Гей парада в София

От: От: Гей парада в София

П.П. вече е 4. VII. 2012 г. сменям си стария аватар, че сигурно кой знае колко гейове и лесбийки са ме псували, и проклинали заради тоя аватар, особено като имам напредвид че темите от този форум много бързо се индексират от GOOGLE... То само мен ли, сигурно всички дето сме коментирали в темата сме изяли псувни и ругатни че и клетви от хомота дето не са регистрирани тука, а четат темата като гости... :) Да не ви пука колеги, важното е че ние сме си нормални и хубавото е че все още има хора като нас... Връщам се в стрийт-рейсингите на GTA-UNDERGROUND VICE CITY със стария аватар. :)

За целувките съм съгласен, но в такъв случай и всички останали ще трябва да спрат да се целуват макар и хетеро. Все пак каквито са правата на едните, такива и на другите.

А за нудистите - почвам да си мисля, че до някъде не е нормално, но от друга страна е повод родителите да обяснят анатомията на човека на децата си.
 
Re: От: Гей парада в София

Време е да повдигна темата с едно четиво : Мрази ли българинът гей парадите?

Отговорът е НЕ. Мрази някок да му го набива и парадира. Забелязал съм, че никой няма нищо против различните, но е много против някой да му се кълчи по центъра с цял парад, на който посланието му "ние сме такива, приемете ни, защото се чувстваме дескриминирани". Според мен няма такова нещо. Просто самовношение. ;)
 
От: Гей парада в София

Сър Джон пита Джеймс:
- Джеймс, какъв е този шум на улицата?
- Гей-парад, сър.
- Какво искат, Джеймс?
- Еднополова любов, сър.
- А някой забранява ли им, Джеймс?
- Не, сър.
- Тогава защо вдигат толкова шум?
- Ами, педерастка работа, сър...


ПП

Чак сега отворих статията и видях същия виц в нея.... Хахах Еми това говори достаъчно за моето мнение :)
 
От: Гей парада в София

Ей това го видях при един познат, много е добро

- Джордж, какъв е този шум навън?
- Парад на копрофилите, сър.
- Хм? И какво искат?
- Само си отстояват правата на равенство, сър.
- Не разбрах. Някой им забранява да ядат лайна вкъщи ли?
- Не съвсем, сър. Те не искат да ги ядат само вкъщи. Те се борят да узаконят продажбата им във всички заведения за обществено хранене - да можеш на всяка пряка лесно да си купиш лайно на клечка, а в ресторанта без проблем да си поръчаш говна на керемида.
- Но това е гнусно и противоестествено, Джордж!
- Защо, сър? Това им е по рождение! Така са се родили и нищо не могат да направят по въпроса. Освен това в природата е пълно с примери за копрофилство. Кучета, морски свинчета, изобщо цял куп животни възприемат това за напълно нормално. Затова няма нищо чудно - все пак човекът е част от животинския свят.
- Джордж, да разбирам ли, че ако тези постигнат своето, в любимото ми кафе на ъгъла заедно с клубния сандвич ще сервират и говна в чашка???
- Напълно вярно, сър. Копрофилите са абсолютно нормални хора и имат право на своето любимо блюдо на обяд, без да им се налага да крият своите предпочитания.
- Боже, просто ще ми прилошее на място!
- Сър, как можете??? Това е напълно нетолерантно! За това като минимум ще ви глобят, а като максимум може и да ви затворят!
-???
- И всъщност, сър, един известен психиатър беше казал нещо от сорта: "ако не харесвате копрофилите, то най-вероятно самите вие сте също копрофил, просто прикрит". Не си спомням точната фраза, но все пак се замислете - може би в бъдеще ви очакват свежи вкусови открития.
 
Re: От: Гей парада в София

От сърце им го пожелавам и аз.

Имам доста познати, които си оцветиха профилните снимки във Фейксбук - предполагал сте го видяли...да живее толеранса, както се вика. :) Хахаха...

Как е минал парада? Съжалявам за въпроса, но как е минал парада? Някой да има разкази, материали. Имало ли скин хед афтер парти? :)
 
От: Re: От: Гей парада в София

Имам доста познати, които си оцветиха профилните снимки във Фейксбук - предполагал сте го видяли...да живее толеранса, както се вика. :) Хахаха...

Как е минал парада? Съжалявам за въпроса, но как е минал парада? Някой да има разкази, материали. Имало ли скин хед афтер парти? :)
Абе затова ли са с тея педерастки аватараи :D
 
От: Гей парада в София

Шегата настрана, обаче, ако говорим сериозно, наистина недоумявам какво толкова се вдъхновяват хората с хомосексуална ориентация покрай тия гей-паради. Нали искат да ги приемат нормално? По този начин, за мен, сами се делят акцентирайки, че видиш ли са "различни" и отново се създава някакво напрежение... Като че през останалата част от годината не съществуват хомосексуалисти и не си живеят живота по принцип. Ей това не разбирам. Дреме ми на мен кой какво прави в личния си живот и с кого, дреме ми и кога го прави. Щом го кефи, кой съм аз да го съдя или укорявам. Но подобни безсмислени показности ми идват малко в повече...

Отново ще кажа, както в една друга тема - Разделай и владей :)
 
От: Гей парада в София

Ако не пишеше, че е гей парад щях да си мисля, че е сбирка за мир.


http://www.dnevnik.bg/photos/2015/06/27/2561743_fotogaleriia_cvetovete_na_sofiia_praid_2015/

Много хубав коментар има под статията:
"Днес бяха пръснати близо 800 хил. лева за охраната на няколкостотин неопределени същества. В това време десетки хора, някои от тях деца са умрели поради недостиг на качествена медицинска апаратура или добри лекари (избягали зад граница). Който има глава да мисли."

Не ми пречат педерунгелите, дразни ме, че парадират с това, защото подлъгват както се вижда от снимките, доста тинейджъри под 18г....Даже направо деца!
 
От: Гей парада в София

Ако нямаше заплахи от "истинските мъже" може и с 800 лв за охрана да минат. :lol: :lol: :lol:

Да не говорим, че можеше "истинските мъже" да идат да ги охраняват и да спестят едни 800 хил лева и да ги дадат на болни и други там. Ама друго си е да се пишат глупости по форумите.

Отделно се съмнявам да е струвало толкова охраната, пък и парите са в бюджета на МВР. По тая логика ако няма мачове ЦСКА - Левски и не се охраняват мачовете и после след мачовете ще се спестяват по 10 пъти повече пари на година. Може и 100 пъти - ако сложим всички куци мачове и дербита.


Лично мен футболните запалянковци ме дразнят повече - ама не съм видял някой да протестира срещу тях или дори да ги обсъжда какъв голям проблем са за държавата. Що те наистина са доста по-голям проблем във финансово изражение.
 
Re: От: Гей парада в София

Ако не пишеше, че е гей парад щях да си мисля, че е сбирка за мир.


http://www.dnevnik.bg/photos/2015/06/27/2561743_fotogaleriia_cvetovete_na_sofiia_praid_2015/

Дори и Гугъл са съпричастни. :) Но ние знаем шефа на спам отдела им, така, че има логика. :)

http://mashable.com/2015/06/26/google-gay-marriage-easter-egg/ - и Машабъл, абе нещо последно време не знам дали ми е от компа, ама сайта на Машабъл е станал супер тегав за зареждане.

Ето нещо забавно:

8198332Z.jpg


А това е доста силна антикампания:

8198336A.jpg
 
От: Гей парада в София

Парадирането е израз на политическа мощ. И комплексарщина, разбира се. Лека полека нещата стават такива, каквито знаем, че ще станат - борците за "права" изискват всякакви видове привилегии, които да промият мозъците на следващите поколения и да привличат нови хора с психични проблеми в техните редици. Всичките им аргументи са смешни и могат да бъдат оборени от петокласник. Цензурата обаче е жестока, а когато човек излезе пред камерите и обясни аргументирано защо е против цялото политическо движение на ЛГТБ (а последните години добавиха и буквичката "И"), разбира се интервюто му изчезва някъде из дън горите режисьорски :)

А и да не забравя - хомосексуалистите са генетично свързани с техните събратя педофилите и за това има документални доказателства, дори и от България, за които сме писали и във форума. В крайна сметка, това им е целта и всеки един родител трябва да си прави сметката и да взима мерки. Освен ако не иска след време да няма внуци.

Ако нямаше заплахи от "истинските мъже" може и с 800 лв за охрана да минат.
Когато една проява е обществено опасна, може просто да бъде отменена.
 
От: Гей парада в София

Баси извратеното, смятай кво лоби имат и пари за реклама и охрана пидерасите
 

Горе