albenaПК Member Рейтинг - 0% 0 0 0 Вчера в 11:05 #1 Търся човек с опит за оптимизация на сайт който е на WordPress .Работещ е сайта, необходимо е да се извършат промени по него. Пишете ми или ми се обадете. Предложения на лично, моля само хора с опит.
Търся човек с опит за оптимизация на сайт който е на WordPress .Работещ е сайта, необходимо е да се извършат промени по него. Пишете ми или ми се обадете. Предложения на лично, моля само хора с опит.
albenaПК Member Рейтинг - 0% 0 0 0 Вчера в 12:23 #3 Blinky каза: @Spyrax е човека. Препоръчвам. Увеличете... Blinky каза: @Spyrax е човека. Препоръчвам. Увеличете... Благодаря.Ще се свържа.
Blinky каза: @Spyrax е човека. Препоръчвам. Увеличете... Blinky каза: @Spyrax е човека. Препоръчвам. Увеличете... Благодаря.Ще се свържа.
Blinky Owner Рейтинг - 100% 27 0 0 Вчера в 13:10 #4 albenaПК каза: Благодаря.Ще се свържа. Увеличете... Той е активен тук. Следи форума. Негов банер се върти даже.
albenaПК каза: Благодаря.Ще се свържа. Увеличете... Той е активен тук. Следи форума. Негов банер се върти даже.
Димитър Беловеждов Well-Known Member Рейтинг - 100% 24 0 0 Вчера в 17:18 #5 @albenaПК Моля свържете с мен. Дал съм телефон на ЛС. Гарантирам за качеството на работата ми.