Facebook - промени и новости

Трябва ми малко помощ за ФБ.
Наравих страница и бизнес акаунт линкнат към профил. Дадох му правата на администратор.
Но като се направи инвайт от френдлиста никой не получава поканата.
 

Доволни ли сте от модерирането на TELUS в България? :D
 
Тия хора няма ли да разберат, че фейсбук е частна компания и могат да правят каквото си поискат?
Дай като са частна компания и да мачкат мнението на хората и бизнесите вътре.
 
Дай като са частна компания и да мачкат мнението на хората и бизнесите вътре.
Че Гугъл не го ли правят :D :D:D
 
Те и twitter и paypal го правят ама все ще мълчим ли?
То и на папата да се оплачеш ефекта ще е нулев. Какво значи ще мълчим ли? Това са мултимилионни компании, които могат да си правят каквото поискат и никога няма да се съобразяват с потребителите си. Сякаш на някой му пука за нас :D
 

Доволни ли сте от модерирането на TELUS в България? :D

На Арменския поп!
 
Когато блокират някой като Николай Марков или ограничат Карбовски примерно Евртоатлантическата сган получава ерекция, а когато биват засегнати те реват до небето, рев.... ама рев да видиш

BTW тъй като тук мога да си го кажа, без да ме блокират у фейсо атлантиците:
LGBT е баси педераската извратена идеология
 
Последно редактирано:
Ти не писа ли, че няма съпорт и т.н? Да не си се повредил нещо?
Съпорта им е неадекватен. Факт. Кусури има колкото искаш. В момента имам накзание от 30 дни, че съм писал на шега на един приятел, че ще го убия, но не съм слагал емотикони и сега 30 дни наказание за насаждане на омраза :D Обаче кво мога да направя? На съпорта им е през дедовия за нас. Действат си по шаблон. На директорите там във ФБ също им е през прадедовия за нас и съпорта. И на всички по веригата.

PS: И за пример ще отбележа, че от рекламен акаунт, от който се харчат по 5-6 хиляди лева на месец ми го спряха заради подобно наказание. Пак ми наказаха профила заради някакъв линк публикуван на 15 пъти, но на 16-тия решиха, че им нарушава правилата. Това засегна и рекламния профил, което пък се случва за първи път. И като цяло пак не ми обърнаха по-специално отношение, след като им давам пари. Действат си по-шаблон. Писах си с реални хора. Обясних им няколко пъти, че е грешка, но само рандом отговори. Накрая се намери един читав, който ме разбра и също потвърди, че става дума за грешка, но пак нямаше резултат, защото явно си имат някакви вътрешни правила и "интърнал екипа" не взе отношение. В крайна нещата се оправиха след като ми изтече наказанието.
 
Здравейте, имам нужда от съвет. Фейсбук заключи акаунта на моя близка приятелка. Посъветваха я да влезе от устройство, което разпознават - телефон, лаптоп.. опитахме всичко, но ни води до една и съща стъпка. Опитахме да пратим мейл за забравена парола - нито мейли с кодове идват от ФБ, нито нищо.. от нито едно устройство не позволява логин. Само изписва това:

Image1.png
Моля за съвет какво да направим - няма и опция примерно да им прати лична карта, за да ѝ върнат правата.. дава, че предстоят промени по мобилния изглед на приложението. Всеки съвет, е добре дошъл. Благодаря предварително.
 
Последният път когато това се случи на една позната също, не успя да си го възтанови, защото пък не беше си вкарала и телефона, за такъв тип ауторизация и греда голяма. Отвори си нов, писа на тия маймуни, но нищо. Опитайте се на се свържете с някакъв съпорт, ама те там материалните проститутки взимат под внимание само рекламодателите, и ако си някакъв гид с доказана активност. Иначе щели да правят съкращения като Twitter, защото оня глупак го направи модерно. То и сега не могат да се оправят представям си какъв цирк ще настане след това.
 
Аз пък имам 9 депубликувани страници без причина. Лошото е, че е останал само редакторски акаунт там, а ми иска админ, за да ги публикувам. Писах на съпорта, докладвах за проблем ама к0р.

Някой идеи?
 
Аз пък имам 9 депубликувани страници без причина. Лошото е, че е останал само редакторски акаунт там, а ми иска админ, за да ги публикувам. Писах на съпорта, докладвах за проблем ама к0р.

Някой идеи?
Пак ли бре?
 
Излезе ми спонсорирана реклама с порно сцена с надпис amazon.com :mad:

https://ibb.co/LJ5N2mS
 
Последно редактирано:
Къде им пишете на телусите (съпорта)? Единствената опция, която виждам е да им се пише през "Помогнете ни да подобрим фейсбук".

Иначе модераторите са като съдиите във футбола - ако си добър, си незабележим. Тези ги научи цяла България, барабар с профилите им. :) И прогнозирам, че скоро ще се разделят с модерирането на мета.
 

Горе