Syberpunk, ти глух ли си? Или не можеш да четеш.От първи опит в комик факторито:
В дясната кутийка горе: "a bus full of people, bus interior, shot from the back of the bus".
Вляво някоя тъпня от рода на "travelлing by bus to the big city".
Syberpunk, ти глух ли си? Или не можеш да четеш.
Не ма занимавай с глупости - достатъчно време ти отделих.
Утре издавам книжле с АИ картинки в Амазон.
Ти продължавай да са чекнеш в тоя рейс
Рейса е ключов.Не ма занимавай с глупости - достатъчно време ти отделих.
Утре издавам книжле с АИ картинки в Амазон.
Ти продължавай да са чекнеш в тоя рейс
Това е доста добре, този трябва да е по-насам. И да не е този. Но пак е вариант на класически стил, Gencraft e генериране на картинки, но точно там ми хареса сайбърбънк генераците.Има ли схема(промт) да си измислиш "герой" и да генерираш различни ситуации с него?
Иначе ето един автобус:
Ако трябва да е разпознаваемо еднакъв (или близък) по външен вид, знам за 3-4 начина:Има ли схема(промт) да си измислиш "герой" и да генерираш различни ситуации с него?
Защото си приличат, това са все разновидности на марвелския стил. Ако те интересува ще ти дам заглавия от различни години и поне на мен са ми еднакви.Ако трябва да е разпознаваемо еднакъв (или близък) по външен вид, знам за 3-4 начина:
1. Да си тренираш специална Lora (не съм го пробвал това още)
2. Face Swap
3. Ако е за комикс евентуално може да свърши работа и по-детайлно описание на външния вид; или просто да бутнеш снимка на героя в image prompt-а - в комиксите и без тва нещата са леко замазани и героите се разпознават основно по дрехите, цвета на косата, прическата, ...
4. Да ползваш името на някое селебрити, или по-добре мишмаш от селебритита че да не е много очевадно.
Някой беше линкнал АИ специално за комикси дето предлага тая опция да си направиш герой и да го ползваш в много картинки.
Това май също е за картинки, а не за комикс.Леонардото
Това е едно от нещата, които точно ме интересуват. Преди малко пробвах и Леонардо АИ и нещата ми изглеждат подобни (като резултат) на генкрафт.Ако трябва да е разпознаваемо еднакъв (или близък) по външен вид, знам за 3-4 начина:
1. Да си тренираш специална Lora (не съм го пробвал това още)
2. Face Swap
3. Ако е за комикс евентуално може да свърши работа и по-детайлно описание на външния вид; или просто да бутнеш снимка на героя в image prompt-а - в комиксите и без тва нещата са леко замазани и героите се разпознават основно по дрехите, цвета на косата, прическата, ...
4. Да ползваш името на някое селебрити, или по-добре мишмаш от селебритита че да не е много очевадно.
Някой беше линкнал АИ специално за комикси дето предлага тая опция да си направиш герой и да го ползваш в много картинки.