Ти не писа ли, че няма съпорт и т.н? Да не си се повредил нещо?
Съпорта им е неадекватен. Факт. Кусури има колкото искаш. В момента имам накзание от 30 дни, че съм писал на шега на един приятел, че ще го убия, но не съм слагал емотикони и сега 30 дни наказание за насаждане на омраза

Обаче кво мога да направя? На съпорта им е през дедовия за нас. Действат си по шаблон. На директорите там във ФБ също им е през прадедовия за нас и съпорта. И на всички по веригата.
PS: И за пример ще отбележа, че от рекламен акаунт, от който се харчат по 5-6 хиляди лева на месец ми го спряха заради подобно наказание. Пак ми наказаха профила заради някакъв линк публикуван на 15 пъти, но на 16-тия решиха, че им нарушава правилата. Това засегна и рекламния профил, което пък се случва за първи път. И като цяло пак не ми обърнаха по-специално отношение, след като им давам пари. Действат си по-шаблон. Писах си с реални хора. Обясних им няколко пъти, че е грешка, но само рандом отговори. Накрая се намери един читав, който ме разбра и също потвърди, че става дума за грешка, но пак нямаше резултат, защото явно си имат някакви вътрешни правила и "интърнал екипа" не взе отношение. В крайна нещата се оправиха след като ми изтече наказанието.