Търся: WordPress имам сайт

albenaПК

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Търся човек с опит за оптимизация на сайт който е на WordPress .Работещ е сайта, необходимо е да се извършат промени по него. Пишете ми или ми се обадете. Предложения на лично, моля само хора с опит.

Пише, че трябва да се направят промени по сайта. Вие компетентна ли сте, госпожо?
Неуместен и глупав въпрос,защо питаш?Не пиши повече след като нямаш умения и знания по темата.

Пише, че трябва да се направят промени по сайта. Вие компетентна ли сте, госпожо?

Въпросът ми не беше към вас, госпожо, а към другата го

Въпросът ми не беше към вас, госпожо, а към другата госпожа.
Повече внимание и съсредоточаване е необходимо.👍

Вие знаете ли какво искате и какво търсите, госпожо, или просто пускате теми без смисъл?

Вие знаете ли какво искате и какво търсите, госпожо, или просто пускате теми без смисъл?
абе ти мнения ли си тръгнал да трупаш? На всяка манджа мирудия почна да ставаш , айде сопри се

абе пача... ти па не спря да се оплакваш и да злобееш.... докато има такава злоба в теб в Милфската си възраст така ще е положението за теб !
Спрете да пишете тук,избирайте си други форуми за думи във въздуха.Ще бъдете деактивирани от платформата. Александра Христова за тебе същото важи-не пиши тук

Спрете да пишете тук,избирайте си други форуми за думи във въздуха.Ще бъдете деактивирани от платформата. Александра Христова за тебе същото важи-не пиши тук
абе човек да не те защити пък теб, ма много ми стана интересно как ще ме деактивираш от платформата??? айде да те видим , с нетърпение чакам този момент... поредната тъпа п*тка

абе човек да не те защити пък теб, ма много ми стана интересно как ще ме деактивираш от платформата??? айде да те видим , с нетърпение чакам този момент... поредната тъпа п*тка
Деактивирането става чрез репорт до администратор, господине.

Горе