сървъра на потребител nveselinov за щото той е бил активен до 11 на обяд , но заложих същия темплейт на ubunto който е използвам той.

Ако някои му се тества този прословут reboot да ми пише за да му дам достъп до определения шаблон който го интересува.
 
От: VPS в България

Аз не виждам какъв е толкова проблема с тоя ребоот?
Имам чувството че по цял ден си рестартирате сървърите и се кефите на кой по бързо му се рестартира!
Сега половин или един час за ребоот си е доста, ама в крайна сметка тоя сървър трябва така да се конфигурира, че да върви без да има нужда от рестарт. Пък ако се наложи да е офф за 1 час годишно не е кой знае каква загуба.
 
От: VPS в България

Ами разбирам Ви, но има ли смисъл да си го измислям?... И аз имам VPS и знам за какво става на въпрос!. Просто като му написах командата, и непрекъснато го гледях кога ще е online, уви това се случи след 1 час. Здраве да е! ;) Явно са оправили всичко хората и вече си се рестартира vps-a нормално. Възможно е само при мен, да е било така като го тествах, а другите да са си били нормални.
 
Абе да не се окаже, че ти е бил спрял интернета след като си му пратил командата за рестарт и заради това тука стана шоуто :D
 
От: VPS в България

Бих искал само да подам информация относно новата опция която споменах, че сме се заели да направим, за да ускорим VPS рестартите. Форсирания рестарт вече факт в менюто за управление на VPS услугата, като потребителя само избира как да го рестартира (нормално или ускорено)
Скоро ще са на лице и доста други новости, като инсталация на модули и услуги директно от уеб базирания панел(apache, php, mysql, perl, ftp и др.)
 
От: VPS в България

А отностно безумно високите ви цени - просто нямам коментар. Чудя се даже как си намирате клиенти :)

Здравей,
Има и будали като мен, които ползват услугите на ICN. Аз вярвам, че 1-2 лева не могат да заменят перфектния съпорт..
Съжалявам за офф-а, просто исках да уточня :)
 

Горе