Webmaster Lifestyle

От: От: Webmaster Lifestyle

2 години откакто спрях полу-професионалната си гейминг кариера ( warcraft 3 ), туко що купих starcraft 2 :twisted: :twisted: , ще се гейми много :twisted:

Това warcarft 3 е голяма зарибявка.Седял съм по цели нощи да цъкам като робот деа:).Ама като почна да ми пречи на работата я разкарах тая краста:).Форт я кажи ник,може да съм те шляпал 1ж1 хаха
 
От: Webmaster Lifestyle

Съмнявам се да си ме шляпал :twisted: едноооооо време бат ти скорпи беше 44 левел, почти ранк 20 в ледъра ;) ;) :twisted: а пък за никовете - scorpi, ама през много кланове бях минал - g2h,v-nic,MJ,bbg, etc, все съм сменял акаунтите като цъках, пък и в батъл нет съм ползвал много акаунти... love_ina беше 44ти, scorpiftw беше доста нагоре, абе кво да говорим за геймърски истории, да си гледаме сайтовете сега и тва е , пък аз ще се чудя със старкрафт2 какво да правя ;) :twisted:
твоя ник как е бил
 
От: Webmaster Lifestyle

Скорпито беше победен от мен на SC2.

Приемам залози за следващият мач :)
 
От: Webmaster Lifestyle

за SC2 Може доста да се поспори :D
 
От: Webmaster Lifestyle

Определено е най-добре отдалечена виличка с високо скоростен интернет, басейн и т.н, но не всеки може да си го позволи, за съжаление и аз съм част от тези хора :(

Всичко хубаво но не ти трябва басейн повярвай ми. Хубаво е като се топнеш 2-3пъти но цялата ганимация около поддръжката му не си струва... освен ако нямаш на разположение прислуга, който да го прави вместо теб. Иначе живота в града е много неприятен особено ако ти се налага да шофираш. Това да паркирам пред къщата си (в центъра) е просто химера. Късметлия съм ако към 11 вечерта намеря някакво място на около 100ина метра от вкъщи.
 
От: Webmaster Lifestyle

Според мен няма спор, че по-малките населени места си имат предимства (спокойствие, по-малко нерви и т.н.), ама пък истината е в големия град. А пък и е факт, че все повече хора от доста време насам се ориентират към по-големите градове заради повечето работни места, повече развлечения, по-голям избор и т.н. Мисля, че в бъдещ план освен ако си нямаш някоя чудна градинка на село, селата ще служат само и единствено за място за отдих... :)
 
От: Webmaster Lifestyle

Ето как си представям и идеалния работен процес:
Виж файлът 2352
Липсват ми 2 важни елемента:

1. Удобна облегалка.
2. Подходяща мебел отпреде за качване на крачката.
 
От: Webmaster Lifestyle

Липсват ми 2 важни елемента:

1. Удобна облегалка.
2. Подходяща мебел отпреде за качване на крачката.
chesalo.jpg

Такова чудо имаш ли? :)
 
От: Webmaster Lifestyle

Щом се наложи да погледна името на файла, за да разбера кво аджеба е туй,
значи нямам :( .

Може да ми подариш за Коледа.
 
От: Webmaster Lifestyle

Явно и аз ще се включа в темата (щото и съм дърт и бракуван и с деца). Докато всичко е зелено, мацките - безброй, а шапката ти се вее, докато си обяздил белия кон, лягаш в 5, ставаш в 12, по-хубаво от джангъра на големия град - няма. Няма да ви разказвам ко помня, щото повечето от вас си го изживяват в момента :p. Само ще кажа, че с годините ти писва. Когато се появят и наследници, почваш да се оглеждаш по тихите места (у края на града), с градинки и площадки, ясли, детски заведения и училища. А сега се усещам, че ме влече селото (ама с река, щото лятото много ми се харесва да си гледам отчетите на сайтовете, докато си ловя риба). Идилиите за басейни, ливади и градини бързо умират, когато се заемете с ремонт и обзавеждане на първото собствено жилище. Като се утепате за 100 квадрата тухла, правите му ремонт през 3 години, само мисълта за още собственост (дето да й слугувате) умира. Умира и желанието за постоянната дафта-дуфта на големия град, повече започва да се цени личното време, спокойствието и тишината... абе пенсионера започва да се събужда :beer:
Вече почва да ме мързи и кола да карам... В тая връзка -
Попитали един католик, един имам и един равин кога започва живота.
Католикът отсякъл: -Когато е зачеването, сперматозоидът оплоди яйцеклетката, тогава започва животът.
Имамът казал: -Не, много работи могат да се объркат по време на бременността, за това, животът започва с раждането!
Равинът се засмял: -И двамата грешите. Когато децата пораснат, напуснат дома и ти умре кучето, та едва тогава започва животът...
 
От: От: Webmaster Lifestyle

Проблема с паркирането и нервите от шофирането е много елементарен - колело или пеша.

Дори къщата да ти е на 10 км от Варна ,ако ти се налага да пазаруваш и т.н от Варна , излиза същата работа.

За съжаление в София е невъзможно да си помислиш за вървене пеша или колело.

Но иначе най-добрия начин е да живееш на 5-10километра от големия град и като се събудиш сутрин да отвориш прозорците на къщата и да подишаш чист въздух. "Еххх мечтииии"
 
От: Webmaster Lifestyle

Между голям град и "голям град" има разлика. Въпреки, че не съм от София, знам какво е там. Блъсканица, намръщени хора, които са недоволни от стандарта си на живот, задръствания и много нерви. Бил съм и в големи градове в истинските Европейски държави, като там е съвсем различно. Там си заслужава да живееш в голям град, където само красотата на архитектурата може да те зашемети. Живота там е по-спокоен.
Въпреки всичко, зависи от човека, къде му харесва повече. Например на млад тинейджър като мен, безкрайните купони и евтиния алкохол са на 1-во място. А на семейния Тео му трябва спокойствие.
Различни виждания, различни идеали!
 
От: Webmaster Lifestyle

Кое е съвсем различно бре човек, ти виждал ли си за кво става въпрос в метрото в Лондон около 18 часа? Като нищо ще те бутнат на релсите, половината и повече хроа не могат да си позволят да живеят в Лондон, и затова пътуват всяка сутрин. В Париж е същото, повечето хора, които бачкат там взимат около 2к след данъци? Струва ти се много ли? да, само дето като видиш наемите ще се уплашиш.
ДА не говорим, че е пълно с араби/индийци/негри и всякаква измет. Тук поне никой няма желание да идва и нещата са си ок. Само трябв да си малко по-оправен. Жената има вила на 1 час път (и то си переш яко със 100-120), стоял съм там ми на 10ия ден ти писва на оная работа.
Животът е състезание - някакъв чалъндж трябва да има постоянно, иначе с Аудито си на 10 години ще си номер 1 в селото, и ще си мислиш ,че си найвеликия. Да, ама не.
 
От: Webmaster Lifestyle

На българите все нещо им е криво. Столицата си е повече от добре, но като чух:
Например на млад тинейджър като мен, безкрайните купони и евтиния алкохол са на 1-во място.
ми дойде на ум защо за някои хора не е. Уважавайте това, което имате, има и по-зле от нас!
 
От: Webmaster Lifestyle

Принципно големия град е за предпочитане. Може да не е точно София, но примерно Пловдив, Варна, Бургас са относително добре за живеене. Няма я блъсканицата и трафика от София, но ги няма и високите заплати и бройките свободни работни места.
 

Горе