WooCommerce & Google Tag Manager. No Connected. No conversions.

Здравейте!
@Blinky имахме абсолютно същия проблем миналата седмица. Така и не успяхме да подкараме ивента чрез тестера, НО също както на твоя скрийншот отчита, че потребителят е завършил конверсията. В крайна сметка отчита всички конверсии както си трябва и когато влязат продажби от рекламите престава да свети в червено. Поне така беше при нас. Явно, че бъг при тях.
 
Да, но ми е странно, а и хората не може да си вършат работа. Искат си правилно отчитане, искат си да си им показва. Наистина до техническата част ще им помогна, в настройките на акаунта им, вече се надявам да са си свършили работата. Ще изчистя всичко що е нужно, защото са симпатични и обичам да помагам на готини хора. НО за жалост почвам да се чувствам безсилен, рядко ми се опъва такова нещо, и то технически. :)
 
Извинявам се за малко закъснелия отговор. Добави сайта, за да може да го разгледаме подробно. В повечето случаи се получава от кеш. Доста от кеш плъгините имат настройки точно за query стрингове (https://wpjohnny.com/ignore-query-strings-when-caching/).
Провери и логовете за всеки случай. Възможно е и някой друг плъгин да го чупи, но малко ме съмнява.
Сайта ползва ли някакъв CDN?
 

Горе