WordPress въпросчета :)

tipto

Active Member
1. Някой може ли да ми каже как да го спра тоя умен WordPress да не се Upgrade сам? :D
Като излезе нова версия и то само се обновява без да ме пита :mad:

ДА за сега всичко си бачка но някой ден ще ми направи някой номер, влизам гледам и хоп вече е версия 5.7.1 и има качено LiteSpeed Cache.

От cpanel съм използвал softaculous за да кача WP но и от softaculous съм забранил Auto Upgrade WordPress Core > do not auto update но то си прави неговото :D

2. Може ли да ми препоръчате някой плъгин дори платен за галерия на сайта със снимки.
Тука може да не го обясня както трябва но ще се опитам.

Имам стар сайт (къстъм) на едни 5 - 7 години и бачка само на php 5.3 и реших да приключа с него и го направих на WP но имам едни 250 снимки както каталог на наши продукти.

С кой плъгин за галерия мога да ги кача, всичките на веднъж, че не ми си играе една по една. НО за title да взема името на снимката да кажем - produkt-248-ot-nas за title да стане Produkt 248 ot nas.

И всеки който иска да може да ги разглежда в галерията на сайта но целта е да ги кача всичките на веднъж а не една по една

Дано да сте ме разбрали :rolleyes:
 
Здравей, ще гледам да помогна с някои мои отговори от опит. :) Дано съм ти полезен до някъде де. Като силно се надявам някой друг също да се включи.

1. Според мен точно от този Softaculous, ако там е правена инсталацията на WP-а, може се зададе да не прави. Ако не, виж тук:


Но според мен трудно би могъл да спреш секюръти пачовете, аи не е много препоръчително. То мазалка се получава по принцип при кор ъпдейта и по-скоро несъвместимостта му с тема, плъгин, някаква къстамизация по функционалност.

2. Преди няколко седмици бях препоръчал такъв плъгин. Беше с платена опция, нещо не мога да го намеря. Но ще поровя още из форума да видя. Точно за подобна галерия ставаше дума. ;)
 

Горе