webmail клиент?

webstil

Well-Known Member
Така имам си примерно mail [email protected] , и искам нали да си го ползвам удобно и лесно.Става през хостинга,но докато стигна до мейл клиента трябва да презаредя 4-5 страници и да се въвеждат още пароли за достъп до Cpanel и т.н...Има ли някакъв сайт,през който да си влизам лесно и удобно в пощата и естествено да не ми я откраднат :))
 
От: webmail клиент?

Виж в gmail има такава опция - правиш си да ти насочва този мейл към мейла ти в gmail и там получаваш всичко. Даже можеш и да пращаш и отговаряш от името на този email директно през gmail.
 
От: webmail клиент?

От самите настройки на gmail се прави - преди си бях насочил така няколко мейла, после ги махнах че заминаха сайтовете на които бяха :)
 
От: webmail клиент?

Може да го синхронизираш с големите фри мейл провайдъри, като: gmail, yahoo, hotmail, даже и abv го предлагат (или поне така мисля). Ако ме питаш мен свали си мейл клиент и си работи през него. Аз ползвам Mozilla Thunderbird и съм много доволен. Работил съм с outlook, the bat, но най ми допада мозилката. Случайно ако се сдуха, ще мина на модела през друга поща да си ги прекарвам и опция №1 ще е gmail. :)
 
От: webmail клиент?

Ако не сменяш компютъра, може да пробваш и с мейл клиент (Mozilla Thunderbird), на мен така ми е най-удобно, през gmail също е оферта, а има още 2 варианта:

1) букмаркваш си адреса на пощата и си запомняш паролата в браузъра
2) инсталираш си webmail client скрипт на хостинга, на удобно за теб място.
 
И tvoqsait.com:2096 за https връзка.
 

Горе