Xscape
Member
@metaverse - въпрос на политика, както и сам си написал. Няма как да ги оставят да паднат, досещаш се...
@metaverse - въпрос на политика, както и сам си написал. Няма как да ги оставят да паднат, досещаш се...
@metaverse - там е работата, че не са ги изоставили.
Според мен тепърва ще видим хвърлянето на някоя димка и ще се върнем обратно в $50-60 range-а, не вярвам да ги оставят на това ниво или под него.
В момент като сегашния, в който маркета не се подчинява на никаква логика, възнамерявам да поизчакам. Биковете правят пари, мечките правят пари, а прасетата ги колят
@metaverse - един въпрос към теб. Защо купуваш неща с 1% div ? Не е ли целта портфолиото да е на 4-5% ? За да оправиш малко коеф. ли е гимнастиката ?
@metaverse какво мислиш за MPW в момента. Дори да свалят дивидента на .75 пак ми се вижда на далавера, ако се срине до към 7. Чудя се дали да не купя едни 200 бройки
MPW е тотален no-go според мен, отделно дето като гледам графиката не ми се вярва да си е намерила дъното още, та... ще има още болка, преди да се закрепи някъде
Взех аз 100 MPW на 7 да си смъкна цената и май леко избързах. Ако продължи надолу ще взема и още. Както и да го смятам дори и наполовина да срежат дивидента пак ще има добра възвращемост. В края на краищата близките поне 5 години нямам планове да затварям позиции.