КРЪЧМАТА

От: КРЪЧМАТА

Ко стаа бре пичове, нещо никви ви нема у кръчматя въ, що тъй? Вчера половината клас бяхме на хижа, пийнах си от чичо Джим, танцувах на чалга ебаси (направо не мога да повярвам, по принцип не съм никакъв чалгар), баси купона беше, адската компания бяхме и си изкарахме много добре, нищо, че като си легнах се чувствах като потрошена съветска електричка на БДЖ :clap: ! Та ся забелязах, че от петък тука никой не е писал, та да ви питам - що се излагате та не пиете бре хора, кво ви става ебаси :shock:
 
От: КРЪЧМАТА

Колеги,
имам нужда от помощ..

3. Пепи е с 3 см по-висок от Пипи, Рени е с 2 години по-голяма от Пепи, но са еднакво високи, а Гошко е 195см. Кое твърдение е вярно?
а/ Пепи е чвор
б/ Пипи е ебати джуджака
в/ Гошко е прост мутант


Кой е верният отговор ? :mrgreen:

Също и..

6. Ако имате два равнобедрени триъгълника с общ сбор на ъглите от 170 градуса и един неравностранен квадрат с 5 страни, всяка от които дълга колкото хипотенузата на триъгълника, то кое от следните твърдения е вярно:
А/ ебаси квадрата!
Б/ егаси квадрата!
В/ тая дето е начертала фигурите си бръсне триъгълника
Г/ балимумамата


:mrgreen: :mrgreen:
 
От: КРЪЧМАТА

ЕБАСИ ПРОПАДНАЛАТА КРЪЧМА...

ПО ДОБРЕ НАСЕЛО У ХОРЕМАГА
 
От: КРЪЧМАТА

ГЪЗЕТАТА ДА СИ КАЖАТ МНЕНИЕТО !

attachment.php


:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
 
От: КРЪЧМАТА

Жалко, че вече не са в обръщение старите големи метални десетолевки. Спомням си, че навремето ги ползвахме за чипове при игра на покер. Всъщност, тогава те вече бяха обезценени и не ставаха за нищо друго освен за игра.
 
От: КРЪЧМАТА

а сварка ?
ткаак и така сме у кръчмата - дайте и една свара да заформим дева
 
От: КРЪЧМАТА

аааааааааааааааааа не мога да играя аз..тряа ме научите.. ;d иначе съм готов и бъбрека да си заложа ;D
 
От: КРЪЧМАТА

аааааааааааааааааа не мога да играя аз..тряа ме научите.. ;d иначе съм готов и бъбрека да си заложа ;D


мани тоя опикан бъбрек...
 
От: КРЪЧМАТА

Аз съм имал клипчета на първо място за деня във Вбокс, но не с тъпотии каквито са повечето, а със стойностни неща. Бил съм и в Избор на редактора.
 
От: КРЪЧМАТА

виж ми подписа и пийй!
 
От: КРЪЧМАТА

Ко стаа момци, как е пиячката :)

Скивайте сега малко презокеанска простотия - гледам некъв пичага си зимал ел цигарка от едно мое сайтче. Гледам кликовете в КБ, че е дошъл трафик от страниците в сайтчето ми и е поръчал продукта през един субдомейн на сайта, който съм направил на онлайн стор (от темплейтите на КБ де). Понеже аз обичам да пускам купончета с отстъпки, той е забелязал това (има клик през такава страница), но странно защо не е използвал купон. Сега тествах дали най-новия дето съм пуснал работи (да не би да има някакъв проблем) но системата бачка на макс. Странно ми се вижда обаче - да пазаруваш в нета, да видиш статия в чието заглавие има думата "отстъпка", кода да е болднат, направо да ти извади очите и вместо да плати човка 62$, ся ще плаща 75$ :lol: Говорим си за някакъв канадец, не за тъп американец, държа да го подчертая :D:D:D:d
 

Горе