Той е активен тук. Следи форума. Негов банер се върти даже.Благодаря.Ще се свържа.
Пише, че трябва да се направят промени по сайта. Вие компетентна ли сте, госпожо?Моям свържете се с мен. Поддържам два сайта. Нещата не са само до СЕ Ок оптимизация. Аз също имам опит. [email protected]
Неуместен и глупав въпрос,защо питаш?Не пиши повече след като нямаш умения и знания по темата.Пише, че трябва да се направят промени по сайта. Вие компетентна ли сте, госпожо?
Въпросът ми не беше към вас, госпожо, а към другата госпожа.Неуместен и глупав въпрос,защо питаш?Не пиши повече след като нямаш умения и знания по темата.
Пише, че трябва да се направят промени по сайта. Вие компетентна ли сте, госпожо?
Въпросът ми не беше към вас, госпожо, а към другата го
Повече внимание и съсредоточаване е необходимо.Въпросът ми не беше към вас, госпожо, а към другата госпожа.
абе ти мнения ли си тръгнал да трупаш? На всяка манджа мирудия почна да ставаш , айде сопри сеВие знаете ли какво искате и какво търсите, госпожо, или просто пускате теми без смисъл?
абе пача... ти па не спря да се оплакваш и да злобееш.... докато има такава злоба в теб в Милфската си възраст така ще е положението за теб !Жалко за пореден път.
Спрете да пишете тук,избирайте си други форуми за думи във въздуха.Ще бъдете деактивирани от платформата. Александра Христова за тебе същото важи-не пиши тукабе пача... ти па не спря да се оплакваш и да злобееш.... докато има такава злоба в теб в Милфската си възраст така ще е положението за теб !
абе човек да не те защити пък теб, ма много ми стана интересно как ще ме деактивираш от платформата??? айде да те видим , с нетърпение чакам този момент... поредната тъпа п*ткаСпрете да пишете тук,избирайте си други форуми за думи във въздуха.Ще бъдете деактивирани от платформата. Александра Христова за тебе същото важи-не пиши тук
Деактивирането става чрез репорт до администратор, господине.абе човек да не те защити пък теб, ма много ми стана интересно как ще ме деактивираш от платформата??? айде да те видим , с нетърпение чакам този момент... поредната тъпа п*тка
г-н Цървулски , давай да видиме как ще ме деактивира с репорт до администратора ;-)Деактивирането става чрез репорт до администратор, господине.