freelanСЪР
Well-Known Member
Ако продължавате да я забаламосвате, ще ме изпусне и мен като клиент.. щото аз се гласех да фана поне част от лятото, да си клатя ... мишката на тифирич
Сериозно. Твоята идея най-много ми допадна и мислим върху нея. Разгледах цените на караваните - почват от към 8 бона и нямат край. Друго, което пропуснах да кажа е, че мястото има две малки стари постройки, които най-вероятно ще трябва да се бутнат. Има кладенец, а водата не е узаконена, но е в мястото. Достъпът с кола е малко тегав, защото един нагъл холандец изкупи местата наоколо и иска да ни ограничи достъпа. Със съседите подадохме заявление в общината за път, но ще видим до къде ще я добутаме.Ако продължавате да я забаламосвате, ще ме изпусне и мен като клиент.. щото аз се гласех да фана поне част от лятото, да си клатя ... мишката на тифирич
Ми, много ясно. Защо да не искаме...??? Нали трябва да сме предприемчиви, или обърках форума...?Тая тема, а и много други, ми напомнят за една констатация на Амун от едно време - а именно, че има хора дето и от ла*ното, дето са изс*али неска, искат да изкарат пари.
Беше във връзка с поредица от оферти на куци домейни, ФБ странички, шитави сайтчета и тем подобни. Нищо общо с настоящата
Друго, което пропуснах да кажа е, че мястото има две малки стари постройки, които най-вероятно ще трябва да се бутнат. Има кладенец, а водата не е узаконена, но е в мястото. Достъпът с кола е малко тегав, защото един нагъл холандец изкупи местата наоколо и иска да ни ограничи достъпа. Със съседите подадохме заявление в общината за път, но ще видим до къде ще я добутаме.
Скъпа излез от кашона.Според мен и двете идеи са доста куци - подчертавам според мен.
Скъпа излез от кашона.
Ако нямаше файда от фец нямаше половината села и паланки да са покрити с панели. Много от имотите дори са закупени за това, а в случая го има готов.
Отностно панелите отданва не им трябва пряка слънчава светлина за да работят.
И едното е работа, а другото е пасивен доход.
Може да се изредят доста плюсове, но все пак всичко е до човека. От какво разбира, какво го влече и какви са му бъдещите планове.
За това и такъв тип съвети, като цяло не са на място. За един една стратегия е правилна за друг друга.
Ох, да. Ама кой ще ти се занимава с кокошки и пилци? Отделно лисици обикалят редовно..Нагъл холандец, тегав достъп, молби до общината.. от ся ма заболя главата.. късай листа - нов план.
Кокошарник... био Ейца, свободни кокошки, туй-онуй. Забирай холандеца да събира продукцията и да храни пилчоците - добавяш европейско качество на етикета.
Виж файлът 32390
И знаеш ли кой е тоя холандец? Така възвеличавания Патрик Смитьойс, дето даже партия искал да прави. Ама е вълк в овча кожа тоя. Ние му сърбаме попарата на л@йно. Дерибейства си в района с много пари и направо не знам какво ще правим...Няма драма с постройките, даже са си ОК - винаги има нужда от складово пространство. Кладенеца също няма драма, екстра си е
Но е страшен трабъл това с холандеца, тук ще има драма със сигурност. А според мен, той наистина ще направи всичко възможно да ограничи достъпа..
Я дай, че ми стана интересно. Какво точно прави въпросната ''звезда''? Защо ви спира достъпа до имотите? Опитахте ли да се разберете с него директно?И знаеш ли кой е тоя холандец? Така възвеличавания Патрик Смитьойс, дето даже партия искал да прави. Ама е вълк в овча кожа тоя. Ние му сърбаме попарата на л@йно. Дерибейства си в района с много пари и направо не знам какво ще правим...
Той не иска да комуникира със съседите, местните аборигени според него.. под нивото му сме. Изкупи земеделска земя, обърна й статута и си построи палат на мястото. Сега изкупува и земите в района. От последното му интервю при Карбовски, се разбира, че иска да направи университет там. И друга подробност ще ти кажа: благодарение на нас аборигените, той има ток и вода, защото ние сме ги прокарвали със собствени усилия и средства. Ко ша каиш, а? А те ми го величаят по медиите! Просто нямам думи...Я дай, че ми стана интересно. Какво точно прави въпросната ''звезда''? Защо ви спира достъпа до имотите? Опитахте ли да се разберете с него директно?
За който не знае:
Ох, да. Ама кой ще ти се занимава с кокошки и пилци? Отделно лисици обикалят редовно..
Ами ето ти готова бизнес идея - започваш да строиш университетски кампус в имота и се връзваш към бизнеса на холандеца.От последното му интервю при Карбовски, се разбира, че иска да направи университет там.
Да. Реално аз за никъде не бързам... Така че ще видим какво ще стане за бъдеще. Ама няма да му се даваме на тоя навлек, това е сигурно.Лошо, положението се сговнясва.. Каквото и да направиш там, винаги ще си му трън в очите. А ако отреже достъпа и няма как да се вкара кола там, всчико е загубено. Българина иска да спи с колата си, няма жена, няма любовница ахахах
Всякакви бизнес начинания - тотал щета. И аз самия се отказвам ахахахаха Щото, до като се разпищенгясвам, и тоя ако мине и ми каже нещо, то гаранция ще научи толко много нови думички, даже и на дъч, че нема да мое се събере у гащите, дори да ми вика Карбовски, Петровски, ако ще и Кашпировски да дойде
Крива е ситуацията. Можеш ако си хитра и подмолна, да започнеш шано да пускаш жалбички по разни инстанции, като общо взето картинката трябва е, че той ти нарушава правата, по един или друг начин. И после да пробваш да го изнудиш да ти купи мястото на 2-5 завишена цена. Ама ако се хванете в дело, ще те разпарчети със сигурност..
За това в крайна сметка понякога човек се налага да зареже амбициите и да остави нещата АС-ИС, въпреки нетърпението, просто да ги остави в режим "изчакване". През това време ще се ослушваш и ще споделяте ненавист, заедно със съседите си
Няма да се учудя, ако и до там стигнем.Тука работата отива към Жоро Игнатов.